Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Миньор - Славия
Славия точи ножа на Миньор
Белите вдигат Алберони за мача, който може да реши съдбата им
Славия точи ножа на Миньор. Мачът между двата отбора е в петък. Още не е ясно къде, тъй като днес Дисциплинарната комисия трябва да реши дали ще лиши от домакинство перничани.
Славия и Миньор се надпреварват кой ще бутне ЦСКА от третото място, което дава право на участие в Лига Европа. Двата отбора се надяваха да направят това чрез Купата на България, но мечтите им свършиха в Етрополе и Поморие. Единственият път остава първенството. В Перник не направиха драми, докато на Овча купел положението е далеч по-драматично. Президентът Венцеслав Стефанов спря парите до второ нареждане. То ще бъде отменено в момента, в който отборът се пребори за място в Европа.
Затова и мачът с Миньор може да определи съдбата на отбора. Директният спор ще реши кой измежду Славия и Миньор има по-големи шансове да се пребори с ЦСКА. Белите са на три точки от червените, а перничани на 5 преди мача си срещу Литекс снощи. Затова и на Овча купел започнаха подготовка отрано. След трагичното представяне срещу Чавдар (Етрополе) миналата сряда Велислав Вуцов и помощниците му се захванаха да нищят тактиката срещу Миньор. Очаква се за мача в петък да бъде възстановен и Франсиско Алберони, който не е играл от ХVI кръг. Тогава белите биха 1:0 Спортист с негов гол.
Ясно е , слаби сме , но почти сигурно ще играем в София - Надежда или Армията , което прави възможностите ни за победа много по-големи . Орките не са и те кой знае какъв отбор , щом паднаха от Поморие , а и имат наказания и натрупана умора от мача в Ловеч . Повечето ще кажете , че не ги интересува нищо след отпадането от Етрополе, но аз не искам да падаме от Перник ... Ако бием имаме 2 поредни домакинства след това , които можем да вземем , нека се реваншират лекетата с няколко поредни победи сега 
|
Вто Апр 06, 2010 12:32 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
не виждам как могат да се "реваншират" с няколко поредни победи при положение, че в края пак сме 5ти 6ти .........изпуснаха шанса на живота си - нямаме 100 купи и тази можеше да остави имената им в историята.
победа над миньоро ще е прах в очите и те така. Иначе само Славия!!
П.С. дори да са гугутки и да ме разочароваха тотално на 120% ще стискам палци да видя крайния резултат в наша полза...
|
Вто Апр 06, 2010 8:44 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!!
Мача ще бъде много,много вързан,но да се надяваме ,че ще измият срама...ще стискам всичко....белким се реваншират....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Вто Апр 06, 2010 9:28 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
 Re: !!!!
white_man написа: Мача ще бъде много,много вързан,но да се надяваме ,че ще измият срама...ще стискам всичко....белким се реваншират....
Срама няма как да се измие нито как да ни се реваншират  Ако с победа над Миньор ще ти стане рахат значи име нещо много сбъркано в нас феновте на този отбор ...
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Вто Апр 06, 2010 9:49 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!!
На 57 съм,славист съм от 1960-да година....прави си сметка,сбъркан ли съм....или да?!?!?!??!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Вто Апр 06, 2010 10:11 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Е ти поне си видял и хубаво. Ние по-младите гледаме само пумия, ама айде това е друга тема на разговор...
Победата е важна по принцип, обаче ако нашите бият не може да става дума за отмиване на срама или реванширане. Може единствено да загатнат, че не са женски полови органи.
Единственото що-годе близко до отмиване на срам и реванш е само победи до края, което е равно на участие в Лига Европа, но на всеки му е ясно за какво си говорим тука...
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Вто Апр 06, 2010 10:21 am |
|
 |
slavist
Напреднал
Регистриран на: Пет Окт 16, 2009 11:34 am Мнения: 87 Местоположение: София
|
Момчета, хайде вече по-спокойно и по-ведро и да гледаме напред , имаме много добри футболисти и за съжаление много лош тренъор, който ако беше поне малко мъж щеше да ни отърве от присъствието си!!! Абсолютен некадърник !!!
|
Вто Апр 06, 2010 2:25 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Лошото е че се заблуждаваме, че имае много добри играчи 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Вто Апр 06, 2010 2:42 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Имаме и добри играчи , имаме и откровени некадърници , но всички те нямат дух и са мишки и лекета ако трябва да обобщим 
|
Вто Апр 06, 2010 3:01 pm |
|
 |
|