Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
 Отпаднахме за купата
Молихме се ЦСКА да отпадне и това е факт. Пътят към Купата и Европа щеше да бъде открит, стига да се бяхме класирали. Подобна е ситуацията и в първенството - "грандовете" са зле, но ние повече....
Сега ни трябва най- малко бронз за Европа, но едва ли ще стане...
|
Сря Мар 31, 2010 8:26 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Не мога да осъзная нищо, не съм на себе си, не може просто ей така да си отиде нещо толкова дълго чакано, аз живеех за този мач, сега се чувствам празен, опозорен, безсилен, не мога дори да се ядосам, защото съм разбит психически, утре ще се събудя и ще си кажа: 'играем за Купата, имаме шанс най-после да направим нещо значимо, мачкай Славия', това правя всеки ден от как разбрах, че ще играем в тази фаза на турнира и то срещу непретенциозен съперник, какво по дяволите да си кажа утре сутринта ? Не, отказвам да повярвам, просто не може да е истина, защо беееееееее, майка ви дебаааа, защооооо беееееееееееееееее...
Сря Мар 31, 2010 8:48 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
БЕРОЕ,КАЛИАКРА,ЧЕРНОМОРЕЦ ПОМОРИЕ
сасъд ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ 2 ЗА ВЕНЦИ !!!!КАКВО ПОВЕЧЕ МОЖЕШЕ ДА ИСКАМЕ ОТ ТОВА???????
ИМАХА ПОДКРЕПА ОТ НАС!ИМАТ ПАРИ ?
ДО КРАЯ НА ПЪРВЕНСТВОТО САМО ЮНОШИ!!!!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Мар 31, 2010 9:06 pm |
|
 |
misho_slaviq
Познат
|
Вуцов да си взима Попара,Яшар,Н.Петров и да се махаааа!!!!!!!!
|
Сря Мар 31, 2010 9:45 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Ебаси, само псувни ми излизат от устата, депресирах се тотално...
Славия скоро няма да види 200 бели фена на гостуване, които да подкрепят отбора нон-стоп от първата до... 120-ата минута....
|
Сря Мар 31, 2010 9:56 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
misho_slaviq написа: Вуцов да си взима Попара,Яшар,Н.Петров и да се махаааа!!!!!!!! Културните и въспитани трениори подават ОСТАВКА това направи Велизар Попов
|
Сря Мар 31, 2010 10:06 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
От www.slaviasofia.com
Венцислав Стефанов: Благодаря на феновете
Безпрецедентно в историята на нашия сайт президентът на футболния клуб Венцислав Стефанов пожела да се обърне чрез нас към феновете на „Славия” след загубения четвъртфинал за Купата на България в Етрополе. Ето какво сподели:
"Благодаря на феновете на „Славия” за невероятната подкрепа, която оказаха на отбора в Етрополе. Известно е, че винаги съм бил критичен към някои изяви на запалянковците, но сега не мога да им се сърдя за всичко, което стана след злощастния четвъртфинал. Разбирам ги, защото в този двубой „Славия” изпусна невероятен шанс не само да продължи напред, но и да се бори за Купата на България. Тепърва ще преценя какви санкции ще има в отбора. Сега още съм изключително разочарован от играта на някои футболисти и не съм готов с решението си. Първо ще преспя и след това ще оповестя какво ще се случи. Факт е, че до този момент за нашия клуб сякаш няма финансова и икономическа криза. Всичко, което е било обещано и е трябвало, е направено. Не мога да приема, че футболисти с опит и претенции няма да успеят да отбележат поне един гол на отбор, който е с много по-малка класа. Обиден съм единствено и само на играчите, които ме подведоха и не оправдаха доверието и грижите към тях като не успяха да спечелят една много важна победа за „Славия” и за бялата фланелка. Още веднъж повтарям – благодаря на феновете на „Славия”, които много масово и много всеотдайно подкрепиха отбора в Етрополе. И не им се сърдя за нищо, което се случи след мача този ден."

|
Сря Мар 31, 2010 10:10 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Направо ни се изсраха на главите  Надявам се след, като осъзнаят какъв шанс са изпуснали да направят нещо в кариерата си, да си срежат вените 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Мар 31, 2010 10:16 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
tova shte e nai-malkoto 
|
Сря Мар 31, 2010 10:25 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Сря Мар 31, 2010 10:44 pm |
|
 |
|