Вили към феновете: Няма да се извиня
Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
 Вили към феновете: Няма да се извиня
Треньорът на Славия Велислав Вуцов остана неприятно изненадан от исканията на някои от запалянковците да получат извинение от него. Те дойдоха, след като в петък Вуцов разкритикува агитката за поведението й при успеха над Миньор.
Футболистите, които отидоха да поздравят феновете тогава, получиха в отговор псувни от обидените за отпадането от Чавдар Етрополе за Купата привърженици.
"Кой, аз да се извинявам? Няма шанс! Аз съм обиден на тези от тях, които псуваха играчите след победата. Това не е нормално - отборът ти да бие, да демонстрира голямо израстване в сравнение с миналия сезон, а вместо да им ръкопляскат и да си тръгнат, да им крещят "Нещастници, махайте се оттук". Така не се подкрепя любим отбор. Представете си какво им е на момчетата - те бяха в шок след отпадането в Етрополе, а президентът им спря парите", коментира Вуцов.
По повод предстоящия мач с Литекс той демонстрира опитимзъм.
"Литекс за мен е най-силният клуб в България в момента. Ние обаче от ноември миналата година, когато паднахме на "Армията" от ЦСКА, имаме само още едно поражение - това от "Левски". Така че ако не много добри, сме поне добри. И както "оранжевите" могат да ни победят, така и ние можем да ги бием", изтъкна специалистът, цитиран от "Тема спорт".
Велислав Вуцов сподели още, че няма да го е срам Славия да бие с измислена дузпа Литекс. Според него "белите" са ощетявани цял сезон и е крайно време и те да получат съдийско рамо.
http://www.sport1.bg/sport1/node/171466
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Апр 12, 2010 10:45 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Никаква подкрепа повече от мен за тоя овчеглав.
|
Пон Апр 12, 2010 10:56 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Ей на тва му се вика ГЪЗ. А тоя ГЪЗ си го спомням много добре какъв смачкан ГЪЗ беше след мача на говедата с БАТЭ. Сигурен съм, че на оная публика от оня стадион, който ехтеше мощно "ОСТАВКА, ОСТАВКА" със сигурност ще и целува ГЪЗа.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Пон Апр 12, 2010 10:59 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Вуцов е уникално лайно.Добре си спомням как Гуардиола обясни продажбата на Етоо - няма усещане за клуб.Това стократно повече се отнася за Вуцов.Няма и елементарна представа какво е това Славия.
|
Пон Апр 12, 2010 12:04 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
При тоя ГЪЗ проблемът е психологически-възпитателен. Разбирам, че е горд и самовлюбен, но в един клуб най-важното нещо (поне в западна Европа) са привържениците. И за тях се говори или добро, или нищо. Липсва му дипломатичност на овчия. Но проблемът си е негов. Никой не го бие през устата да говори такива неща. Спокойно може да подминава подобен род интервюта. Ама не, вижте ме какъв съм ГЪЗ и как мога да говоря, да си отстоявам позицията. Предполагам, че доста треньори имат същото отношение към публиката, но са единици тези, които го изразяват на глас.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Пон Апр 12, 2010 12:19 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Вуцов досега е работил в:"Спартак" Варна,Черно Море,"Спартак" Плевен,"Марек",Калиакра,"Левски".Има ли привърженици на някой от тези отбори които да са запазили добри спомени от него.Навсякъде или си е тръгнал със скандал или е напуснал отбора в най важния момент.
|
Пон Апр 12, 2010 12:26 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Глупаво изявление , вместо да намали напрежението и да се прояви дипломатичност и такт ,той продължава тази словесна престрелка ... Ми не можем толкова лесно да преглътнем този позор в Етрополе , не става то така с победа над подчовеците и хоп проблемът е решен ... Ама иначе говедата като го псуваха и обиждаха още от първата му грешна стъпка , той продължава да им се мазни  Въпреки че според мен трябва да си е начело на Славия , с такива приказки само налива вода в мелницата на немалкото си критици 
Последна промяна Viktor4o_Rs на Пон Апр 12, 2010 2:09 pm, променена общо 1 път
|
Пон Апр 12, 2010 1:50 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!!
ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПЯМЕ ИДЕЯТА,ОТБОРА...ТРЕНЬОРА Е ПРЕХОДЕН...ДНЕС Е ТУК,УТРЕ НЕ Е ТОЙ....А СЛАВИЯ Е ВЕчНА !!!
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пон Апр 12, 2010 2:00 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Тази ситуация е толкова глупава, че няма на къде! Няма право да казва, че не му трябва такaва подкрепа. Точно 'такивата' фенове' цял сезон подкрепят отбора, дори и в трудните моменти от първия полусезон. Няма право да се изказва, като дори не знае за какво става въпрос в дадената ситуация! Тоя и оня му казали някоя преувеличена история, той я допреувеличил и ето - не му трябвали подобни фенове. Той дори не знае какво е СЛАВИЯ, седнал да ми говори глупости. После много изказвания, скандали и нерви, но кой крив кой прав няма значение. Защото му изнася тия фенове да са виновни за ... глобалното затопляне!! Много бързо се забравят някои неща!!!
Последна промяна mittag на Пон Апр 12, 2010 8:03 pm, променена общо 1 път
|
Пон Апр 12, 2010 4:10 pm |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
Най-дразнещото е, че Вуцан непрестанно тръби какъв левскар бил. Много, много глупаво от негова страна.
Нека си бъде левскар, но да си трае по този въпрос.
То и половината настоящ отбор на ЦСКА са си левскари, ама още не съм чул някой от тях да си го признае публично и без дори да го питат.
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Пон Апр 12, 2010 7:57 pm |
|
 |
|