Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 7:11 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
 "Славия" - "Черно море" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение "Славия" - "Черно море"
Серията от мачове продължава с домакинство на Черно море. Както ние ,така и те се провалиха с гръм и трясък за Купата и отпаднаха с дузпи . Не са в особено добра форма и мисля , че ще се поздравим с успех в този мач . Длъжни сме докрая да играем с пълни сили във всеки мач и да се покаже , че сме приключили с уговорките :!:

Последна промяна Viktor4o_Rs на Сря Апр 14, 2010 11:13 pm, променена общо 1 път

Сря Апр 14, 2010 10:41 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
След днешната грешка, до края на другата седмица трябва да имаме само победи, за да останем в играта.

Сря Апр 14, 2010 11:10 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
За какво оставане в играта става дума а?
Ние сме вън от играта още след мача с Етрополе,всичко до края ще бъдат някакви опити да се омилостивят публиката и В.Стефанов най-вече за да им даде някой лев.

Чет Апр 15, 2010 9:51 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
radko7 написа:
Ние сме вън от играта още след мача с Етрополе,всичко до края ще бъдат някакви опити да се омилостивят публиката и В.Стефанов най-вече за да им даде някой лев.

Колкото и да ми се иска да не е така ,просто това е истината.Ние сме вън от играта!

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пет Апр 16, 2010 12:07 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
venci_1913 написа:
radko7 написа:

Колкото и да ми се иска да не е така ,просто това е истината.Ние сме вън от играта!

аре видяхме те тебе колко знаеш и разбираш, някои пак ли ти каза по телефона това?

междудругото,
трябва да се борим със зъби и нокти за 4тото място, дори за 5тото.
Ако това с отборите за купата стане, което е съвсем реално апропо, 4тия отива в ЛЕ. Ако примемем че ЦДНА и Кенефски са 3и4ти , то според мен комунистическата зведзда може с тия мизерии Тимоновци, неизплатени заплати, лицензи и тн да успеят да минат пред БФС , но УЕФА следи и спазва и не погазва законите и може и да ги изхвърлят пак. А на второ четене Чорба имат същата като нашата програма до края и имаме пряк двубой с тях. Ако се приеме че ние не паднем до мача с тях и па вземем та ги бием, а те според мен и срещу литекс и срещу локо софия могат да изгубят точки, може да си ги настигнем и минем, говедата имат лесна програма, само май гостуване в Монтана по-тегаво и другото е фарс. Не знам вече, сасъд за сметките, ние изпуснахме шанса си за купата, сега ще гоним невъзможното. Но все пак като вечните оптимисти за кажем,че след последните 2 некадърни сезона в които май завършихве 8ми и 10ти, едно 4-5 място би си било направо равно на титла 8) . Затова мисля,че колкото да е прост Вуцов трябва да остане, поради липса на качествена алтернатива и защото има поне представа от работата си съдейки по разговорите които сме имали с него. А и един отбор се гради с време. В Славия е градено на парче, Вуцов има воля да промени това, но все пак бате ти Венци има последната тежка дума. :oops:

Пет Апр 16, 2010 12:49 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
То теоретично и математически си имаме шансове , ама опитът ни е научил , че те са на практика нулеви ... Ние от отборите в горната половина на таблицата сме победили само Черноморец , което е доста смешно , вярно е че в други мачове ни ощетиха грубо , но минало свършено :? Действително сме длъжни да свършим колкото се може по-напред в класирането заради тази работа с лиценза (макар че ме съмнява свинете пак да ги изхвърлят) , а и ще има повече пари от ТВ правата , което не е без значение , все пак по-добре Венци да ги вземе , отколкото Гигов , Титан ,Тимаджиите или Събев :twisted: :twisted:
Ситуацията в първенството - предвид леката си програма говедата са почти сигурно 3-ти , даже може и 2-ри , защото буферите и чорбата имат много тежки мачове и могат да окапят доста , докато подуенци имат леки противници ... Впрочем си мисля , че Локо (София) от кандидат за титлата могат да изхвърчат от евротурнирите , особено ако ние за 4-ти пореден път ги бием насред техния боклучарски стадион :D Ние трябва сега да си минем през Морето и отиваме в Илиянци , където отсега да се знае, че поне 1 дузпа ще има за тях :evil: :evil: :evil: Но там си играем добре , те и шампиони да станат , пак можем да ги изпраскаме насред Китай , така че тоя мач не ме притеснява толкова , колкото този с комунягите ... Чета , че Вили отсега им се канел , ама то всеки път едно и също, преди мача - големи приказки , а накрая все падаме :? Реално погледнато сме 5-ти максимум , най-много 4-ти при големи обрати и подвизи от наша страна :) И всичко това говорим с презумпцията , че ще играем честно всеки мач и няма да продаваме нищо :wink: Нашият шанс си беше в Етрополе и го преебахме , сега вече е много много сложно , но докато дишаме се надяваме на чудо :roll:

Пет Апр 16, 2010 1:26 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Морето не са нищо особено...само ме притеснява да не е кално утре, че наще пак ще се помотват и ще обясняват, че са супер техничните копелета и е нямало как на тежкия терен да разкрият пълния си потенциял....хахахахаха чак на мен ми е смешно как звучи това. Готов съм за треньор или некакъв директор, че нали сега е модерно :)

Иначе е ясно, че "Левски" и Цска са пред нас, няма какво да си фантазирате.

Мен друго ми е интересно - съществували още Интертото или миналата година му беше бенефиса.

И другото - щом Венци толкова много иска подкрепа билетите с Латекса пак ли бяха по 5лв? :D

Пет Апр 16, 2010 9:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
На въпросите ти - Интертото вече няма , и да , билетите бяха по 5 лева , никой не е очаквал друго :lol: :lol:

Пет Апр 16, 2010 12:03 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Не трябва да падаме от Локото и задължителна победа над чорбата, останалото зависи от това как БФС е наредило картите.

Берое полегна на ЛеWCки и говедата вече се размечтаха за шампионска титла. Тях не ги броим, ще са преди нас. Дано имаме малко късмет. За мача с ловеч очаквах съдията да ни пореже по яко и то се видя. След нашия гол веднага смени свирката, жълт картон и оня мухал тъча до края на полувремето не дигна байряка. След почивката ни отмени чест гол. Предполагам, че такова съдийство ни чака следващите три мача.

И вече ми писна от тия оплаквания от съддите, терените и ограбването на труда на момчетата.

Пет Апр 16, 2010 3:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вуцов пуска същите от мача с Литекс да борят и Черно море

Група от 19 футболисти определи старши треньорът на Славия Велислав Вуцов за утрешното домакинство срещу Черно море. Двубоят е в събота от 15 часа на стадиона в квартал Овча купел.

Заради сериозни травми мача ще пропуснат Богомил Дяков и бразилецът Франсиско Алберони. Освен на контузените, Вуцов няма да разчита и на някои от юношите, които до този момент попадаха в групата на „белите”.

Както обикновено преди всеки домакински мач, тимът ще отседне в хотелски комплекс Гринвил в столицата.

Групата на Славия: Райс Мболи, Емил Петров, Роберт Петров, Тодор Колев, Йордан Петков, Борислав Георгиев, Александър Томаш, Стив Ренет, Николай Петров, Даниел Пеев, Яшар, Николай Вълев, Радослав Рангелов, Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Атанас Дреновички, Жуниньо, Петър Димитров и Павле Попара.

Пет Апр 16, 2010 4:35 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща