|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 Малко разсъждения...
... относно турската телевизия и XXL, циганския оркестър и фолк певицата Гергана, какво предпочитат полицаите в ловеч - синтетични наркотици или лепило, здравината на оградите в Ловеч, кой клас са завършили местните полицаи преди да им дадат фуражки и защо Ханс се продаде за една кутия цигари и една ракия?
Адски съм доволен от днешния ден, пичове. Супер много. За пръв път от 6 мача на които съм бил в Ловеч взехме точка, агитката беше на ниво, викахме си сериозно, посмяхме се когато трябваше, показахте че сте истински мъже и не ме оставихте сам с ченгетата, за което благодаря на всички... въобще евала на всички, които бяха днес в Ловеч. Това е начина... единствено и само истински слависти и мъже без туристи. Може да бяхме 30 човека, но пък всичките бяхме сериозни. Адски съм доволен и след днешния ден гледам малко по оптимистично към нещата в нашата агитка. Разбира се това е една съвсем малка стъпчица по дългия път, който трябва да извървим за да заприлича на нещо сносно, но поне сме на правия път и я направихме. Респект към всички, които бяха в Ловеч. Това е начина. Сами виждате че нещата са навързани... ние се се съдрахме от викане въпреки студа, въпреки гнойните ангини, въпреки всичко! И момчетата играха мъжки и достойно и оцениха това, което направихме! Кога за последно си спомняте футболисти да са си хвърляли фланелките в публиката (освен Здравко Матич срещу Локо Пд) ? Със сигурност не е било в близките 5-6 години! Това е от мен. Още един път - благодарности и уважение към всички, които дойдоха и бяха истински до край!
И не забравяйте, че...
НИЕ НЕ ИСКАМЕ ЦИГАНСКИ ОРКЕСТЪР, НИЕ ИСКАМЕ... ГЕР-ГА-НА, ГЕР-ГА-НА, ГЕР-ГА-НА
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Нед Сеп 12, 2004 2:26 am |
|
 |
ACAB
|
 ne6to snimki
Pokajete snim4ici de
|
Нед Сеп 12, 2004 10:55 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
САШЕ,ПРЕДЛАГАМ И ДА ПОРАСАЖДАВАМЕ ЗАЩО НЯМА КЕНЕФИ В ЗАВЕДЕНИЯТА НА БЕЛИ ИЗВОР......А ИМА САМО ХАПЧЕТА ПРОТИВ РАЗТРОЙСТВО....ХА ХА ХА
А И НИЩО НЕ КАЗА ЗА ХАНСА-ПРОДАЖНИКА..........
АРЕ АЗ ОТИВАМ ПРИ---- ГЕР ГА НА-----ЧЕ МЕ ЧАКА
А РАСАЖДАВАЙ МАЛКО ЗА ТВА ЩО Е ЖЕНСКИ ОЧИЛА..... И ИМА ЛИ В НАЩАТА АГИТКА ТАКИВА............МУХАХАХАХАХА
С УВАЖЕНИЕ:
САМО ГЕРГАНА ууппсссс грешка САМО СЛАВИЯ

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Сеп 12, 2004 6:30 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
ACAB, ето една... сървъра се е преебал нещо и не мога да кача другите. Като се оправи ще ги оправя:
На крепостта в Ловеч:
---
Айде, kokolini, кажи какво диша Йовов
---
Стефане, в Бели Извор кенефи няма щото клетвите ми много хващат и продължават да държат, а хапчетата на лелката бяха разхлабителни, а не затегателни пак по мое нареждане. Прави му сметка дали ще продължаваш да ме ядеш още 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Нед Сеп 12, 2004 6:42 pm |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
 хаха
А и не разбрах очилата на майкати женски ли бяха или тя си беше купила мъжки очила............хахахахах
а за Стефан как е корема бе ...................
Разказ от вчера:
Стефан: - Извинете тука имали кенеф;
Лелката: - Не ама ако имате растроиство имам хапчета. Ако не отзад зад заведението;
Стефан: - Не бе драифа ми се........
И все пак си отиде отзат и се.............
_________________ FAR, FAR NORD
|
Нед Сеп 12, 2004 8:54 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
 Re: хаха
Kalkata написа: А и не разбрах очилата на майкати женски ли бяха или тя си беше купила мъжки очила............хахахахах
И ти ли ме предаде бе бруте?
Айде айде айде айде напикай сеее, напикааай се, напикааааай се

|
Нед Сеп 12, 2004 9:41 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Стефане, в Бели Извор кенефи няма щото клетвите ми много хващат и продължават да държат, а хапчетата на лелката бяха разхлабителни, а не затегателни пак по мое нареждане. Прави му сметка дали ще продължаваш да ме ядеш още  [/quote]
САШЕ, ПАК ТИ КАЗВАМ ОЧИЛАТА БЯХА ЖЕНСКИ.........А ДО КЛЕТВИТЕ ТИ ...ХОДИХ Н АВРАЧКА ДА МИ ГИ РАЗВАЛИ...........И СА СЪМ ТИ ПОДГОДВИЛ АЗ НЯКОЛКО.........
САШЕЕЕ:
1-ВА КЛЕТВА:ЦЕЛ ЖИВОТ ДА ПИКАЕШ В ДВИЖЕЩ СЕ РЕЙС...В ШИШЕ....НЕКЪДЕ ПО ЗАГРЕБ...
2-РА КЛЕТВА: ЦЕЛ ЖИВОТ ЖЕНСКИ ОЧИЛА ДА НОСИШ
3-ТА КЛЕТВА: ЦЕЛ ЖИВОТ НА СЕЛОООООО
ДРУГИТЕ НЕ СА ЗА ПРЕД ХОРА ТАКА ЧЕ ЩЕ ТИ ГИ КАЖА ДРУГ ПЪТ......

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Сеп 12, 2004 11:24 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
Абе вие не разбрахте ли че аз съм титан и с благословията на Владо Елезов (пиринския големец на клетвите) на мен клетви не ме ловат?
|
Пон Сеп 13, 2004 2:42 am |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
 ха
_________________ FAR, FAR NORD
|
Пон Сеп 13, 2004 9:05 pm |
|
 |
p@g@n1s7@
Познат
Регистриран на: Нед Сеп 12, 2004 8:03 pm Мнения: 30 Местоположение: Sofia
|
Аре бе Саше какво се правиш.Аре ела на бушер стадиона.Там ще е супер яко.А и ти като доидеш малко повече ни върви. 
|
Вто Сеп 14, 2004 8:10 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|