Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 9:25 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 Треньорски гайгер за януари 

Имате ли доверие в треньора?
Да 77%  77%  [ 43 ]
Не 23%  23%  [ 13 ]
Общо гласове : 56

Треньорски гайгер за януари 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Треньорски гайгер за януари
Мнозина ще запитат защо има гайгер за януари като няма мачове през зимата - да, мачове няма, но има трансфери и контролни срещи, които са важни за представянето през пролетта. 50% от работата на треньора е да подготви отбора за състезателния цикъл.

ЮЛИ - 39%
АВГУСТ - 12%
СЕПТЕМВРИ - 22%
ОКТОМВРИ - 48%
НОЕМВРИ - 41%
ДЕКЕМВРИ - 70%

Последна промяна seth на Пет Яну 07, 2011 6:48 pm, променена общо 2 пъти

Съб Яну 01, 2011 9:53 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
"Искам да има конкуренция в тима и да се засили качеството на играта. В клуба няма човек, който да каже "аз съм титуляр", всички трябва да тренират максимално, а аз ще решавам кой да играе", заяви преди заниманието наставникът на "белите".

"Селекцията винаги е отворен процес. Освободихме някои футболисти и взехме на тяхно място нови. Ако има класни играчи и попаднем на тях, ако се затрудняваме на някои постове, може да привлечем и още футболисти.

В началото на миналата година обявихме целите. Не мога да се задоволя с мястото ни в момента. И на новите ни момчета амбициите им са високи. Не идват в отбор, който ще изпадне или е в средата на таблицата.

След много добра подготовка трябва да бъдем на много по-високо място в класирането. Искаме да стигнем поне до последния мач в турнира за купата на България", каза още Емил Велев.

Пет Яну 07, 2011 6:05 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
В това в негова защита и почит ли е ?

Голям ръст на доверието, ама като отпаднем за Купата всичко ще си дойде на мястото..

Пет Яну 07, 2011 7:42 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
SaKrAnTo 1913 написа:
В това в негова защита и почит ли е ?

Голям ръст на доверието, ама като отпаднем за Купата всичко ще си дойде на мястото..

Това е месечно допитване за доверието в треньора, независимо кой е той.
Виждам, че по стара българска традиция ще има хора, които ще се радват много, ако се провалим за пореден път, но мисля, че тази година няма да им се отвори парашута.

Пет Яну 07, 2011 9:42 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Само ще кажа, че изявлението му за Том много ме кефи :lol:

Съб Яну 08, 2011 1:52 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Кокала е доста спорен тактик и селекционер, но не му отричам че е мъжкар и казва това което мисли, и се старае да защити интереса на отбора, прави ми впечатление в поредна ситуация как се държи и говори - със самочувстие и дори известна доза арогантност (все пак е говедо :lol: ) на човек, начело на голям отбор (какъвто и сме) . Дано им го внуши и на футболистите окончателно :wink:
На този етап Велев има моята подкрепа, въпреки че съм по-скоро песимист, че точно той е човека, който ще ни води към светли бъднини, но тъй като няма алтернативи и не му е сега времето за рокади, това е положението :D

Съб Яну 08, 2011 2:06 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Добре де, а кой ? Кой ще ни води към светлото ? :)

Твърдо зад отбора с надежда за нещо повече ;)

САМО СЛАВИЯ!

Съб Яну 08, 2011 3:11 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jjfoxi написа:
Добре де, а кой ? Кой ще ни води към светлото ? :)

Твърдо зад отбора с надежда за нещо повече ;)

Не знам, с това ръководство май никой ... Ще видим, дано не съм прав :)

Съб Яну 08, 2011 3:16 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Който играе по свирката на Дебелия не заслужава моето уважение, още по-малко и 'тъмното' минало, което има Кокала зад себе си. Чисто и просто може само и единствено да му се признае, че е добър мотиватор, нищо друго. Видяхме с Вили какво стана, опита да надскочи 'венцистефановите' амбиции и му резнаха главата...

Съб Яну 08, 2011 11:07 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
SaKrAnTo 1913 написа:
Който играе по свирката на Дебелия не заслужава моето уважение, още по-малко и 'тъмното' минало, което има Кокала зад себе си. Чисто и просто може само и единствено да му се признае, че е добър мотиватор, нищо друго. Видяхме с Вили какво стана, опита да надскочи 'венцистефановите' амбиции и му резнаха главата...

Ако играеше по свирката на Дебелия никога нямаше да се разделим с Дедо Дана и Колев. И Галин Иванов вече щеше да е в ЦСКА. Не е голям стратег, нито има визията и интелекта, за да е идеалния треньор за идеализирания образ на "Славия". Но може да мотивира футболистите и е нелош треньор за отбора в момента. Това, което трябва да му се признае и което прави разликата между него и предишните десетина души на неговия пост е, че има собствено мнение и го отстоява по-успешно от споменатите убитаци. А има и амбиции. За първи път се забелязва, че се гради отбор целенасочено и с мисъл. Но има доста да поработи, това не го отричам.

Съб Яну 08, 2011 3:00 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща