Треньорски гайгер за януари
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Мнозина ще запитат защо има гайгер за януари като няма мачове през зимата - да, мачове няма, но има трансфери и контролни срещи, които са важни за представянето през пролетта. 50% от работата на треньора е да подготви отбора за състезателния цикъл.
ЮЛИ - 39% АВГУСТ - 12% СЕПТЕМВРИ - 22% ОКТОМВРИ - 48% НОЕМВРИ - 41% ДЕКЕМВРИ - 70%
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
Последна промяна seth на Пет Яну 07, 2011 6:48 pm, променена общо 2 пъти
|
Съб Яну 01, 2011 9:53 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
"Искам да има конкуренция в тима и да се засили качеството на играта. В клуба няма човек, който да каже "аз съм титуляр", всички трябва да тренират максимално, а аз ще решавам кой да играе", заяви преди заниманието наставникът на "белите".
"Селекцията винаги е отворен процес. Освободихме някои футболисти и взехме на тяхно място нови. Ако има класни играчи и попаднем на тях, ако се затрудняваме на някои постове, може да привлечем и още футболисти.
В началото на миналата година обявихме целите. Не мога да се задоволя с мястото ни в момента. И на новите ни момчета амбициите им са високи. Не идват в отбор, който ще изпадне или е в средата на таблицата.
След много добра подготовка трябва да бъдем на много по-високо място в класирането. Искаме да стигнем поне до последния мач в турнира за купата на България", каза още Емил Велев.
|
Пет Яну 07, 2011 6:05 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
В това в негова защита и почит ли е ?
Голям ръст на доверието, ама като отпаднем за Купата всичко ще си дойде на мястото..
Пет Яну 07, 2011 7:42 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
SaKrAnTo 1913 написа: В това в негова защита и почит ли е ?
Голям ръст на доверието, ама като отпаднем за Купата всичко ще си дойде на мястото..
Това е месечно допитване за доверието в треньора, независимо кой е той.
Виждам, че по стара българска традиция ще има хора, които ще се радват много, ако се провалим за пореден път, но мисля, че тази година няма да им се отвори парашута.
|
Пет Яну 07, 2011 9:42 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Само ще кажа, че изявлението му за Том много ме кефи 
Съб Яну 08, 2011 1:52 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Кокала е доста спорен тактик и селекционер, но не му отричам че е мъжкар и казва това което мисли, и се старае да защити интереса на отбора, прави ми впечатление в поредна ситуация как се държи и говори - със самочувстие и дори известна доза арогантност (все пак е говедо  ) на човек, начело на голям отбор (какъвто и сме) . Дано им го внуши и на футболистите окончателно
На този етап Велев има моята подкрепа, въпреки че съм по-скоро песимист, че точно той е човека, който ще ни води към светли бъднини, но тъй като няма алтернативи и не му е сега времето за рокади, това е положението 
|
Съб Яну 08, 2011 2:06 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Добре де, а кой ? Кой ще ни води към светлото ?
Твърдо зад отбора с надежда за нещо повече 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Яну 08, 2011 3:11 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
jjfoxi написа: Добре де, а кой ? Кой ще ни води към светлото ? Твърдо зад отбора с надежда за нещо повече 
Не знам, с това ръководство май никой ... Ще видим, дано не съм прав 
|
Съб Яну 08, 2011 3:16 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Който играе по свирката на Дебелия не заслужава моето уважение, още по-малко и 'тъмното' минало, което има Кокала зад себе си. Чисто и просто може само и единствено да му се признае, че е добър мотиватор, нищо друго. Видяхме с Вили какво стана, опита да надскочи 'венцистефановите' амбиции и му резнаха главата...
Съб Яну 08, 2011 11:07 am |
|
 |
seth
Администратор
|
SaKrAnTo 1913 написа: Който играе по свирката на Дебелия не заслужава моето уважение, още по-малко и 'тъмното' минало, което има Кокала зад себе си. Чисто и просто може само и единствено да му се признае, че е добър мотиватор, нищо друго. Видяхме с Вили какво стана, опита да надскочи 'венцистефановите' амбиции и му резнаха главата...
Ако играеше по свирката на Дебелия никога нямаше да се разделим с Дедо Дана и Колев. И Галин Иванов вече щеше да е в ЦСКА. Не е голям стратег, нито има визията и интелекта, за да е идеалния треньор за идеализирания образ на "Славия". Но може да мотивира футболистите и е нелош треньор за отбора в момента. Това, което трябва да му се признае и което прави разликата между него и предишните десетина души на неговия пост е, че има собствено мнение и го отстоява по-успешно от споменатите убитаци. А има и амбиции. За първи път се забелязва, че се гради отбор целенасочено и с мисъл. Но има доста да поработи, това не го отричам.
|
Съб Яну 08, 2011 3:00 pm |
|
 |
|