Re: Вашето мнение за зимната подготовка
Мисля, че ще разберем дали е била успешна подготовката в хода на шампионата и особено след края му, сега би било гадаене

Хубаво е, че играхме със силни отбори като Партизан, Амкар и Криля Советов, резултатите не бяха особено добри с по-слаби отбори, но си имаше обективни причини за това, а и все пак важни са резултатите в официалните мачове

Хубаво е, че да чукаме на дърво, с изключение на Попара, друг сериозно контузен играч няма

Селекцията ни в сравнение с други години е много добра - дори само Кушев да беше се върнал, а освен това взехме добри футболисти като Юруков, Филипов и си върнахме Жу и Попара. Бразилците, Молдованов и Сечков за мен са все още неясни ...Сериозен минус обаче е продажбата на Дани Пеев, дано бразилчето, което получи толкова хвалби го замести, но Дани си е Дани ... Венци сбърка с Галин Иванов и по-точно с отбора на който го даде, абсолютно сигурен изпадащ вече, иначе на Галин не му се седеше в БГ то беше видно

Абсолютно правилно махнахме бат Дана и Тошко, които отдавна се бяха изчерпали за нас, за другите освободени също съм доволен.
Смятам, че ще сме по-силни от есента, защото има повече конкуренция по постове и заради Марто Кушев основно