"Славия" - "Левски" 25.03.2011 (КОНТРОЛА)
Автор |
Съобщение |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
 "Славия" - "Левски" 25.03.2011 (КОНТРОЛА)
Промяна - "Левски" играе със Славия в петък
"Левски" ще играе контролен мач срещу Славия по време на паузата за международните срещи от календара на УЕФА. Срещата ще бъде изиграна на 25-и март, петък, от 14 часа на стадиона в квартал "Овча купел". Първоначално "сините" обявиха, че ще играят контролна среща с Академик (София), но тя пропадна. Причина са ремонтните дейности на стадион "Георги Аспарухов" и терените около него, които правят невъзможно нормалното провеждане на футболна среща. На 26-и март, събота, България ще играе срещу Швейцария евроквалификация от група "G".
sportal.bg
Поради извършване на ремонтни дейности на терените на стадион "Георги Аспарухов" предварително планираната за 26 март контролна среща между отборите на ПФК "Левски" и Академик няма да се състои. Вместо нея сините ще играят контролен мач срещу отбора на Славия на стадион "Славия" кв. "Овча купел" на 25 март (петък) от 14.00 ч.
levski.bg
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Пон Мар 21, 2011 2:43 pm |
|
 |
Slaviawaterpolo
Познат
|
 Re: "Славия" - ""Левски"" 25.03.2011 (КОНТРОЛА)
Всички трябва да сме там , да подкрепим момчетата... 
_________________ Waterpolo - A Way of Life!
|
Пон Мар 21, 2011 3:33 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Бий "говедата" в контроли, бий, бий, бий!
Запяваме стара песен на нов глас. Това не ми харесва.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Мар 22, 2011 12:31 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
SETH..защо махна поста ми от спора с АСАВ...?
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Вто Мар 22, 2011 8:28 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Никога не съм трил твое мнение. Виждам, че колегите са изтрили няколко мнения от дискусията, защото така са преценили. Съгласен съм с тях, въпреки че не се вижда точната причина за това действие.Със сигурност сте надминали някои граници и затова се е наложило. При всички положения това не е насочено лично към някого, а е продиктувано от нуждата във форума да има някаква елементарна хигиена.
|
Вто Мар 22, 2011 8:55 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
 Re: "Славия" - """Левски""" 25.03.2011 (КОНТРОЛА)
seth написа: При всички положения това не е насочено лично към някого, а е продиктувано от нуждата във форума да има някаква елементарна хигиена. Имаш моята подкрепа за елементарната хигиена.
_________________ 1913
|
Вто Мар 22, 2011 9:16 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
По принцип и аз смятам, че в никакъв случай не бива да има само псувни, ама пък форумът да самоцензурира трибуквените думички, които футболисти, треньори и шефове си заслужават много често, това ми се струва малко прекалено, все пак футболни фенове пишем тук, не възпитаници на Оксфорд  Модераторите ако може да обяснят защо е така и да не би грешката да е в моя телевизор, в случая компютър 
|
Вто Мар 22, 2011 9:22 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Викторе, форумът ни да е оцветен в синьо или червено, да псуваме като каруцари. Ама във форума на белите хора...
_________________ 1913
|
Вто Мар 22, 2011 9:30 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Божо, едно е да се обиждаме помежду си, това категорично не трябва да става, обаче по тия, дето ни късат нервите от толкова години, да не можеш да ги нахраниш както заслужават, това си е за мене цензура и диктаторщина - неща, които също са чужди на слависткия дух. Нима почти всички, да не кажа всички не употребяваме нецензурни думи на стадиона или във всекидневието ? Никой славист, който е написал "мъжки полов член за Венци" например, няма да го сметна за нискоинтелигентен с животински манталитет, даже напротив, това ми е мисълта Според мен най-нормално е да се проведе анкета на тази тема, за да се види общото мнение, а пък който иска да псува, пак ще го направи по някакъв заобиколен начин, така че тази цензура за мене е безмислена 
|
Вто Мар 22, 2011 9:38 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
 Re: "Славия" - """Левски""" 25.03.2011 (КОНТРОЛА)
Viktor4o_Rs написа: По принцип и аз смятам, че в никакъв случай не бива да има само псувни, ама пък форумът да самоцензурира трибуквените думички, които футболисти, треньори и шефове си заслужават много често, това ми се струва малко прекалено, все пак футболни фенове пишем тук, не възпитаници на Оксфорд  Модераторите ако може да обяснят защо е така и да не би грешката да е в моя телевизор, в случая компютър  Не ги цензурира, а ги заменя с библейските и медицинските форми на споменатите думи. Де факто пак си псувате, но по библейски и медицински. никой не може да нарече простащина това, защото дори Исус често споменава, че "грешникът ще прокълне дори сасъда и чреслата, от които е произлязъл".
|
Вто Мар 22, 2011 10:27 pm |
|
 |
|