Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Трите мача на честта
Пускам обща тема за последните три мача в шампионата, в който не можем да минем 8 място и да паднем под 12-о. Виждам, че два дни преди мача срещу ""Левски"" нямаме тема, предполагам, че не ви се занимава. Затова - 3 в едно.
Ето ги и мачовете:
ХХVІІІ КРЪГ:
""Левски" 1914" - "Славия"
ХХІХ КРЪГ:
"Монтана" - "Славия"
ХХХ КРЪГ:
"Славия" - "Локомотив" (Сф)
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Май 16, 2011 12:07 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
 Re: Трите мача на честта
36.
_________________ 1913
|
Пон Май 16, 2011 12:43 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Победа над "Левски" ,загуба от Монтана и победа над другият отбор 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Май 16, 2011 1:33 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
venci_1913 написа: Победа над ""Левски"" ,загуба от Монтана и победа над другият отбор  това ще ми напълни душата + грозна победа за купата
|
Пон Май 16, 2011 1:51 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Май 16, 2011 1:52 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Тоя турчин ми писна на най-възловите мачове да ни свири 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Май 16, 2011 2:10 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Кво значение има вече, идеята беше след мача с Пирин да натрупаме победи в първенството и да играем освободено, за да се надъхат още повече хора.Вместо това загубихме навсякъде бз Сливен, дано с "Левски" да не претърпим разгром, който съвсем да сдуха играчите и феновете (не че няма да сме на финала де  ). Една сензационна победа над "Левски" може чувствително да обърне нещата и настроенията, но не се вижда как би могло да стане. А и 1 седмица преди финала действително трябва да се пазим от контузии и картони  С Монтана ще пратим юношите и резервите, а с буферите изхода зависи от резултата на финала за Купата. Пожелаваме си на 28 май пълен стадион със слависти, искащи да приветстват своите герои и да видят спечелената Купа и убедителна победа над Локо (Сф) 
Последна промяна Viktor4o_Rs на Пон Май 16, 2011 4:54 pm, променена общо 1 път
|
Пон Май 16, 2011 2:47 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
Viktor4o_Rs написа: Пожелаваме си на 28 май пълен стадион със слависти, искащи да приветстват своите герои и да видят спечелената Купа и убедителна победа над Локо (Сф) +++++++++++++++++1
|
Пон Май 16, 2011 2:51 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
41 три победи до края
Бой над рогати, ония от северозапад и другите...
|
Пон Май 16, 2011 4:16 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Славия няма да окаже съпротива на "Левски"
ЦСКА играе най-добрият футбол през пролетта, но мач с мач не си приличат, смята Стоян Коцев, който направи паметен дубъл с "белите" през 1996 година
Направилият Славия шампион през 1996 година Стоян Коцев говори пред столичен спортен вестник за очакванията си преди мача на "белите" срещу "Левски" на "Георги Аспарухов". Доскорошният треньор на Балкан (Ботевград) коментира и други теми свързани с българския футбол.
- Господин Коцев, очаквате ли Славия да скочи на "Левски"? - Преди известно време казах, че Славия трябва да се готви и да мисли изцяло за финала за купата на България срещу ЦСКА. Не очаквам да се получи кой знае колко интересен мач, нито пък очаквам Славия да окаже сериозна съпротива на "Левски", при положение, че срещата е на “Герена”.
- Липсата на интрига ще се отрази ли на качеството на двубоя? - Да, но в положителен аспект. На мен ми прави впечатление, най-вече говоря за "Левски", че когато няма за какво да играят, футболистите действат много по-разнообразно и освободено. Футболът, който искат да гледат феновете им се получава.
- Какво е мнението ви за цялостното представяне на Славия през настоящия сезон? - Мога да кажа, че отборът игра на приливи и отливи по време на целия шампионат. В един момент през есента имаше напредък, постоянство у футболистите, но втория полусезон нещата се промениха в негативна посока. Класирането не е никак добро, Славия трябва да е по-напред в "А" група. Единственото хубаво през пролетта е това, че отборът достигна до финал за купата на България. Само мачът срещу ЦСКА може да спаси сезона на Славия.
- На какво се дължи резкия спад във формата на играчите през пролетния дял? - Не искам да обиждам никого, но в този отбор на Славия играят футболисти, които нямат манталитет на победители, не си вярват, че могат да направят нещо голямо и значимо за клуба. Повечето играчи са взети от провинцията, които преди това са се борили да не изпаднат с отборите си в Б група. Според мен това е причината.
- Кои футболисти по-точно визирате? - Повечето от тях, говоря за цялостния облик на отбора.
- Все пак има играчи, които дойдоха от "Левски" – Христов, Генев... - Е, какво направи Георги Христов за Славия?! Къде е играл той преди това. Започна в Марица Пловдив, мина през "Ботев", но като отиде в "Левски" се срина. Не успя да се наложи. Лесно е да си лидер, когато нямаш конкуренция. Във водещите отбори обаче се вижда кой на какво ниво е.
- Да разбирам ли, че сте разочарован от сезона на Славия? - Както казах, всичко зависи от финала срещу ЦСКА. Ако Славия победи и се класира за евротурнирите, представянето в шампионата няма да има значение. Поне така мисля аз, не знам за феновете. Те обаче отдавна не са виждали отбора в Европа.
- Ако трябва да сте реалист, съдейки по представянето на Славия и ЦСКА, как оценявате шансовете на бившия ви клуб във финала? Минимални ли са те? - Не съм съгласен с подобно мнение. Да, ако победителя се решаваше в две срещи, на Славия щеше да е по-трудно да отстрани ЦСКА, но в случая говорим за един мач, в който никой не прави сметки и всичко е възможно. Моментната форма няма да има никакво значение. Да, ЦСКА играе най-добрия футбол през пролетта, но мач с мач не си прилича. Във футбола, а и в живота, има моменти, в които се случва точно обратното на това, което очакваш. Лично за мен Славия няма да се даде без бой, ще е много оспорвана среща. Факт е, че ЦСКА играе с голямо самочувствие, което дойде благодарение на победата срещу "Левски" в първия пролетен кръг. Възходът на отбора не се дължи само на Милен Радуканов. В ЦСКА са събрани класни футболисти.
- Коя Славия ви харесва повече – на Вили Вуцов или Емил Велев? - Точна съпоставка няма как да направя, защото при Вили Славия не беше постоянен отбор. Същото се отнася и при Кокала. И при двамата имаше моменти на проблясъци, но нищо повече.
- Вуцов беше уволнен след шесто място миналата година. В този смисъл, ако не вземе купата, трябва ли Велев да бъде освободен? - Венци Стефанов ще решава. Има си хора, които преценяват какво трябва и какво не, да стане в клуба.
- Заслужено ли Литекс ще е шампион? - Абсолютно. Загубиха за пръв път в първенството едва преди няколко кръга от "Левски". Литекс беше най-солидния и най-постоянен отбор през този шампионат.
- Собственикът на "Левски" Тодор Батков обаче набеди Гриша Ганчев, че работи със съдиите, че купува мачове... - Това са глупости. В "Левски" винаги скачат срещу съдии и ръководства, когато не завършат на първо място. Когато станах шампион със Славия пак беше същото, вдигнаха вой до небесата.
- Има ли футболист, който да ви е направил най-силно впечатление през този сезон? - За съжаление, от българските играчи никой не ми хвана окото, не мога да отлича никого. Най-харесвам Гара Дембеле, но не само заради головете му за "Левски", а заради хъса, с който се хвърля в мачовете. Мишел Платини от ЦСКА също прави силна пролет, но това не ме учудва, нали е бразилец. Направи ми добро впечатление още когато Херо го доведе в Черноморец.
|
Сря Май 18, 2011 11:48 am |
|
 |
|