Автор |
Съобщение |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
 СЛАВИЯ-ЛОКОМОТИВ СФ
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Май 25, 2011 9:19 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
 Re: СЛАВИЯ-ЛОКОМОТИВ СФ
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Май 25, 2011 9:23 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
айде пак така всички на мача на вас не би ли бе готино бе? майната му, когато сме всеки мач така, нещата се оправят, защото пред толкова публика е трудно да си женски полов атрибут
|
Сря Май 25, 2011 9:47 pm |
|
 |
Avalanche
Току що регистриран
|
Без путьовски номера!Всеки мач подкрепа!Нещата все ще тръгнат някога!
|
Сря Май 25, 2011 10:06 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
За буферите тоя мач е като финал, точат се повече от нас... Интересно ми е дали ще дойдат повече от 200 души, с оглед и факта, че имат най-ниска посещаемост в "А" група.
|
Сря Май 25, 2011 11:58 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Финала мина - ние феновете дадохме каквото можахме- аз лично си оставих и сърцето и гласа там.... боли , но винаги боли....
Цяла година дадохме картбланш на всеки и всички....... сега е времето да поискаме сметка, а си мисля че ще я получим....
ОСТАВКА НА ВЕЛЕВ !!! Благодарим за финала но само това не стига !!!
Идеята става и за транспаранд

ВИНАГИ С ВАС !
|
Чет Май 26, 2011 12:04 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Дано в тоя мач покажем някакъв феърплей и да вземем нещо, Локото да триумфират насред нашия стадион и да се класират в Европа ще е черешката на един доста горчив сезон и пълно унижение ... Поне ще спечелим някакво уважение от Локо (Пд) или Черно море, а и най-важното - себеуважение След мача при какъвто и да е изход - чао на Велев и доведените от него и да видим ...
|
Чет Май 26, 2011 12:14 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Стефан написа: ОСТАВКА НА ВЕЛЕВ !!! Благодарим за финала но само това не стига !!!
Идеята става и за транспаранд
Чак пък да става.. 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Май 26, 2011 12:16 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
В събота сме на мача, както и на всеки друг мач. Отборът трябва да се подкрепя не само, когато е на финал или печели победа след победа. На мен ми е все едно кой ще се класира на четвърто място и ще играе в турнирите, при положение, че няма да сме ние. Надявам се поне да не завършим сезона със загуба.
_________________ 1913
|
Чет Май 26, 2011 12:49 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Момчета и момичета, не знам да ли осъзнавате, но от снощи започна ново възраждане на БЯЛАТА ИДЕЯ! След 15 г. отново сектора ни бе пълен, публиката ни тази година направи огромен скок. Вече и ВС вижда, че без нас не може, както не може без историята и традициите. Щом след 15 г. "самота" отново сме заедно означава, че можем да променим нещата. Нека този финал не е последен за всички нас, нека да сме и на мача със сирачетата от надежда. Колкото и да ги подиграваме и те едвам оцеляха след комунистическо-милиционерския спортен геноцид. На всички Ви бе хубаво на този мач, защо да не е така и за напред. Убеден съм, че нещата тръгнаха да се променят и най-важното двигателя сте вие, а ние от "парапета" ще Ви подкрепим, така като е било винаги.
|
Чет Май 26, 2011 6:54 am |
|
 |
|