Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
 Треньорски гайгер за август
Оказа се, че е типично за славистите да са оптимисти при подготовката на отбора. Дали заради седемте мача без загуба в контгролите, дали заради нещо друго, Кушев почти изравни най-високото ниво на подкрепа за Велев, което беше по време на зимната подготовка.
Велев ЮЛИ - 39% АВГУСТ - 12% СЕПТЕМВРИ - 22% ОКТОМВРИ - 48% НОЕМВРИ - 41% ДЕКЕМВРИ - 70% ЯНУАРИ - 77% ФЕВРУАРИ - 62% МАРТ - 43% АПРИЛ - 53% МАЙ - 19% Кушев ЮНИ - 48% ЮЛИ - 76%
Заб.: Напомняме, че можете да променяте гласа си според представянето на отбора през месеца.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Авг 01, 2011 8:13 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
 Re: Треньорски гайгер за август
Извинявайте, че бях пропуснал анкетата, но предотпускно съм от 6 до сега в офиса и тук правя разни реконструкции и нови теми докато съм на работа. Сега анкетата е активна, тъй че действайте!
|
Пон Авг 01, 2011 10:01 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Всичките ни треньори идват и казват "Славия е за тройката", ама аз не видях подобрение в манталитета на футболистите. Бездушни аматьори.
|
Вто Авг 09, 2011 11:19 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
За другата година сме за 3ката  После старши ще стане Данчо и за по-другата година ще годим 3ката и така 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Авг 09, 2011 1:29 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Засега Кушев ми прилича на един мой мотокарист, когото уволних миналата седмица. За да натовари един палет с гипсокартон на клиент, той премаза с мотокара четири палети с шпакловка, които, ако му удържа от заплатата, ще ги плаща два месеца. В следващите 2 мача трябва да вземе 6 точки, иначе да си ходи. Стига кредити на доверие. Спечелен мач на "Герена" загуби само защото не може да си мотивира играчите и те излизат с изути гащи. Ай стига вече!
|
Чет Авг 11, 2011 9:52 pm |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
seth написа: Засега Кушев ми прилича на един мой мотокарист, когото уволних миналата седмица. За да натовари един палет с гипсокартон на клиент, той премаза с мотокара четири палети с шпакловка, които, ако му удържа от заплатата, ще ги плаща два месеца. В следващите 2 мача трябва да вземе 6 точки, иначе да си ходи. Стига кредити на доверие. Спечелен мач на "Герена" загуби само защото не може да си мотивира играчите и те излизат с изути гащи. Ай стига вече! xaxaxa  e tova si e to4no sravnenie
_________________ FAR, FAR NORD
|
Пет Авг 12, 2011 6:44 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Kalkata написа: seth написа: Засега Кушев ми прилича на един мой мотокарист, когото уволних миналата седмица. За да натовари един палет с гипсокартон на клиент, той премаза с мотокара четири палети с шпакловка, които, ако му удържа от заплатата, ще ги плаща два месеца. В следващите 2 мача трябва да вземе 6 точки, иначе да си ходи. Стига кредити на доверие. Спечелен мач на "Герена" загуби само защото не може да си мотивира играчите и те излизат с изути гащи. Ай стига вече! xaxaxa  e tova si e to4no sravnenie Нищо, ще има още цял полусезон да ги мотивира, лятната почивка е малко време... 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Нед Авг 14, 2011 5:46 am |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Добрата новина е че взеха и вкараха три гола срещу "Ботев".
|
Вто Авг 16, 2011 5:00 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Добрата новина е, че видяхме гол след заучено (Маркес) и доста двойни подавания. жалко, че срещу "Левски" се бяха гипсирали.
|
Вто Авг 16, 2011 9:00 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Palen tashak e kushev kato trener
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|