|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
 СЛАВИЯ - "Спартак" ВАРНА
Ако бием с 3 чисти гола повече, отколкото Литекс вкара на Пирин, ще бъдем трети след този кръг!
Дано оскубем перушината на "соколите". Докога БФС ще прави такива скудоумни програми? Петък, 16 часа... Едва ли ще има много хора. Който може обаче нека дойде!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Сеп 30, 2004 9:38 am |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Не... не искам вече да мисля за тази тройка и за тия скапани евротурнири... омръзна ми всяка година с тези приказки... все едно да вярвам във вечната любов... всеки път надежди и накрая кво... дедовия... сасъд за евротурнирите, не ми трябват (?!?)
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Сеп 30, 2004 10:44 am |
|
 |
Гост
|
da be,verno,nema kvo da razduvame za evroturniri.prosto otivame da si gledame belia lubim otbor. ne znam,sigurno utre 6te ima 200-300 4oveka.dobre, 4e igraem v petqk, 4e sqbota i nedelia po printsip rabotia i togava se pravia, 4e izlizam za obedna po4ivka(kqm 5 sledobed) i begam napravo na stadiona ta da stana sqpri4asten na ma4a pone za polovin 4as 
|
Чет Сеп 30, 2004 3:17 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Гост,
То ти може и да дойдеш на стадиона, ама заради тая безсмислена програма( от какъв зор играем в петък?) 100% няма да има повече от 100 души. Хората са все още на работа, част от учениците са втора смяна, въобще... Само старците ще са там със сигурност...
|
Чет Сеп 30, 2004 6:20 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3881 Местоположение: Sofia
|
 ВЕЧНАТА ЛЮБОВ
Смятам да "щипна" чак от панаира в Пловдив, за да гледам една голяма очаквана победа... Но наистина, докога ще търпим подигравките на БФС за мачове през работно време?! То и с чорбата вчера така се подиграха, ха, ха... Трябва да се обединим всички фенове в страната и да искаме стадиони с осветление /все пак вече сме 21 век/ и мачове след работно време - така, както е във всички футболни държави!!!
Колкото до вечната любов - не си прав! ТЯ СЪЩЕСТВУВА и се казва СЛАВИЯ !!! Съществува и в оня, другия смисъл, но на 50%, т.е. аз винаги съм влюбен, но ... в различни девойки! 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Окт 01, 2004 1:07 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 Re: ВЕЧНАТА ЛЮБОВ
Spiro написа: Колкото до вечната любов - не си прав! ТЯ СЪЩЕСТВУВА и се казва СЛАВИЯ !!! Съществува и в оня, другия смисъл, но на 50%, т.е. аз винаги съм влюбен, но ... в различни девойки! 
Съгласен съм, Спиро  Единствено и само защото въпреки че нашата Славия е от женски род не е жена 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пет Окт 01, 2004 1:48 pm |
|
 |
Гост
|
По въпроса за деня на мача.
Все повече хора работят и през уикенда и едва ли е от толкова голямо значение. Най-вече пречи на учениците предполагам. Но все пак е глупаво(както и мача на ЦСКА със Стяуа, разбира се!) такива ранни часове.
Лично за мен е без значение дали е вторник или неделя.
Само бели!
Дано ни зарадват с една добра победа.
|
Пет Окт 01, 2004 2:31 pm |
|
 |
Suomi
Напреднал
Регистриран на: Пет Дек 05, 2003 12:15 pm Мнения: 130 Местоположение: Espoo
|
Славия-Спартак Вн 2:1
1:0 Бл.Георгиев 44 м.
2:0 Р.Георгиев 45 м. - автогол
2:1 Кателиев 73м. - дузпа.
Малко пестеливичко, но победата и точките са важни. Накрая ще се гледат точките и никой няма да се сеща за този мач. Важното е, че и Чавдар се е завърнал и е играл 70 минути. Янко Вълканов май е направил дузпата, но и това го има във футбола. Сега е Рубикона в Петрич. След Световните квалификации разбира се. Имаме време да разучим съперника и да се подготвим максимално.
П.С. Горния "участник" съм аз.
|
Съб Окт 02, 2004 9:14 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Някой е прекалил с жълтия кантарион  Какви сасъди, каква любов  А и тая тема що е преместена тук, един господ знае
Евротурнирите са си цел. Безцелното съществуване се нарича вегетация. Не искам Славия да вегетира.
Мача беше постен, но все пак бихме и сме в тройката поне до утре!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Окт 02, 2004 10:29 pm |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
верно тъп мач единственият извод от който е че джуджето мечеджиев не го бива дори за футболист на локо сф:)
баси тоталната липса на техника и най-вече на самочувствие, определено не става за голям отбор
|
Нед Окт 03, 2004 7:00 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|