Как оценявате селекцията?
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Знаем на 95% кои футболисти дойдоха и кои си тръгнаха. Споделете какво е мнението ви - по-силни ли станахме, повиши ли се потенциала и въобще как ги виждате нещата в насока разполагаем матрял.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Фев 05, 2012 10:54 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Как оценявате селекцията?
Както казах, аз ще се въздържа да правя толкова рано оценки. Със сигурност обаче смятам за голяма грешка, че махнахме Илия Илиев и Даниел Пеев. Нека да не сме първосигнални като някои други фенове и да не отиваме от "Осанна" до "Разпни го" и обратно, в зависимост дали сме спечелили или загубили. Но ако пак паднем във всички контроли, както при Кокала, определено ще си е притеснително 
|
Нед Фев 05, 2012 11:01 pm |
|
 |
Белите-от-София
Пристрастен
|
вземем ли японеца,селекцията ще е успешна 
Пон Фев 06, 2012 12:22 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Като цяло прави впечатление, че този път не се пазарува "на кило", пък каквото после излезе. Взимат се предимно млади и перспективни момчета, които вече са показали, че имат качества. И които могат да доразвият таланта си в Славия, за да могат да бъдат изгодно продадени в чужбина. Видно е, обаче, че Влади Златинов и Пепи Димитров вече не попадат в категорията на младите таланти, но пък се надявам, че най-сетне ще се раздадат максимално, за да могат и те да хванат някой влак към доходоносната чужбина...
Да обсъждаме индивидуалните качества на всеки, обаче, е наистина твърде рано. Нека ги видим какво ще покажат в контролите и тогава бихме могли да дадем по-сериозни преценки.
Нека специално да отбележа, че във вчерашната контрола с румънците ми направи много добро впечатление с играта си нашия юноша Кирил Огнянов, който си партнираше отлично с Живко Желев в центъра на защитата.
На мен също ми хареса япончето, но забелязах, че през второто полувреме нашият Васев, с който си приличат и по ръст и по тегло, правеше доста подобни финтове и не е много по-долу от нинджата.
Вече стана ясно, че ще се изиграят общо 6 контроли в Турция, от които повечето са с познатите с твърдата си игра отбори от бивши съветски републики. Пожелавам на момчетата успешно обиграване и да се пазят от тежки контузии.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Фев 06, 2012 3:15 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Аз не мога да разбера защо всеки реве срещу селекция , тренъори и т.н . Всички ние знаем главният виновник кой е В.С . Докато не се махне ще си кретаме в средата и това е . Да го погледнем от добрата страна - Имаме тренъор Славист , който е мъжкар и възпитан какъвто трябва да бъде и да го оставим поне още година -2 . Аз толкова стабилна защита не си спомням от доста време .Победихме няколко пъти чорбаспор и бяхме на косъм с говедата. Всички се оплакват за школата защо не се налагали млади футболисти ,ами то няма кой да се налага всичко е много-слабо и не стават за мъжете. Ради Василев му гледам няколко мача и не става ,а и е чуплив . Спасчо без думи :Х .Единственото позитивно нещо от школата е Васев . Няма какво да се лъжем това е истината . Ще бъда остро разкритикуван ,но това е. Венци няма как да даде допълнително пари Славия да играе в Европа . Аз тайничко си се надявам на нещо , но..
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Фев 06, 2012 7:56 pm |
|
 |
Момчил
Пристрастен
|
Аз съм почти напълно доволен от селекцията. Малко ме е яд, че Дани Пеев и Емо Михайлов отиват при буферите. Дани Пеев си беше идеален за поста, на който играеше. Пак с Кукунчев не ни чака нищо добро, а Емо Петров си остава резерва. Но взехме 10 човека и то добри играчи, няма от какво да се оплакваме. Юношите трябва постепенно да бъдат налагани. С казаното за Кирчо Огнянов, Ради Василев и Спасчо съм съгласен. Рамо Бишевич е младо момче и много хилаво ми се видя, незнам доколко ще ни помогне. Милан Ставрич е поредния недоказан сърбин, който взимаме. Повече надежди възлагам на българските играчи и япончето.
Вто Фев 07, 2012 7:44 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Аз съм много доволен от поредната халотична селекция в Славия, а още по-доволен съм, че Стеафно и още няклоко таланта остнаха и с тях ще мачкаме за Европа 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Вто Фев 07, 2012 8:48 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Не съм очаквал някакви супер страхотни нови попълнения. Мисля, че тези, които взехме са добри (изключая Пепито Димитрофф - връзкарчето и ония от долните дивизии). Отървахме се от някои ненужни футболисти. За Дани Пеев съм 50:50 - напълня и затова търкаше пейката, но не отричам, че беше добър играч. Другите бяха резерви - Попев, Дреновички и Молдованов, за последния не бях съгласен. Попев и Дреновички може и да са добри, но не стават за Славия. Ориент 33 се радвам, че се отървахме, както и за пенсионера дедо Илия. От Ели Маркес, Деиран и Том също нямаме нужда, по-добре без тях. Казаното за Попев и Дреновички обаче с пълна сила важи и за Янко Сандански, Бишевич и Ставрич - тези играчи не мисля, че стават за Славия и че ще ни изведат на по-предни позиции. От Влади Романов и Георги Пашов имам добри впечатления, не са някакви известни, но може да им се разчита. Пашов трябва да е малко по-концентриран. Влади Златинов е добър нападател и съм доволен, че го взехме, дано покаже на какво е способен. Михаил Милчев, Цветомир Тодоров и Тайцуке Акиоши за мен са си пълна загадка. Жалко, че не успяхме да вземем Кевин Париенте и Димитър Макриев. Къде е Париенте, къде е тоя негър Ясин Мухаммед. Атанас Борносузов така и не разбрах дали ще играе и през пролетта, май остана с по-ниска заплата и едва ли ще си дава много зор.
Вто Фев 07, 2012 11:58 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
От показаното дотук, вече мога да кажа, че Бишович и Ставрич вероятно през пролетта ще играят ... за юношите.
За останалите ще коментирам след още някоя и друга контрола.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Фев 08, 2012 2:18 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
За сега селекцията сама се оценява на гола вода.
|
Сря Фев 08, 2012 7:20 pm |
|
 |
|