Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 9:25 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 56 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Райс,Галин,Жу. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Райс,Галин,Жу.
С продажбата на тези трима мои любимци в кръвните врагове, дебелия е готов да ме откаже от любимата ми Славия.

Нед Мар 04, 2012 9:34 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение Re: Райс,Галин,Жу.
За Галин толко не ме е яд, колкото за Дани Пеев. И най-вече за Жу. А Райс след толкова добри изяви ми беше ясно, че няма да успеем да го задържим. Абе който много се развива и играе добре не остава в Славия. Няма как да искаме успехи като си продаваме най-добрите играчи и взимаме разни недоразумения.

Нед Мар 04, 2012 9:44 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Да прав си и Дани и Ники Дюлгеров и т.н.

Нед Мар 04, 2012 9:47 pm
Профил
Модератор
Аватар

Че отнасяха критики, отнасяха, ама то кой не отнася. И Жу като се лакомеше го критикувахме, за Дани Пеев също доста критики имаше - напълнял бил незнам си кво, Галин най-много, накрая си го псувахме даже. Но сега като ги гледам новите и лошо ми става, два паса не могат да си подадат горките :cry: Сандански не се знае защо е на терена и какво прави там и той не знае, оня Ставрич и да иска не може да докосне топката, Метъла неориентиран в продължение на 60 минути подава на посоки без ясна мисъл, само да не е у него топката. Добре, че влезна Влади Романов та го ориентира, а и не само него ами и атаката. Божов пък в края едвам се влачеше. Пепи Димитров освен с гола с нищо друго няма да го запомня от тоя мач, грешка, след грешка правеше, като и Меси. Как успя от 3 центрирания и 3-те да ги прати на 30-40 м високо встрани от наказателното, вятъра ли му духаше топката или какво??? А Бранко за малко щеше да ни го вкара и дори нямаше да ме е яд. Между другото Райс беше с класи над Емо Петров.

Последна промяна lureno19 на Нед Мар 04, 2012 10:11 pm, променена общо 1 път

Нед Мар 04, 2012 10:08 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Райс е пълна дупка след като се махна от нас.Загуби и титулярното си място в Алжир.Жу и Галин.И двамата бяха напълно демотивирани да играят за нас.Имаха нужда от промяна.Но въобще не се знае дали няма да тръгват по пътя на Дениран Ортега.

Нед Мар 04, 2012 10:11 pm
Профил
Модератор
Аватар

кво стана с Дениран?

Нед Мар 04, 2012 10:12 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Който иска да играе за Славия, никой не му пречи! Стига сълзи за неимниците! Славия е религия и който облече бялата фанелка, трябва да защитава не само собственото си достойнство, но и това на легендарната Славия, както и това на феновете, т.е. нашето! Да се концентрираме върху това, с което разполагаме - останалото си е история!

Нед Мар 04, 2012 10:15 pm
Профил
Модератор
Аватар

Яд ме е само за Дани Пеев ,Жу и Денириан всичко друго не ни е нужно

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Мар 04, 2012 10:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Това за демотивацията го пиши на сметакта на г-н Мартин Кушев и неговия работодател г-н Дебела Свиня. Ако Кушев не може да мотивира играчите - негов проблем. Ако не може да намери точното място на Жу на терена - негов проблем. Как може да нямаш мотивацията да играеш за Славия ? А за "Левски" да имаш ? Как може Жу да сиае и да се чувства щастлив на Герена, а на 'Овча Купел' да е изчерпан и демотивиран. Съгласен съм класните ни играчи да се продават в чужбина, само и единствено при такива обстоятелства мога да оправдая действията на Дебелия. Въпреки, че както Славия е дала шанс на тези момчета да покажат качества и да се изяват, така и те трябва да и дадат нещо и тогава да помислят за трансфер в чужбина. Славия може в един момент да им бъде трамплин за чужбина, но в същото време те трябва да си заслужат стъпалото на този трамплин, доказваики се първо в белия тим. Но какво да направим като имаме един мекушав и неук треньор, а зад него стои огромната сянка на човек, който не иска Славия да бъде топ отбор поне в България и всеки да се съобразява с нас малко или много. Той от години ни върти на малкия си пръст, и нас, и аудоторията само и единствено с приказки и лафове, които му се получават, защото в синьо-червената България на никой не му дреме, че един човек се гаври със стогодишен спортен клуб.

Райс е минало. Но Жу, Дани, Илия, Галин ( нашия Нани ), Дреновички, Маркес. Най-много ме боли за Жу и Дани. Боли ме, че от години сме нямали такава защитна четворка и вместо да оставим Маркес, то го пуснахме да си ходи. Да допълним халфовата линия с един вътрешен халф и крило, да се средоточим в търсенето на класен таран, който наистина да е на върха на атаката и да се отървем от махленския топ реализатор.
Ние имахме нещо готово, нещо върху което може да стъпим и да се упуваваме в мислите си за титла за 100-годишнината, колкото и нелепо да звучи. Имахме гръбнак, имахме момчета, които се познаваха и с няколко корекции и качествен треньорски щаб щеше да се надгради, да се запълнят празнините и да обиграем един отбор за 100-годишнината, който може и да не стане шампион, но поне да ни зарадва с игра и положителни резултати. А сега какво ? 11 нови играчи - съмнителни чужденци и провинциални български катуни, изгонени от клубовете си и с кметски заповеди. Така ли се гради, не се ли прави постепенно, не трябва ли да се отървем от излишните играчи, а не тези, които къде по-малко къде повече са носили отбора в последните години и са радвали нас феновете. Каква беше това внезапно отдаване на Жу под наем на Герена. Как може да пуснеш най-добрия си играч в конкурент и да кажем, че така е по-добре. За кой е по-добре, че не ми е ясно ? Може би единствено за Жу, че отиде в отбор с амбиции и манталитет, колкото и жалко да ми е. Как ние да изградим добър тим, манталитет на победители, след като не може да обиграем един състав, не може да изградим един колектив, защото всяка зима/лято обявяваме разпродажба на основни играчи или такива, които са оставили добро впечатление у "грандовете" на България. Славия е като една пералня, която не спира да пере чуждото пране, а нашето пране кой и кога ще го изпере не знам...

Нед Мар 04, 2012 10:44 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Съгласен съм с почти всяка дума на SaKrAnTo 1913 . Стига сте оправдавали политиката на Дебелата свиня, че тези или онези били наемници и не ни трябвали, не били незаменими ... Естествено, че вината да са демотивирани е в Дебелия и в треньорите ни, защо да се сърдим на човек, който иска наистина да се развива, да играе в евротурнири, да печели титли и купи, да не участва в надупвания и полягвания и т.н. Ами Дебелака ще продаде утре и Желев, и Златков, и пак ще кажат някои, че не са незаменими, че имаме много талантливи юноши и ще ги пратят на майце си, а футболистите не са виновни, те са следствието, а не причината ...
Правилно се каза, ако играчите ни се даваха в европейски първенства, където наистина да се развиват, нямаше да се каже нищо, да ги даваш обаче точно на отборите непосредствено до теб в класирането ("Левски" и Литекс) е пълна подигравка и гавра :evil: :evil: :evil:
Галин беше изчерпан за нас, напълно съм съгласен, ама защо го даде точно на Ловеч ? За Ели Маркес, Дреновички и Молдованов не съжалявам. Илийката, Дани Пеев и особено Жу обаче категорично имаха още какво да дадат на Славия. Същото каквото казахме за Жу, важеше и за Райс. Остане чорбата без вратар - хоп, даваме им Райс. Останат говедата без нападател - няма проблеми, даваме ви Жу. А на думи шампиони ще сме ставали - с играчите от Б и В група, с некадърните сърби и с импотентния пред гола Жоро Христов, с Божов, който въпреки безспорните си качества е за пенсия вече. Е, айде да не ни мисли за толкова прости :wink:

Нед Мар 04, 2012 11:16 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 56 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща