Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 "Славия" - "Лудогорец"
Според мен имаме шанс да си го върнем на милионерчетата  Срещу Латекса играхме с няколко резерви, срещу говедата съдиите ни порязаха, какво да очакваме срещу Лудипаригорец?
Чет Мар 22, 2012 7:47 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Славия" - "Лудогорец"
Нямаме никакъв шанс с тая игра, тия футболисти и с Кушев на пейката. Поне 0:3, ега не съм прав разбира се 
|
Чет Мар 22, 2012 8:02 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
единствения ни шанс е да се веселим на трибуните и да аплодираме, ако си подадем 3 паса без да я загубят топката 
|
Чет Мар 22, 2012 8:04 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Време е за три точки-няма да има полягане ще се играе здраво -ще дойда да повикам 
|
Чет Мар 22, 2012 8:59 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4230 Местоположение: София
|
Дано е последния мач на г-н Мартин Кушев. За това го очаквам с нетърпение.
Чет Мар 22, 2012 9:25 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
lureno19 написа: Според мен имаме шанс да си го върнем на милионерчетата  Срещу Латекса играхме с няколко резерви, срещу говедата съдиите ни порязаха, какво да очакваме срещу Лудипаригорец? Абе колега ти да не си WC,същите думи използваш,съдията виновен,к.ра ми виновен WC циркаджия сикаджия мръсник
|
Чет Мар 22, 2012 10:29 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3897 Местоположение: Sofia
|
Май продължавате да мислите, че играта на отбора зависи от Кушев или от играчите. За съжаление познах, че и головата разлика ще им оправим на подхуенци. Ако се следва логиката, че ги тикаме към върха за тази година (с надеждата да ни го върнат следващата), то трябва да следва да играем на живот и смърт срещу Лудопарец, съответно срещу чорбаланци. Ти да видиш... Надеждата умира последна, нали така беше приказката
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Мар 22, 2012 11:05 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1491 Местоположение: sofiq
|
Spiro написа: Май продължавате да мислите, че играта на отбора зависи от Кушев или от играчите. За съжаление познах, че и головата разлика ще им оправим на подхуенци. Ако се следва логиката, че ги тикаме към върха за тази година (с надеждата да ни го върнат следващата), то трябва да следва да играем на живот и смърт срещу Лудопарец, съответно срещу чорбаланци. Ти да видиш... Надеждата умира последна, нали така беше приказката Има логика в тия думи.
_________________ N 1
|
Чет Мар 22, 2012 11:51 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Абе ние нали си говорим за футбол? Напоследък слушайки разни отговорни фактори в Славия и гледайки как играем си мисля, че коментираме борба с топка примерно. Най-важното в момента е, че ние не играем футбол. Блъска се и се гони една топка и това е. Незнам какво градим, защото тези които са в отбора е трябвало отдавна да се се изградили.
|
Пет Мар 23, 2012 7:47 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
White Hart Lane написа: lureno19 написа: Според мен имаме шанс да си го върнем на милионерчетата  Срещу Латекса играхме с няколко резерви, срещу говедата съдиите ни порязаха, какво да очакваме срещу Лудипаригорец? Абе колега ти да не си WC,същите думи използваш,съдията виновен,к.ра ми виновен WC циркаджия сикаджия мръсник добре съдията ни помогна да паднем 
Пет Мар 23, 2012 8:35 am |
|
 |
|