И Стоичков поде рефрена на Венци за таен кандидат за БФС
Преди известно време ми направи впечатление едно подхвърляне на Венци, че има достоен кандидат за заместник на Михайлов в БФС. Сега и Стоичков подхваща тази песен, при това доста сериозно. Дали пък наистина не се мъти нещо. Когато "Славия" кандидатира Батето за президент той спечели. Дали нямаме нов таен коз и на тези избори?
Цитат:
"Накъде върви българският футбол? Той не е тръгнал, след 1994 е много застоял и така ще бъде, докато не се махнат мършите. Те си знаят кои са", добави Стоичков.
"Поканил съм Борислав Михайлов на четири очи на детектора на лъжата, там да застанем и да видим кой е мъжкар. Повече няма какво да говорим на тази тема, аз съм го отписал.
Каня го най-сериозно да знае, че ще има съвсем сериозно изправен боец на конгреса срещу него. Така че отсега да мисли сериозно.
Промените в българския футбол са абсолютно наложителни. Трябва да се изкоренят тези мърши от българския футбол. Недоволството е от целия български футбол.
Ние станахме за срам. Това, което получихме през 94-та година, го хвърлихме на боклука. Аз не желая да бъда в тяхната група. За мен Борислав Михайлов като човек не съществува!", завърши Стоичков.
Та Ицо може да е всякакъв, но съм напълно съгласен с неговите думи.