Re: "Черно море"-"Славия"
Ако цената за да се махне Кушев е нова тежка загуба, мисля че сме готови да я понесем, лошото е, че Свинята е упорит и ще го махне чак когато положението стане безнадеждно. Отдавна не съм виждал такова единомислие относно оставката на някой треньор, и при Стевица, и при Вили, и при Кокала е имало хора, които ги защитават и са имали своите основания за това, но да се защитава Кукушев си е безумие и чист мазохизъм ...
И този път не важи клишето, че с тези играчи толкова, защото играчи имаме, върнаха му фигури като Гошо Петков, Чаво, Жу и Лазаров, които с всичките си кусури и слабости са имена, доказали се в българския футбол, запазиха му основните фигури като Желев, Златков, Пепи Димитров и Златинов, Венци не го махна въпреки че имаше всички основания да го направи, а подобрение и някакъв стил на игра не се вижда и няма и да се види

А освен че е некадърен тактически, Кушев е и труден характер и нула като психолог, заради него си тръгнаха немалко играчи, последно изгони Данчо Юруков, сега съсипва и Дани Златков заради скапаното си протеже говедото Генев ....
Сигурен съм, че опитен и доказал се треньор като Георги Василев, Грозданов, Вили, Пламен Марков и т.н. (имената са примерни) с тези играчи, които имаме ще постига много повече и като игра, и като резултати. То се вижда и с Феро в Пловдив - с Карата и Цветков + играчи от селата "Ботев" ни направи за смях, въпреки че като индивидуалности нашите са много над тях. Само че нямаме отбор защото нямаме умен и грамотен човек на скамейката.