Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
 СЛАВИЯ - БЕРОЕ
В събота излизаме срещу средняка с евроамбиции Берое. Трябва да ги бием. Те ще са без Беконо, а нямат адекватен вратар на резервната скамейка. Ние ще сме без Чавдар май... Бил получил контузия на мача в Петрич. Май не е контузен само като го гледат мениджъри от Германия и за националния отбор. Поне така мисля - играл е само в един от последните ни 4 мача - когато Фьоге го е наблюдавал в Петрич, но за трикольорите няма празно. Смятате ли, че има тенденция в това?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Окт 21, 2004 1:45 pm |
|
 |
SLAVIA FOREVER
|
Боджов, спри да търсиш ``под вола теле``.Момчето е скромно и всеотдайно, какво толкова се съмняваш в него.
Даже ми се струва, че е по-добре да не играе ако трансфера му в Щутгарт стане реалност. Трябва да се търсят нови, които да го заместят и когато ни напусне да няма сътресения.
Все пак си мисля, че е реално контузен!!!
В колко започва мача ни в събота?
|
Чет Окт 21, 2004 3:13 pm |
|
 |
Suomi
Напреднал
Регистриран на: Пет Дек 05, 2003 12:15 pm Мнения: 130 Местоположение: Espoo
|
По програма е от 16.00 мача ни.
Сега за последно се разбра, че ще го наблюдават и от Леверкузен. И то не точно Янков, защото не са споменали имена. Значи и Благое "заподозрян".
Дано при тези съгледвачи да се амбицират и другите млади в отбора.
В атака и една хубава победа.
Боджов,
Чавдар не е такъв човек и съмненията ти са обидни.
|
Пет Окт 22, 2004 12:46 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Не знам какъв човек е, но ми прави впечатление, че все е контузен, когато никой не го наблюдава. Сега пращат съгледвачи от Байер баш заради него и контузията му отмина. Може така да са спуснали от ръководството, но е тъпо не мислиш ли? Да почиват всички тогава и да пуснат Славия 91 набор, за да няма сътресения като ги разпродадем.
Форевър, имаш ли поливариативно мислене - не. А чувал ли си за него - май пак не. А си нямаш и две неща, които аз имам. Не говоря за топките си, а за юзър нейм и парола.
|
Пет Окт 22, 2004 3:44 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Chestno kazano dori naistina da e kontuzen niama li vednaga da stane na kraka i da igrae na predela na vuzmojnostite si ,ako za nego idvat ot Germani i ot Leverkuzen ,a? Postavi se na negovo miasto.Niama li vednaga da prevuzmognesh kakvoto i da e tam i da dadesh vsichko ot sebe si.Tova e shansut na jivota ti.I Eminem ima presen za tova ,nali se seshtash
bodzhov_zv , i na men ne mi e priqtno ,che sigorne shte se razdelim s Chavo i Blago zimata ,no niama kak... Daje predi niakolko dni napravo se iadosvah kak vednaga shte gi prodadem ,vmesto da gi zapazim pone i za tozi sezon da probvame da napravim neshto vuv shampionata i eventualno v UEFA, no v kraina smetka me ubediha che za tiah naistina e po-dobre da igraiat na zapad.Taka che naistina spri gledash na Chavo s tezi ochi ,a po-dobre se radvai na poslednite mu igri v Slavia... Radost za okoto e da se nabludava igrata na Yankov! Pone za men e taka.
Съб Окт 23, 2004 11:28 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
mnogo jasno e che rakovodstvoto se namesva -ta te vizdat edna ogromna synma s pari a ne igrach! nima mislite che ste ostavjat njakoi idiot da my schypi krakata i da provali badesteto my i parichkite na rakovodstvoto 
|
Съб Окт 23, 2004 5:55 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
3 -2.EDVA. Чест прави на старозагорци, че не се върнаха да пазят резултата при 0-1 и 2-2. Ако не бяха продължили да атакуват, мача отиваше към закучване. съдията Димчо Радев не отсъди чисдта дузпа според мен. А за капак декорира и Благо в жълто. Даже в доклада е записано, че се е престарал. За отбелязване е дебюта на Мартин Стефанов, наш юноша и височката посещаемост в сравнение с последните няколко месеца.......
Последна промяна seth на Чет Окт 28, 2004 11:14 am, променена общо 1 път
|
Съб Окт 23, 2004 10:12 pm |
|
 |
Suomi
Напреднал
Регистриран на: Пет Дек 05, 2003 12:15 pm Мнения: 130 Местоположение: Espoo
|
Славия-Берое 3:2
Много резултатно, но минимално. Важна е победата преди всичко, но пак сме показали слабости в защита. Хубавото е, че Локо Пд паднаха в Дупница и имаме 3 чисти точки преднина. Време е да вземем едно гостуване, защо да не е в Благоевград?
|
Нед Окт 24, 2004 11:15 am |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
Suomi написа: Славия-Берое 3:2 Много резултатно, но минимално. Важна е победата преди всичко, но пак сме показали слабости в защита. Хубавото е, че Локо Пд паднаха в Дупница и имаме 3 чисти точки преднина. Време е да вземем едно гостуване, защо да не е в Благоевград?
Трети сме, независимо от изхода на мачовете в Ловеч и Севлиево. Преднината може да се стопи и на една точка при победа на Литекс над Родопа.
Относно анкетата - наистина авторът се е постарал да мисли поливариативно и е дал всички възможности за отговор на въпроса, който го интересува. Прав е и затова, че не бива да го пазят чак толкова. Имам пациент, който не излиза навън, за да не си счупи крака при евентуален инцидент. Това решение на ръководството много прилича на поведението на моя човек
От друга страна навремето към Петър Александров имаше голям интерес, но ... в безсмислен мач с говедата, му счупиха крака и премина в Кортрайк за 50 000 долара. После направи фурор в Швейцария, но този фурор можеше и да е в Испания, ако не беше тази нелепа контузия.
Но не бива да се драматизира толкова и да се мисли от тази гледна точка.
ПП. Взех си поука и се регистрирах, надявам се, че си доволен  Прав си обаче 
_________________ Сърфирай анонимно в мрежата:
http://bgproxy.net
|
Нед Окт 24, 2004 4:34 pm |
|
 |
SLAVIA FOREVER
|
Боджов, стига с тези сложни думи.........поливариативно???
Говорим за футбол, че момчето ще стане звезда .......затова говорим..
От кога не сме имали наша звезда, а?????
В България ``хората``имаме едно странно качество- ``да серем на метеното``, какво ти направи това скромно момче, та чак и анкета пусна. Що не измисли нещо от типа``с каква топка предпочитате да играете - а/футболна б/волейболна в/баскетболна г/няма заначения важното е да съм на стадиона.
За другите две неща, които те интересуват.....просто не се взимам на сериозно и какво ще промени тази регистрация, ще стана повече славист ли??? Имам регистрация в BGPLAY, със същият ник, но там нивото е много ниско. Ако толкова пък много искаш ще се регистрирам,
но това нищо не променя, нали така?
Оставам с положителна нагласа към теб!
|
Пон Окт 25, 2004 12:33 pm |
|
 |
|