Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 03, 2025 9:13 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 ЧУДОООООООООООООООООООООООООООО 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение ЧУДОООООООООООООООООООООООООООО
http://gong.bg/view_article.php?article_id=313203

Славия освободи Мартин Кушев
Ралица Караджова / 29 ноември 2012 11:32 Размер на шрифта: T- | T | T+
Славия освободи Мартин Кушев
© Gong.bg

Отборът на Славия няма да бъде воден повече от Мартин Кушев, научи Гонг. След поредната загуба снощи от Черноморец с 0:2 ръководството на клуба е преценило, че трябва да има промени и освобождава от поста досегашния наставник.

Отборът ще бъде воден в последните мачове – двата срещу "Ботев" Пд за Купата и домакинството на "Левски" в А група – от Воин Войнов. Преди 2 месеца опитният специалист влезе в щаба на Кушев и сега застава начело на отбора.

В 12,30 часа на стадион „Славия“ ще има официална пресконференция, на която ще бъде съобщена рокадата.

Чет Ное 29, 2012 11:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ЧУДОООООООООООООООООООООООООООО
Както се казва - разгеле, но тази смяна е крайно закъсняла и почти целият ни сезон е загубен. Дано има някаква промяна за мачовете с "Ботев" и е много важно кой ще ни стане треньор сега, защото нещо не ми е присърце това да бъде Войната, който иначе има място в щаба. Да се маха и некадърникът бат Дана :!: :!: :!:
Иначе днес четох, че има вариант Петър Александров да бъде назначен за технически директор, а за нов треньор се спрягат обичайните имена - Радуканов и Вили.

Чет Ное 29, 2012 11:44 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

УРААААААААААААААААААААААААААА,поредният некадърник си отива,дано.

Чет Ное 29, 2012 1:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Кушев на раздяла: Много време бях навън и съм забравил каква е родната футболна действителност

Съжалявам, че футболистите така и не разбраха какво значи да играеш за Славия, добави вече бившият наставник на „белите“

Мартин Кушев подаде оставка като треньор на Славия по-рано днес и този път тя бе приета от президента Венци Стефанов. Кушев даде официална пресконференция на стадиона в „Овча купел“, на която се сбогува с отбора и каза няколко думи на раздяла, предаде репортер на Livesport.bg.

„Наистина много се радвам, че имах възможността да работя за отбора, който ми е дал толкова много в кариерата ми. Лошото е, че не успях да изпълня изискванията и много съжалявам за това. Имам много голям проблем с това, че последните 8 години от кариерата си на футболист изкарах навън и съм забравил каква е родната футболна действителност. Футболът ни е разкъсван от драми и интриги, а ние за 14 кръга уволняваме 12-13 треньора.

Съжалявам, че футболистите така и не разбраха какво значи да играеш за Славия и не успяват да защитават цветовете на този клуб“, каза Кушев.

Първо в Livesport.bg: Два са вариантите за заместник на Кушев

Венци Стефанов ще избира между Милен Радуканов и Вили Вуцов

По-рано днес Мартин Кушев подаде оставка като треньор на Славия за втори път този полусезон. В първия случай президентът на „белите“ Венци Стефанов не пожела да приеме оставката, но този път Кушев и неговият помощник Йордан Петков бяха официално освободени.

Според информация на Livesport.bg вариантите за заместник на треньора са два. С най-големи шансове за пейката на „Овча купел“ е бившият наставник на ЦСКА и "Ботев" Пловдив – Милен Радуканов, който е без работа от март месец, когато бе освободен от „канарчетата“.

Не е изключено на кормилото на Славия да се завърне ексцентричният Вили Вуцов. Синът на легендата Иван Вуцов не работи като треньор от близо две години.

Междувременно Livesport.bg разбра, че бившият национал Петър Александров ще заеме поста на спортен директор в най-стария столичен клуб.

Кушев и Петков все пак остават на „Овча купел“

Това заяви президентът Венци Стефанов, цитиран от пресаташето на клуба

Оставките на Мартин Кушев и Йордан Петков като треньор и помощник треньор на Славия бяха приети от клубното ръководство и до края на сезона отборът ще бъде воден от Войн Войнов.

Тандемът Кушев-Петков обаче ще остане в клуба, но все още не е ясно на какви постове. Това обяви индиректно президентът Венци Стефанов, който към момента е в Турция. Той обаче бе цитиран от пресаташето на Славия Боре Константинов на официалната пресконференция днес, на която бе обявено за раздялата с досегашния наставник.

„Искането на Кушев и на Петков се приема, но те не си тръгват от клуба. Трябва да се прибера от чужбина, за да проведа разговори и с двамата. Чак тогава ще можем да съобщим нещо официално. До края на годината Войн Войнов ще води отбора“, обявява Венци.

Чет Ное 29, 2012 1:27 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Сега и с Войнов да се доусерем.

Чет Ное 29, 2012 1:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

и все пак, ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МИЛЕЕЩИ ЗА СЛАВИЯ!
Макар и ужасно късно, кушев поне ни дава възможност да мечтаем за нещо по-добро догодина...
Дано само не се повтори същата грешка, защото сигурно вече и тук сме поставили антирекорд - за проваляне на неопитни млади треньори, дръзнали да застанат начело на ВЕЛИКАТА СЛАВИЯ!

Очаквам новият треньор да е печелил поне една титла или купа, като футболен специалист, иначе оставката на кукушко е безмислена. Единствено на него малко му помага - че ако беше загубил и мачовете с "Ботев" за купата - никъде повече няма да го вземат с такава биография... Абе, да е жив и здрав момчето, вината не беше негова, а на тоя който го накара да спре с футбола и да му свири по гайдата...

Сигурно не му е тук и в тази тема мястото, но отдавна се каня да запитам т.н "ръководство" ЗАЩО СЛАВИЯ НЯМА ОФИЦИАЛЕН СПОНСОР и нищо не пише отпред на екипите??? Ако това "ръководство" смята, че това е трудно, ми тогава да се отказва и да дава управлението на по-способни слависти, защото аз лично смятам, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС!

Даже имам теза защо Славия се води към гибел. Всички истински слависти знаем каква е историческата роля на комунистичекото четирибуквие в потъпкването на славистките идеи и успехи. Същевременно от 20-на години собственик на белите е един доказан чорбар - Маджо. Е питам се, вие на негово място какво бихте направили с клуба, който продължава да повдига глава и да застрашава неговите любимци...

Чет Ное 29, 2012 1:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Кушев и Петков аут това отлично, но и повече от половината отбор трябва да изчезне от Славия начело с Урсула,Лазаров и пр.

Чет Ное 29, 2012 1:52 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

А футболистите кога ще бъдат глобени, защото и те имат не малка вина за трагичното им ниво на мотивация :?: Радвам се че Кушев си отива, но не виждам как Войнов ще ги преобрази за тези така важни два мача до нова година.

Чет Ное 29, 2012 2:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Успех на Кушев в следващия етап от живота му, независимо на какво поприще е! Направи каквото можа набора, но за съжаление - не успя. Дано наследникът му успее!
Ако трябва да избирам между Радуканов и Вуцов (Боже, до какъв избор ме доведе свинята), то аз бих избрал Главоча.

Чет Ное 29, 2012 4:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Свинята: Радуканов и Вуцов са журналистически измислици, Гонзо или Ратко Достанич поемат Славия 8)

Чет Ное 29, 2012 5:49 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща