Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 3:50 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
 Вуцомер за април 

Справят ли се Вуцата и Ко?
Да 63%  63%  [ 31 ]
Не 37%  37%  [ 18 ]
Общо гласове : 49

Вуцомер за април 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Вуцомер за април
Велев
2010
ЮЛИ - 39%
АВГУСТ - 12%
СЕПТЕМВРИ - 22%
ОКТОМВРИ - 49%
НОЕМВРИ - 42%
ДЕКЕМВРИ - 70%
2011
ЯНУАРИ - 77%
ФЕВРУАРИ - 62%
МАРТ - 43%
АПРИЛ - 53%
МАЙ - 19%
Кушев
ЮНИ - 48%
ЮЛИ - 76%
АВГУСТ - 60%
СЕПТЕМВРИ - 35%
ОКТОМВРИ - 65%
НОЕМВРИ - 60%
ДЕКЕМВРИ - 70%
2012
ЯНУАРИ - 75%
ФЕВРУАРИ - 55%
МАРТ - 41%
АПРИЛ - 43%
МАЙ - 19%
ЮНИ - 23%
ЮЛИ - 20%
АВГУСТ - 14%
СЕПТЕМВРИ - 35%
ОКТОМВРИ - 6%
НОЕМВРИ - 7%
Вуцов
ДЕКЕМВРИ 98%
2013
ЯНУАРИ - 90%
ФЕВРУАРИ - 82%
МАРТ - 91%

Най-високо
1. Вуцов, декември 2012 - 98%
2. Вуцов, март 2013 - 91%
3. Вуцов, януари 2013 - 90%

Най-ниско
1. Кушев, октомври 2012 - 6%
2. Кушев, ноември 2012 - 7%
3. Велев, август 2010 - 12%

Сря Апр 10, 2013 12:03 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Вуцомер за април
Аз му вярвам! Все още!

За слабите игри виня играчите! Тези, които получават шанс не се възползват и не оправдават доверието. Единствения качествен и можещ треньор в България е Херо, а той няма как да дойде в Славия. Харесвам и Пламен Марков, но и за него важи същото. Чуждестранни скараджии не искам! Предпочитам Вуцов да продължи да работи при всичките му отрицателни качества отколкото да доведем нова трупа ученици. Аман от Кушевци, Хупчевци и т.н.

Като го слушам си мисля, че няма как той да участва в уговорки. Не го виждам като послушник на Венци. Дори и да става нещо ще е зад гърба му. По-добре да има някой от който Венци да се крие или по-точно да се опитва да заобикаля отколкото този някой да е като Кушев и директно да урежда нещата!

Сря Апр 10, 2013 8:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"

makaveli написа:
Аз му вярвам! Все още!

Като го слушам си мисля, че няма как той да участва в уговорки.

Освен с отбора на тате...

Сря Апр 10, 2013 8:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

На мен Вуцов ми е неприятен. Болезнено прост е, нито с треньорските си задължения се справя, нито с представителните.

Пет Апр 12, 2013 12:07 am
Профил
Пристрастен

Не мисля, че е толкова прост, просто е много темпераментен и понякога си изпуска нервите, но не може да му се отрече, че е добър мотиватор, дава всичко от себе си отборът да побеждава и мисля, че изобщо не е тактически неграмотен. Нека не забравяме, че все пак е треньор на Славия от няколко месеца и няма как с вълшебна пръчка да оправи нещата. Относно представителните функции мога само да кажа, че и благодарение на него интереса към клуба е повишен, плюс това незнам дали знаете, но от хора близки до съблекалнята аз знам, че редовно говори с футболистите за това какво е Славия и каква отговорност и чест е да носиш този екип. Да, може и да им вика и понякога да ги псува, но не го ли правим и ние доста често, а и все някой трябва да ги стегне и да приключи безвремието в Славия. Така, че аз му вярвам и гласувам с да.

Вто Апр 16, 2013 10:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Доста НЕ-та...жалко:(((

Чудя се какво очаквате(ме)??? За 2 месеца да почнем да бием всички наред и да играем европейски футбол?? Няма как да стане. Глупав пример, но САФ е бил пред уволнение в началото на кариерата си в МЮ за слаби резултати.

Вярно е, че не може да се дава шанс до откат защото има хора като Хубчев и Кушев, които копаеха дъното и можеха да ни докарат и до Б група. Вили не ми се струва такъв! Прави грешки, пуска недоразумения, но поне се опитва да промени нещата и играем много по-сносно отколкото при Кушев.
Няма как треньори като Пламен Марков да виреят в бг футбола. Тук все още няма професионализъм и играчи сменят треньори когато си поискат. Не, че и в белите футболни държави няма подобни случаи, но със сигурност не е толкова нагло и явно. Затова докато не се промени манталитета ни като цяло ни трябват такива като Вили. А кой знае, ако всичко тук стане професионално и нещата се променят към по-добро може и Вили да стане много по-уравновесен и да не му се налага да прави циркове. Защото повярвайте ми - и аз бих ги псувал по същия начин като гледам колко плачевно се представят. А имам себе си за доста по-възпитан от средното ниво. А ако си тих и културен като Пламен Марков например (страшно много го харесвам) накрая излиза, че си страхлив мишок и не можеш "да удържиш" съблекалнята, пълна с поп фолк звезди. Жалкото е, че за момента културата и интелекта не виреят по нашите заеми...

Вто Апр 16, 2013 11:10 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Само искам да ви припомня, че есента финиширахме със 16 точки на полусезона. Сега с Вуцов след 7 мача през пролетта сме събрали 13 :wink: Есента се мъчехме с Любимец за Купата, а сега сме на полуфинал с всички шансове да играем финал. Прогресът и подобрението са очевидни и няма как да се отрекат, което не значи разбира се, че няма какво да се желае. Вили трябва да бъде оставен начело на отбора за много време, без значение от изхода на мачовете с Берое.

Вто Апр 16, 2013 11:46 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

[quote="makaveli"]Доста НЕ-та...жалко:(((

Чудя се какво очаквате(ме)??? За 2 месеца да почнем да бием всички наред и да играем европейски футбол?? Няма как да стане. Глупав пример, но САФ е бил пред уволнение в началото на кариерата си в МЮ за слаби резултати.

quote]

Що да е глупав? Юнайтид 26 сезона не бяха шампиони (което във всички случай е повече от 17) и бяха се превърнали в посмешище едва ли не. Подобно нещо имаше и с Милан преди Берлускони - 19 години без титла.

Да не говорим, че Вили беше натиран преди 3 години, защото амбициите му не съвпадаха със сметките на WC...

Вто Апр 16, 2013 12:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

http://gong.bg/view_article.php?article_id=340995

Много истини казва:

Когато един отбор като нашия, който е на осмото място и е стигнал до подобна фаза на турнира и евентуално до финал, се казва промъкване. Промъкване, защото класата на един отбор се вижда в поредица от мачовете.

Вто Апр 16, 2013 2:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Пере го съчмата, презастрахова се. Ако му проследим изказванията, доста си противоречи. Но е по-смирен и уморен в очакванията си. Разочарован съм от негови решения за селекцията, която направи през зимата. За мен той няма 51% в съставянето и.

Вто Апр 16, 2013 5:33 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 71 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща