Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 7:09 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10 мнения ] 
 ДО ВСИЧКИ СЕЛЯНИ!!!!! ДА ГО ДУХАТЕ!!!!!!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение ДО ВСИЧКИ СЕЛЯНИ!!!!! ДА ГО ДУХАТЕ!!!!!!!
АБЕ МАЙКА МУ СТАРА В БЪЛГАРИЯ СА СЕ НАВЪДИЛИ МНОГО СЕЛЯНИ ,ДА ГИ ЕБА У ГЪЗА....ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ВСИЧКИ СЛАВИСТИ ОТ ФОРУМА ЗА НЕЦЕНЗУРНИЯ ЕЗИК КОЙТО ЩЕ ПОЛЗВАМ АМА ТЕЗ СЕЛЯЦИ МЕ ИЗКАРАХА ОТ НЕРВИ.
ТАКА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЕТЪР.....ЩЯХ ДА ВИ ЧЕСТИТЯ ПОБЕДАТА АМА КАТО ВИ ВИДЯХ КАК СЕ НАРАВИХТЕ НА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ПРОСТАЦИ СЪЩЕСТВУВАЛИ НА ТАЯ ЗЕМЯ МОГА ДА ВИ КАЖА....: ДАНО ИЗГНИЕТЕ ПО КОФИТЕ НА ЦИГАНСКИТЕ СИ КВАРТАЛИ, В ЦИГАНСКИЯ ГРАД И С ЦИГАНСКОТО СИ ОТБОРЧЕ. ВИЕ Е СТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ И НЕ МОЖЕ ДА НИ СТЪПИТЕ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ ПО УСПЕХИ КОИТО НАШАТА ЛЮБИМА СЛАВИЯ Е ПОСТИГНАЛА....СЛЕДОВАТЕЛНО ДА ГО ДУХАТЕ И ВИЕ И ВАШИТЕ МАЙКИ-КУРВИ И ВАШИТЕ БАЩИ-ПЕДЕРАСИ....АБЕ ВСИЧКИ СЕЛЯНИ ДА ГО ДУХАТ....ЗАЩОТО СА ПРОСТИ ОГРАНИЧЕНИ НЕОБРАЗОВАНИ КОМПЛЕКСИРАНИ МИЗЕРНИ И ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА

СЕЛЯНИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗАЩОТО ТОВА ВИ Е В КРЪВТА...ТА АКО ЩЕ ГЪЗА А СИ ЗАМЪКНЕТЕ И В НЮ ЙОРК ВИЕ ПАК ЩЕ СИ БЪДЕТЕ СЕЛЯНИ И ЩЕ ВИ ЛИЧИ ЧЕ СТЕ ТАКИВА ЗАЩОТО СЕЛСКОТО ВЪВ ВАС Е ЗАРАЗА-ПРИ ТОВА НЕИЗЛЕЧИМА

ВСИЧКИ СЕЛЯНИ В МАСОВ ГРОБ.................

А НА ФЕНОВЕТЕ НА БАЛКАН ЩЕ ВИ КАЖА САМО ЕДНО....... Е МОМЧЕТА РИТНАХТЕ СИ ЗДРАВНИТЕ КНИЖКИ......ЩОМ ИСКАТЕ ДА ДОЙДЕМ ....ЩЕ ДОЙДЕМ НА МАЧА НО ТОЛКОВА ПО ЖАЛКО ЗА ВАС....ЗАЩОТО МИЛОСТ НЯМА ДА ИМА.... НЯМА ДА ИМА И ОГРАНИЧЕНИЯ ...ЩЕ ВИ ИЗКОЛИМ КАТО МРЪСНИ ПСЕТА КАКВИТО ДЕФАКТО СТЕ АКО ТРЯБВА ЛИЧНО ТЕБ "ULTRA_BALKAN" СЛЕД КАТО ТЕ УСМЪРТА ЩЕ ТЕ ИЗЛЕЖА И ПО ЗАТВОРИТЕ НО ТАКИВА СЕЛЯНИ КАТО ВАС ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕМАХВАНИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.....МЕЖДО ДРУГОТО КАТ СИ СМЕЛ Я ВЗЕМИ ДА МИ ДАДЕШ ЕДНО АДРЕСЧЕ В СМЕШНИЯ ТИ ГРАД НА КОЕТО ЖИВЕЕШ И ЩЕ СЕ ВИДИМ МНОГО ПО РАНО.....С ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ КИРЛИВО СЕМЕЙСТВО ДА ВИДИМ ТОГАВА ДАЛИ ЩЕ ГОВОРИШ ТАКА ПРАТИ МИ ГО И СЛЕДВАЩАТА СРЯДА ЩЕ ДОЙДА ПРИ ТЕБ В ГАДНИЯТИ ГРАД ДА ЕБА МАЙКАТА НА ТЕБ И НА ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО

ДА ГО ДУХАТ ВСИЧКИ СЕЛЯНИ

ВИНАГИ С ВАС !

Сря Окт 27, 2004 9:33 pm
Профил ICQ YIM WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Деба гадните цигани мръсни деба проклети, прости, сакати, слепи, куци, неграмотни, нещастни, недъгави, без крака, с вежди, без ръце, без очи, слепи, глухи - мрете бе

Сря Окт 27, 2004 10:40 pm
Профил
Току що регистриран
Аватар

Мнение 
MNOGO STE MI GOTINI I I MNOGO STRA6NI MALIIIIIIIIIIIIII

Чет Окт 28, 2004 9:34 am
Профил
Мнение 
ne6to mai dolaviam naprejenie sred vas a?taka e kato pulniat vi s zvezdi otbor go izduhahme s minimum usilia.Vie samo mojete da si me4taete za publikata loiato imame v Turnovo.samo v4era imahme pove4e publika kolkoto vie za 1 god.jalko samo za parite koito hvurliat sobstvenizite na va6ia otbor tui kato i vie i va6ite zvezdi ne moje da im se otblagodarite.

Чет Окт 28, 2004 3:13 pm
Току що регистриран
Аватар

Мнение 
botevgra.ul rila 5.vhod b.zapoviadaite.4aklam vi s netarpenie.ei vie ste za 4ervenata kniga be.naiz4ezvane ste :lol:

Чет Окт 28, 2004 5:50 pm
Профил
Мнение Здравей черни братко от Овча Купел
По-цигански квартал от вашия в София е само Христо "Ботев".
Мръсотията в панелното гето в което живеете е толкова огромна, че вече се е отразила на мозъците ви.
Никой не спори че Етър в момента е по-добър.
По-острите думи за Славия бяха в резултат на това, че такъв "звезден" отбор като славия дойде в Търново със съдии.
Подигравката с правилата през второто полувреме не ви помогна. Има справедливост.
А за Европа вие дори и не можете да мечтаете. Най-доброто, което виждал да правите е 5:0 0:5. Общо 10:0 загуба.
За публиката да не говорим
На мача в Търново имаше 4000!!!! души, сами си знаете колко сте на мач на Славия. Вие даже се познавате.
А сега пак за "успехите ви"
Много ми се иска да разбера какви са точно те.
Какви са ви успехите,бе селяндур от Овча Купел?
Никакви и стига сте лъгали че имате такива!!!! Овча мисъл, овчи стадион, овчари БЕЛИ!

Чет Окт 28, 2004 9:51 pm
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
лапаи сасъда бе мухар

хахахахахахаххаа колко си смешен само

Чет Окт 28, 2004 10:18 pm
Профил
Мнение сасъда
сасъда го лапа само МАЙКА ти.
У Факултето я знает всички. Що не я помолиш нея да ти го лапа, тя няма да ти откаже.

Пет Окт 29, 2004 8:47 am
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
какви 4000 беее палячоооо ???? нали гледах репортаж от мача 2000 най много смешник селски ! кви са тия комплекси от тебе бе говедооо отивай не гейаринааа при шаранков и топузаков овчар простт ! отивай при овцете !

The Rise of the poisoned Youth

Пет Окт 29, 2004 1:22 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
СексУчител с камани щте те пребия бе палячо

Пет Окт 29, 2004 1:43 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 10 мнения ]