Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 "Нефтохимик" - "Славия"
Не си спомням откога не сме имали гол в цели три кръга. Надявам се на "Нафтата" да отбележим.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Авг 04, 2013 7:44 am |
|
 |
whitehouse
Току що регистриран
|
 Re: "Нефтохимик" - "Славия"
ще вкараме три гола на мазутите и ще ги разгромим! от този мач тръгваме нагоре. Мисля, че шамарът от Лудогорец ше има отрезвяващ ефект... айде Белите, напред!
|
Нед Авг 04, 2013 9:25 am |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Правим голово реми 1:1 и отново се връщаме на "правилния" път.
|
Нед Авг 04, 2013 11:23 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Нед Авг 04, 2013 11:39 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Време е да вкараме гол..
|
Нед Авг 04, 2013 2:21 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Ще е забавно как Нафтата размазва трупата на Венци Свинята и Чуки Тъпунгера  Дано ни бият, и то с много, защото колкото по-малко остане женския полов орган Чуки, толкова по-голям е шанса ни да избегнем изпадането.
|
Нед Авг 04, 2013 3:32 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Ще е забавно как Нафтата размазва трупата на Венци Свинята и Чуки Тъпунгера  Дано ни бият, и то с много, защото колкото по-малко остане женския полов орган Чуки, толкова по-голям е шанса ни да избегнем изпадането. Абе Русенски гений и аз мисля,че Букарев не е за Славия както и групировката сик,но все пак не искай Славия да пада и да отпада заради смяната на треньора и т.н.
|
Нед Авг 04, 2013 8:55 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
White Hart Lane написа: Viktor4o_Rs написа: Ще е забавно как Нафтата размазва трупата на Венци Свинята и Чуки Тъпунгера  Дано ни бият, и то с много, защото колкото по-малко остане женския полов орган Чуки, толкова по-голям е шанса ни да избегнем изпадането. Абе Русенски гений и аз мисля,че Букарев не е за Славия както и групировката сик,но все пак не искай Славия да пада и да отпада заради смяната на треньора и т.н. Аз не искам Славия да отпадне, ама ще отпадне с Букарев на пейката, ти това не го ли виждаш ? И много ясно, че искам колкото се може по-бързо да се махне, защото така следващият малко по-нормален мъченик на скамейката ще има повече време да ни измъкне от катастрофата, до която ни е докарал.  А Чуки ще се махне само при още загуби, това е положението. Пък ако Чуки вземе, че измъкне мача, ще си повярва че става за треньор и ще продължи да мъчи и себе си, и футболисти, и нас. И така ще стане още по-трудно за следващият. Ако всички тия работи не ги разбираш, това си е твой проблем. И си сбъркал адреса нещо, така ще се обръщаш към сина си или внука си, не към мене, така че си мери малко приказките и се дръж уважително, както аз се държа с теб и всички останали А най-много искам да се махне Венци Свинята, който е най-главният виновник за всичко, но там няма шанс, вечен е ...
|
Нед Авг 04, 2013 9:14 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
"Б" група или живуркане 7-10 място е едно и също за мен. Докато не се променят целите на WC, ние бял ден няма да видим. От последната титла имаме като "успех" 1 финал за Купата. Не случайно вече никой не уважава Славия нито като отбор, а вече и като име.
|
Нед Авг 04, 2013 10:29 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
Viktor4o_Rs написа: Ще е забавно как Нафтата размазва трупата на Венци Свинята и Чуки Тъпунгера  Дано ни бият, и то с много, защото колкото по-малко остане женския полов орган Чуки, толкова по-голям е шанса ни да избегнем изпадането. Направо заставай на пейката че като гледам по всяка тема имаш ''проницателно'' мнение.Разбрахме че Букарев е тъп но да искаш любимия отбор да губи..И ТО С МНОГО.. И може още 5000 пъти да пишеш че искаш промяна ама.. НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!Стадиона ще зее празен Венци ще си прави цирка и това е.Нито си първия нито последния на който са му ясни проблемите на Славия.Дразниш с подобни неща и не се обиждай като има реакция на безгрешните ти виждания 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Пон Авг 05, 2013 2:05 pm |
|
 |
|