Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 "Славия" - "Локомотив" (Сф)
Време е за първата победа. И тя ще дойде.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Авг 09, 2013 10:02 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
 Re: "Славия" - "Локомотив" (Сф)
Букарев се бетонира с тази победа, нищо че евентуално той няма да има и грам участие в нея. Както бе с Кокала в Локо СФ при победите над Цска и Литекс.
Общо взето, ако ще ни връщат, не съм сигурен, че има кой да вкара от наш'те ? Че трябва да си я бутат сами май...
Пет Авг 09, 2013 10:05 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Локото са с нов треньор и мисля, че пак ще се дялка топката и няма да има много футбол..
Само да не ни дръннат, че отиваме към изпадане.
После и Гуардиола да дойе и да доведе Лео Меси няма да се вдигнем.
|
Пет Авг 09, 2013 10:07 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Чукито ще постигне първата си и може би единствена победа в жалкия си опит за треньорска кариера, и то защото Локото имат да ни връщат услугата.  Ако обаче ни скочат, хич не съм сигурен, че ще ги бием. Така или иначе агонията ще продължи до онази серия, в която срещаме в 6 поредни кръга Литекс, "Левски", ЦСКА, Черноморец и Локо (Пд) и имаме само един възможен мач с Любимец, ето там вече ще е нещо страшно ...
|
Пет Авг 09, 2013 10:31 pm |
|
 |
Wolf_Sa
Напреднал
Регистриран на: Съб Яну 03, 2009 7:59 pm Мнения: 112 Местоположение: plovdiv
|
seth написа: Време е за първата победа. И тя ще дойде. Вече са пред нас в класирането удариха чернокожец.Доста по надъхани ще са,така че ще ни го нахакат тройно и нещата отиват в небитието....
_________________ Аз съм Батман,Аз съм Зоро,аз съм истински юнак.Хубава си моя горо след едно шише коняк!!
|
Пон Авг 12, 2013 8:45 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Добър резултат за нас -време е да ни дадат 3 точки.Гледах ги с Черноморец и се чудя на тъпотиите на WC -изпуснахме играч като Маркиньос-щом е в Локо едва ли взема кой знае колко- а ни доведоха джуджета,пандизчии и нещо което не мога дори да определя-Курдов-от празна врата в тъч изкарва чудния централен нападател....баси селекцията!
|
Пон Авг 12, 2013 8:46 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Време е за дербито на обречените. 
_________________ 100
|
Вто Авг 13, 2013 9:22 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Асен Букарев може да бъде освободен от поста старши треньор на Славия, разбра „Тема Спорт". Това почти сигурно ще се случи при загуба на белите в дербито с Локомотив София. Сблъсъкът е в петък на „Овча купел" от 18:00 часа.
Славия започна изключително слабо новия сезон, като след 4 изиграни кръга все още няма победа - 3 равенства и 1 загуба. В последния мач белите стигнаха само до 1:1 с Нефтохимик в Бургас.
След загубата от Лудогорец в третия кръг Букарев сам обяви, че е готов да си тръгне. Тогава босът на клуба Венцеслав Стефанов застана зад младия специалист и му гласува доверие. Нова издънка срещу Локомотив София обаче може да удари сериозно по амбициите на Славия за място в първата седмица.
На „Овча купел" вече са обсъдили няколко варианта за евентуален заместник на Асен Букарев. Според запознати, вариант номер едно е бившият наставник на "Левски" Николай Митов. Той веднъж вече работи с белите като помощник на Емил Велев.
Със сигурност Милен Радуканов отпада като опция за старши треньор на Славия, довериха от клуба.
|
Вто Авг 13, 2013 9:34 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Не знам и кой нормално мислещ човек би върнал треньор, с който записахме най-срамните резултати в историята си за един полусезон от 10 мача 9 загуби или да доведе друг празноглавец, който си няма понятие от треньорската професия и беше начело на "Левски" само заради безпаричието и по стечение на обстоятелствата.
Нямам думи ако някой от тези двамата дойде.
Някой трябва да му каже на Венци, че идеята не е да обявяваме конкурс за най-слаб и некадърен треньор, а все пак да запишем някоя точица тази календарна година.
|
Вто Авг 13, 2013 11:41 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Кльощавия (Слабичкия, Слабия) ще го изрита някъде към 12-14 кръг. Има голям лимит на търпимост, а и Чуки го разбира от две думи и му изпълнява точно указанията. Няма причина да е недоволен Шкемби, само едва ли е очаквал, че идеите му за отбора ще ни превърнат в аутсайдер. Изгонването на Генев, Филипов и Янев и най-вече заменянето им с деца вместо с опитни играчи само ще задълбочи проблемите. Щото ако Димо Атанасов или някой измежду Желев и Велков се контузи или го накажат, ще трябва да се обърне към 12 годишните. При положение, че Янков меко казано е трагичен и Балджийски е меко казано опандизен, да загубиш сам и трети от общо шестте ти халфа ( Янев) преди да си осигурил квалитетни заместници е меко казано глупаво.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Авг 13, 2013 3:11 pm |
|
 |
|