Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 12:54 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 37 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
 "Славия" - "Локомотив" (Сф) 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение "Славия" - "Локомотив" (Сф)
Време е за първата победа. И тя ще дойде.

Пет Авг 09, 2013 10:02 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" - "Локомотив" (Сф)
Букарев се бетонира с тази победа, нищо че евентуално той няма да има и грам участие в нея. Както бе с Кокала в Локо СФ при победите над Цска и Литекс.

Общо взето, ако ще ни връщат, не съм сигурен, че има кой да вкара от наш'те ? Че трябва да си я бутат сами май...

Пет Авг 09, 2013 10:05 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Локото са с нов треньор и мисля, че пак ще се дялка топката и няма да има много футбол..

Само да не ни дръннат, че отиваме към изпадане.

После и Гуардиола да дойе и да доведе Лео Меси няма да се вдигнем.

Пет Авг 09, 2013 10:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Чукито ще постигне първата си и може би единствена победа в жалкия си опит за треньорска кариера, и то защото Локото имат да ни връщат услугата. :roll: Ако обаче ни скочат, хич не съм сигурен, че ще ги бием. Така или иначе агонията ще продължи до онази серия, в която срещаме в 6 поредни кръга Литекс, "Левски", ЦСКА, Черноморец и Локо (Пд) и имаме само един възможен мач с Любимец, ето там вече ще е нещо страшно ...

Пет Авг 09, 2013 10:31 pm
Профил ICQ
Напреднал
Аватар

seth написа:
Време е за първата победа. И тя ще дойде.

Вече са пред нас в класирането удариха чернокожец.Доста по надъхани ще са,така че ще ни го нахакат тройно и нещата отиват в небитието....

Пон Авг 12, 2013 8:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Добър резултат за нас -време е да ни дадат 3 точки.Гледах ги с Черноморец и се чудя на тъпотиите на WC -изпуснахме играч като Маркиньос-щом е в Локо едва ли взема кой знае колко- а ни доведоха джуджета,пандизчии и нещо което не мога дори да определя-Курдов-от празна врата в тъч изкарва чудния централен нападател....баси селекцията!

Пон Авг 12, 2013 8:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Време е за дербито на обречените. :mrgreen:

Вто Авг 13, 2013 9:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Асен Букарев може да бъде освободен от поста старши треньор на Славия, разбра „Тема Спорт". Това почти сигурно ще се случи при загу­ба на белите в дербито с Ло­комотив София. Сблъсъкът е в петък на „Овча купел" от 18:00 часа.

Славия започна изключи­телно слабо новия сезон, ка­то след 4 изиграни кръга все още няма победа - 3 равенства и 1 загуба. В последния мач белите стигнаха само до 1:1 с Нефтохимик в Бургас.

След загубата от Лудогорец в третия кръг Букарев сам обяви, че е готов да си тръгне. Тогава босът на клуба Венцеслав Стефанов за­стана зад младия специа­лист и му гласува доверие. Нова издънка срещу Локомо­тив София обаче може да удари сериозно по амбиции­те на Славия за място в първата седмица.

На „Овча купел" вече са обсъдили няколко варианта за евентуален заместник на Асен Букарев. Според запознати, вариант номер едно е бившият наставник на "Левски" Николай Митов. Той веднъж вече работи с белите като помощник на Емил Велев.

Със сигурност Милен Радуканов отпада като опция за старши треньор на Сла­вия, довериха от клуба.

Вто Авг 13, 2013 9:34 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Не знам и кой нормално мислещ човек би върнал треньор, с който записахме най-срамните резултати в историята си за един полусезон от 10 мача 9 загуби или да доведе друг празноглавец, който си няма понятие от треньорската професия и беше начело на "Левски" само заради безпаричието и по стечение на обстоятелствата.

Нямам думи ако някой от тези двамата дойде.

Някой трябва да му каже на Венци, че идеята не е да обявяваме конкурс за най-слаб и некадърен треньор, а все пак да запишем някоя точица тази календарна година.

Вто Авг 13, 2013 11:41 am
Профил
Администратор
Аватар

Кльощавия (Слабичкия, Слабия) ще го изрита някъде към 12-14 кръг. Има голям лимит на търпимост, а и Чуки го разбира от две думи и му изпълнява точно указанията. Няма причина да е недоволен Шкемби, само едва ли е очаквал, че идеите му за отбора ще ни превърнат в аутсайдер. Изгонването на Генев, Филипов и Янев и най-вече заменянето им с деца вместо с опитни играчи само ще задълбочи проблемите. Щото ако Димо Атанасов или някой измежду Желев и Велков се контузи или го накажат, ще трябва да се обърне към 12 годишните. При положение, че Янков меко казано е трагичен и Балджийски е меко казано опандизен, да загубиш сам и трети от общо шестте ти халфа ( Янев) преди да си осигурил квалитетни заместници е меко казано глупаво.

Вто Авг 13, 2013 3:11 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 37 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща