Jay Jay Okocha написа:
emi 6e se usetite!!!Kvo vi puka 4e sa ni bili nekvi si tam verar:).Ne sme samo nie barcelona otpadat za kupata ot nekav 3 divisionen otbor ama na teh puka li im......mai ne!!!!
Taka 4e bez nervi!!!:))))
A za ma4a s buferite vi iskam si4ki na liniq ok:)
SLAVIA SOFIA - I FEEL GOOD!!!
Da ama Barca na kolko fronta igrae ,a?Te ima za kakvo da se biat! 1vi v Esp , favorit za CL... A nie s kakvo ostanahme - borba za 3to miasto s litex i loko pd.E tova radva li te?! Shtoto mene opredeleno ne!!!Az iskah ako ne da vzemem kupata ,to pone 1 final ili neshto po-napred -polufinal ,a taka da se oserem!Zashtoto imahme vuzmojnostite da go postignem! Men mi e strashno gadno che padnahme ot Etar ,no ne moga da im se surdia ili da gi psuvam.Do kolkoto razbiram sa ni bili savsem chestno ,a nie sme bili tezi s mrusnite nomera.Chestno kazano ot 1 strana e dobre che ni biha ,che da sleznat nashite malko na zemiata.S Beroe -niamashe takova podceniavane! S Pirin sushto sum obeden che sme gi podcenili.Prosto nashte prekaleno mnogo si poviarvaha.A sega tova da im sedi kato obica na uhoto.Dneska shte hodia da gi gledam s loko sf.Shte mi bude mn interestno da vidia dali i tiah shte gi podceniat ,kato se ima predvid momentnoto im sustoianie.