Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 6:30 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 45 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Букомер за октомври 

Справя ли се щаба?
ДА 7%  7%  [ 3 ]
НЕ 93%  93%  [ 38 ]
Общо гласове : 41

Букомер за октомври 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Букомер за октомври
Велев
2010
ЮЛИ - 39%
АВГУСТ - 12%
СЕПТЕМВРИ - 22%
ОКТОМВРИ - 49%
НОЕМВРИ - 42%
ДЕКЕМВРИ - 70%
2011
ЯНУАРИ - 77%
ФЕВРУАРИ - 62%
МАРТ - 43%
АПРИЛ - 53%
МАЙ - 19%
Кушев
ЮНИ - 48%
ЮЛИ - 76%
АВГУСТ - 60%
СЕПТЕМВРИ - 35%
ОКТОМВРИ - 65%
НОЕМВРИ - 60%
ДЕКЕМВРИ - 70%
2012
ЯНУАРИ - 75%
ФЕВРУАРИ - 55%
МАРТ - 41%
АПРИЛ - 43%
МАЙ - 19%
ЮНИ - 23%
ЮЛИ - 20%
АВГУСТ - 14%
СЕПТЕМВРИ - 35%
ОКТОМВРИ - 6%
НОЕМВРИ - 7%
Вуцов
ДЕКЕМВРИ 98%
2013
ЯНУАРИ - 90%
ФЕВРУАРИ - 82%
МАРТ - 91%
АПРИЛ - 63%
МАЙ - 60%
ЮНИ - 57%
Букарев
ЮНИ 62%
ЮЛИ 30%
АВГУСТ 15 %
СЕПТЕМВРИ 28%

Най-високо
1. Вуцов, декември 2012 - 98%
2. Вуцов, март 2013 - 91%
3. Вуцов, януари 2013 - 90%

Най-ниско
1. Кушев, октомври 2012 - 6%
2. Кушев, ноември 2012 - 7%
3. Велев, август 2010 - 12%

Забележка: Можете да променяте мнението си когато ви скимне в рамките на месеца.

Пет Окт 04, 2013 2:25 pm
Профил WWW
Току що регистриран

Мнение Re: Букомер за октомври
Viktor4o_Rs написа:
Тук е мястото и да запитаме за мнението им някои хора, които казваха, че нямало да има разлика между Вуцов и Чукарев и даже предпочитали интелигентната и възпитана безлична подлога на Венци Свинята. Е, дали няма разлика, а ? Както и с така наречените млади и налагането им, от които единствено Стефан Велков става за нещо. Видяхте ли, че тоя отбор е обречен, ако няма кой да го ръчка и да му вика от тъчлинията ? Кое ще е следващото безумие на Тулупа - може би да извика бат Дана от Любимец ? Или да извика малоумното джудже Ники Жадното, изгубило титла, купа и отпаднало от казахстанци за няма и месец ? Предстои да разберем :D

Миналия месец аз споделих мисли в тази насока. Наистина, Букарев няма все още опита и познанията за треньор на Славия. Но съм убеден, че не той е проблемът на Славия. За съжаление тази картинка я гледаме от 1999 г., когато уволниха Кано. И Миронов, и Жарко, и Йешич (допусна отстраняване от Литекс за купата след 2:0 в първия мач, после направи Х със слабия тогава Локо СФ на Овча купел и легнахме на чорбата ) и Джамбазки, и Ратко и Хубчев и Альоша и Стевица, и Кокала, и Вили, и Кушев, и Букарев са с функциите на учители по физкултура, които поддържат формата на играчи, които им попадат без други цели. Нямам спомен по време и в края на някой сезон от 1999 г. насам да сме били щастливи и уверени, че Славия се бори за постигане на безапелационни спортни успехи и високо класиране.
Отборът е обречен преди да излезе на терена и знаем защо. Според мен ако някой излиза като обречен срещу "Левски" и ЦСКА е Вили (даже най-добре да е наказан). С него имаме 2 безлични поражения от "Левски" с по 1:3 на Овча купел, паднахме с 3:0 на Герена (мач воден от Букарев, защото Вили си издейства наказание) и сега при този равен, не Славия стигна до него, а "Левски" се самоуби. Колко унизително за всеки славист беше поведението на Вили преди и след мача. Защо треньор на Славия трябваше да се оправдава със сълзи на очи , че не само той, а и други левскари като Мъри и Гонзо взели точки на "Левски". Къде беше Славия и достойнството ни? С ЦСКА при първия си престой се държа по начин, който не подобава за треньор на Славия и с право беше изгонен, после легна пак с 3:1 на Овча купел, а миналата пролет си падна резонно, ужким за да се пазим за купата. Какъв му беше манталитетът за мачовете с Берое и с Чавдар Етрополе. Лично аз се срамувах.
Относно викането и ръчкането на тъчлинията. Забелязал ли си, че по време на игра Вили мълчи и гледа, а започва да вика и подскача, когато играта спре или в най-добрия случай, като загубим топката. Освен това не съм го чул тогава да дава указания, а най-много да псува или да говори със полицаите, журналистките, хората на скамейката или с публиката. Често е и с гръб. Не видях поведението му да ни е донесло точка в нито един наистина важен за нас мач.
По времето на Вили в кой момент бяхме щастливи и имахме реална надежда, че ще играем в Европа?
Точките ни са ужасно малко, смените на Букарев в мача с "Левски" смразиха кръвта ми, за играта да не говорим - но за съжаление такива мачове с "Левски" помня няколко.
Не съм адвокат на Букарев, но наистина мисля, че той не е причината за мъките ни, а проблемът е на съвсем друго място. Глобално погледнато който и да ни води... тенденцията е да се спускаме от година на година все по-надолу. Ако не помните, преди мрънкахме на 5 място, а такива висини не сме виждали вече от 6-7 години....

Пет Окт 04, 2013 3:20 pm
Профил
Току що регистриран

"Асен Букарев може да бъде уволнен от Славия, ако "белите" изгубят и от ЦСКА. "Меридиан Мач" твърди, че на треньора му е бил поставен улти­матум да не губи от "Левски" и от ЦСКА."
...
Вили ще е гавра и с него ако го върнат, а и си казах мнението. Кокала?
Иначе от треньорите ни през последните години най-добра работа според мен свърши Жарко Оларевич - дълги години имахме силен отбор, който той изгради.

Пет Окт 04, 2013 3:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

NikiVeliki написа:
Viktor4o_Rs написа:
Тук е мястото и да запитаме за мнението им някои хора, които казваха, че нямало да има разлика между Вуцов и Чукарев и даже предпочитали интелигентната и възпитана безлична подлога на Венци Свинята. Е, дали няма разлика, а ? Както и с така наречените млади и налагането им, от които единствено Стефан Велков става за нещо. Видяхте ли, че тоя отбор е обречен, ако няма кой да го ръчка и да му вика от тъчлинията ? Кое ще е следващото безумие на Тулупа - може би да извика бат Дана от Любимец ? Или да извика малоумното джудже Ники Жадното, изгубило титла, купа и отпаднало от казахстанци за няма и месец ? Предстои да разберем :D

Миналия месец аз споделих мисли в тази насока. Наистина, Букарев няма все още опита и познанията за треньор на Славия. Но съм убеден, че не той е проблемът на Славия. За съжаление тази картинка я гледаме от 1999 г., когато уволниха Кано. И Миронов, и Жарко, и Йешич (допусна отстраняване от Литекс за купата след 2:0 в първия мач, после направи Х със слабия тогава Локо СФ на Овча купел и легнахме на чорбата ) и Джамбазки, и Ратко и Хубчев и Альоша и Стевица, и Кокала, и Вили, и Кушев, и Букарев са с функциите на учители по физкултура, които поддържат формата на играчи, които им попадат без други цели. Нямам спомен по време и в края на някой сезон от 1999 г. насам да сме били щастливи и уверени, че Славия се бори за постигане на безапелационни спортни успехи и високо класиране.
Отборът е обречен преди да излезе на терена и знаем защо. Според мен ако някой излиза като обречен срещу ""Левски"" и ЦСКА е Вили (даже най-добре да е наказан). С него имаме 2 безлични поражения от ""Левски"" с по 1:3 на Овча купел, паднахме с 3:0 на Герена (мач воден от Букарев, защото Вили си издейства наказание) и сега при този равен, не Славия стигна до него, а ""Левски"" се самоуби. Колко унизително за всеки славист беше поведението на Вили преди и след мача. Защо треньор на Славия трябваше да се оправдава със сълзи на очи , че не само той, а и други левскари като Мъри и Гонзо взели точки на ""Левски"". Къде беше Славия и достойнството ни? С ЦСКА при първия си престой се държа по начин, който не подобава за треньор на Славия и с право беше изгонен, после легна пак с 3:1 на Овча купел, а миналата пролет си падна резонно, ужким за да се пазим за купата. Какъв му беше манталитетът за мачовете с Берое и с Чавдар Етрополе. Лично аз се срамувах.
Относно викането и ръчкането на тъчлинията. Забелязал ли си, че по време на игра Вили мълчи и гледа, а започва да вика и подскача, когато играта спре или в най-добрия случай, като загубим топката. Освен това не съм го чул тогава да дава указания, а най-много да псува или да говори със полицаите, журналистките, хората на скамейката или с публиката. Често е и с гръб. Не видях поведението му да ни е донесло точка в нито един наистина важен за нас мач.
По времето на Вили в кой момент бяхме щастливи и имахме реална надежда, че ще играем в Европа?
Точките ни са ужасно малко, смените на Букарев в мача с ""Левски"" смразиха кръвта ми, за играта да не говорим - но за съжаление такива мачове с ""Левски"" помня няколко.
Не съм адвокат на Букарев, но наистина мисля, че той не е причината за мъките ни, а проблемът е на съвсем друго място. Глобално погледнато който и да ни води... тенденцията е да се спускаме от година на година все по-надолу. Ако не помните, преди мрънкахме на 5 място, а такива висини не сме виждали вече от 6-7 години....

Славия няма да играе в Европа при Венци Свинята, какви надежди може да има който и да е за това ? Само че поне при Вуцов не сме били постоянно в зоната на изпадащите и тук-таме биехме я "Ботев", я Литекс, я някой друг по-сериозен отбор. Чукарев е абсолютно несъстоятелен и не става и за отбор от "В" група. И стига с безумния аргумент за възпитанието, защото няма по-лошо нещо в тоя живот от възпитани и безлични некадърници, няма. Естествено, че Смешника не ни е главният проблем, но Свинята няма да се махне, докато е жив, това мисля че е ясно. И да адвокатстваш или не на Чуки Смешника, той ще ни прати в Б група, ако не го махнат в най-скоро време :wink: Че сме имали много слаби треньори е вярно, Букарев обаче надмина по некадърност и Джамбаски, и Хубчев, и Ратко, и дори Кукушев ...

И за говедата - с автогол, с рикошет, взехме ли им титлата ? Удържахме ли натиска им в последните 10 минути на мача пред пълен стадион левскари ? Познай с Чуки кога можем да направим нещо подобно, след като не можем да бием дори Нафтата, Любимец и Черноморец. Да, губехме дербитата с животните при Вуцов, но такива отбори като горепосочените не ги пропускахме никога вкъщи, а и навън почти винаги. Въобще, не може да става и дума за никакво сравнение между двамата. И искам да бъда разбран правилно - за мен Вили далеч не е идеал за треньор, ама хич даже. Ама Чуки е просто нямам думи ...

Пет Окт 04, 2013 4:10 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Ако не се махне веднага и остане още 4-5 кръга никой не може да ни спаси -останалите отбори ще дръпнат 7- 8 точки и ходи ги настигай.Дотук каквото сме предрекли с Виктор става на 100 %.Чудя се как може да си славист и да искаш Чуки да е треньор?И проблем е ,че е той защото с тези играчи и някой който малко да може щяхме да сме с поне 8 точки отгоре -може ли Любимец който всички бият като тупан ние в къщи Х да правим наглия плешивец да ми разправя как сме ги надиграли.Марш от Славия костюмиран клоун!

Съб Окт 05, 2013 5:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

http://www.novsport.com/video768761_1040.html - Смешника уникално нагъл и безочлив, нямало да подава оставка и феновете са му виновни, мама ти мръсна :evil: :evil: :evil: Малоумникът нямал вариативност на пейката - ами малоумник плешив, къде бля през лятната подготовка бе, капут нещастен ? Какво се оправдаваш със Стефан Велков, некадърник такъв ? Пак казвам, изгледайте го този плешив капут и ако и след него пак има защитници на Чукундурев, вече не знам ...

Съб Окт 05, 2013 6:52 pm
Профил ICQ
Познат

Как може да говориш за подмладяване като половината ти футболисти след този сезон се пенсионират.
Относно голът, топката се фалцира и избяга от Велков към Чавдар който въобще не реагира.
Да обвиняваш Велков за загубата и да се оправдаваш с него е най-гадното нещо което съм видял
и чул от всички тъпотий изречени след загуба.

Съб Окт 05, 2013 8:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Асен Букарев остава треньор на Славия
“Славия” няма намерение да пипа треньора Асен Букарев. Виковете на някои фенове за оставка на наставника след 0:1 от ЦСКА в събота не са повлияли на ръководството. Бъдещето на треньора не е поставено под въпрос.

Тимът няма победа в пет поредни шампионатни двубоя, но серията не е необяснима. Президентът Венцеслав Стефанов помоли феновете за търпение към Букарев и им припомни:

“Освободихме 14 футболисти през лятото, а от началото на сезона напуснаха още трима - Тодор Янчев, Филип Филипов и Борислав Балджийски, по различни причини - коментира босът. - Ради Василев се контузи, Диего не може да се прибере от Бразилия... За мача с ЦСКА бяха наказани Павле Попара и Фернандо да Силва. Треньорите работят и даже дават твърде много шансове на някои футболисти. Налагат и наши момчета като Стефан Велков, Богомил Христов, а скоро ще видите и Янис Карабельов. Това е бъдещето.”

Букарев призна, че младият Карабельов е бил предвиден за титуляр още в мача с армейците, но в последния момент е взето решение да играе опитният Чавдар Янков.
“Хората са си в правото да искат резултати - каза Букарев след загубата. - Но нека бъдем реалисти. Това е нов отбор, а и лишен от някои основни играчи. Опитваме да сме равностойни във всеки мач и да играем футбол. Странно за мен се представяме по-добре като гости.”

Французинът Плезир Мойо Бахумбала е в лошо състояние като кондиция, но засега се харесва на треньорското ръководство. През паузата за националните отбори ще се работи за физическата му подготовка.

Високият нападател може да се окаже попадение, но ще е готов да играе най-рано в края на месеца. Тогава се очаква и завръщането на терена на Радослав Василев.
Така в следващите 3 седмици единствен вариант да води атаката остава Атанас Курдов.
Същевременно хора на руския “Зенит” вече традиционно гледаха важен мач на “Славия” от ложите на стадиона на “белите”. Те не си водят записки за конкретен играч, а държат под око младоците, на които се дава шанс в бяло
Положението ни става безнадеждно -поне още 3 мача без точка ако няма някаква уговорка.

Пон Окт 07, 2013 10:27 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дебелото копеле е доста тъпо и упорито, няма да запишем точка в следващите 4 мача значи ... Този филм сме го гледали, гледали - ще мъчи Чуки Смешника още няколко мача и като издем и там дървото, ще го смени. :wink: Вместо да го направи още сега, когато има някакъв, макар и минимален шанс да се вдигнем, това ще стане едва когато паднем и от Локо (Пд) и Берое. Работата си отива на изпадане, а гледам че Чукарев се е регнал във форума и единствен си е дал "да" :lol: :lol: :lol:

Пон Окт 07, 2013 11:09 am
Профил ICQ
Току що регистриран

През октомври 2013 г. рейтингът на Букарев достигна висините на рейтинга на Кушев за октомври 2012 г. Няма крачка напред - даже сме направили назад. Ужасен период за любимата ни Славия.

Сря Окт 09, 2013 12:18 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 45 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща