Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13196 Местоположение: SOFIA
|
 Павликенеца
Има ли място Димо Атанасов в Славия, имайки предвид цялостното му представяне в отбора, съжалението му, че лишихме "Левски" от титлата( което го разбра цяла Европа и дори А Бола писа за това) и днешната му изцепка против агитката на Славия?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Дек 07, 2013 6:41 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4222 Местоположение: София
|
 Re: Павликенеца
Няма място не толкова заради днес, не заради ревовете или че е говедо. Просто не става. Прибавям факта и, че цъкаше за кантонерите. Трагик е, при нас обаче си живурка като цар..
Съб Дек 07, 2013 7:15 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Но нека да вземе и Генев за компания.
|
Съб Дек 07, 2013 8:07 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Толкова сме жалки, че не е истина ... 100 човека останаха на стадиона да ходят да гледат поредната ни загуба вкъщи. A при мачовете в долната седмица и 100 човека няма да има ... Събрали сме някакви селски бекове за играчи, които тотално не ни уважават и скачат на бой, когато заслужено ги напсуваш заради слабата им игра. Свинята ръси простотии, докато някои чакат фантасмагорията за нов стадион, която въобще няма да се случи. Естествено, че този идиот Димо трябва да си ходи, дори и без да я беше направил тази изцепка - защото е слаб футболист, а след днес вече освобождаването му е задължително.  Проблемът е, че пак ще вземем такива като него, Генев и Сандански - некадърници. Вървим към неизбежна гибел и явно на никой не му пука - ни на фенове, ни на клубни легенди, ни на журналисти-слависти, на никой. Това си заслужаваме явно 
|
Съб Дек 07, 2013 9:12 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
"когато заслужено ги напсуваш"...Викторе,синко...няма заслужена псувня,това не е решение.. Не Димо бешв най слабия този мач.Къде бяхме първото полувреме? Ако аз на теб ти тегля една...заслужено,или не?Как би се почувствал?
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Дек 07, 2013 11:05 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
white_man написа: "когато заслужено ги напсуваш"...Викторе,синко...няма заслужена псувня,това не е решение.. Не Димо бешв най слабия този мач.Къде бяхме първото полувреме? Ако аз на теб ти тегля една...заслужено,или не?Как би се почувствал? Излишно ги защитаваш тези лекета, които ги боли оная работа и за теб, и за мен, и за всички нас. Точно тоя Димо цял сезон е слаб, не е само днес. Ако аз играя като него, че и се правя на бабаит, естествено че ще е заслужено да ми теглиш една майна - не сме на опера, на други стадиони на такива лекенца като тоя ще му се случат доста по-сериозни неща.  А ние как се чувстваме цял сезон заради тях ?
|
Съб Дек 07, 2013 11:33 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Тази тема е излишна.Димо бе докаран от Вили по неясни причини.Радуканов не го харесва и едвали ще остане след Нова година.Така че поста ляв бег е фри.Давайте предложени.
|
Нед Дек 08, 2013 2:31 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Кво стана с малката Ортега?
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Нед Дек 08, 2013 12:26 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Димо не е бег. Хайде стига сте го плюли.
Някой видя ли го да реве??? Защото аз пък знам, че е чорбар, а не е говедо.
Това че налита е малко смешно като го знам каква госпожичка е, но това е друг въпрос.
Глупаво е да се нарочва един за черна овца. Не ни е той виновен. Целия ни отбор е трагедия. Има къде къде по-слаби играчи, които си живеят като царе и СИ ИГРАЯТ НА ПОЗИЦИЯТА. Генев, Сандански, Да силва....ужасия безкрай.
А Галиндо е селски играч. Не може да се бориш, да тичаш и да пробиваш и като дойде време за пас или за шут да се осираш. Като виждаш, че не ти върви някой компонент го тренирай, а не се пускай по течението. Хем те нямат глави да мислят, хем ние нямаме щаб и психолози да работят по слабите звена.
Лично аз предпочитам Димо крило пред оная безобразна лакомия Да Силва...аман от плажуващи маймъни, които не са нищо повече от наще орачи...
|
Пон Дек 09, 2013 11:23 am |
|
 |
KIRIL
Орден "Стара Славия"
|
Споко, Димо най-вероятно изигра последния си мач за нас, освен ако бековете ни не си счупят крак или не са наказани. От зимата е 1000% аут. Нека не си губим времето и енергията с този сопол.
|
Пон Дек 09, 2013 12:17 pm |
|
 |
|