Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 01, 2025 3:45 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Треньорски барометър за февруари 

Справя ли се щаба?
ДА 100%  100%  [ 29 ]
НЕ 0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 29

Треньорски барометър за февруари 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Треньорски барометър за февруари
Велев
2010
ЮЛИ - 39%
АВГУСТ - 12%
СЕПТЕМВРИ - 22%
ОКТОМВРИ - 49%
НОЕМВРИ - 42%
ДЕКЕМВРИ - 70%
2011
ЯНУАРИ - 77%
ФЕВРУАРИ - 62%
МАРТ - 43%
АПРИЛ - 53%
МАЙ - 19%
Кушев
ЮНИ - 48%
ЮЛИ - 76%
АВГУСТ - 60%
СЕПТЕМВРИ - 35%
ОКТОМВРИ - 65%
НОЕМВРИ - 60%
ДЕКЕМВРИ - 70%
2012
ЯНУАРИ - 75%
ФЕВРУАРИ - 55%
МАРТ - 41%
АПРИЛ - 43%
МАЙ - 19%
ЮНИ - 23%
ЮЛИ - 20%
АВГУСТ - 14%
СЕПТЕМВРИ - 35%
ОКТОМВРИ - 6%
НОЕМВРИ - 7%
Вуцов
ДЕКЕМВРИ 98%
2013
ЯНУАРИ - 90%
ФЕВРУАРИ - 82%
МАРТ - 91%
АПРИЛ - 63%
МАЙ - 60%
ЮНИ - 57%
Букарев
ЮНИ 62%
ЮЛИ 30%
АВГУСТ 15 %
СЕПТЕМВРИ 28%
ОКТОМВРИ - 7%
Радуканов
ОКТОМВРИ - 69%
НОЕМВРИ - 86%
ДЕКЕМВРИ - 83%
ЯНУАРИ - 83%

Най-високо
1. Вуцов, декември 2012 - 98%
2. Вуцов, март 2013 - 91%
3. Вуцов, януари 2013 - 90%

Най-ниско
1. Кушев, октомври 2012 - 6%
2-3. Кушев, ноември 2012 - 7%
2-3. Букарев, октомври 2013 - 7%

Забележка: Докато анкетата е активна, можете да променяте вота си според представянето на отбора през месеца.

Нед Фев 02, 2014 2:16 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Треньорски барометър за февруари
Факт е, че пари за селекция няма. Без пари нищо не се прави.

Може да са му обещали повече пари да другия сезон ако се подпише нещо за стадиона и целта сега е само да преживем. Може просто да се намира на работа докато не излезе нещо по-добро лятото.

Каквото и да е е много по-добре от Кушев и Букарев. На мен поне ми се струва, че има някаква мисъл в главицата.

Освен това бяха изгонени много пръчки от отбора. Може всичко да е, но при предходните "треньори" това не се случи.

Дори да нямаме заместници на изгонените е 100 пъти по-добре да не ги хрантутим за нищо.

Сезонът е ясен - ще се крепим да не изпаднем и освен ако Херо не направи чудо няма да има напрежение. Чакаме и 14/02 за да видим какво става със стадиона...

Пон Фев 03, 2014 11:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

makaveli написа:

Може да са му обещали повече пари да другия сезон ако се подпише нещо за стадиона и целта сега е само да преживем. Може просто да се намира на работа докато не излезе нещо по-добро лятото.

Каквото и да е е много по-добре от Кушев и Букарев. На мен поне ми се струва, че има някаква мисъл в главицата.

Освен това бяха изгонени много пръчки от отбора. Може всичко да е, но при предходните "треньори" това не се случи.

Дори да нямаме заместници на изгонените е 100 пъти по-добре да не ги хрантутим за нищо.

Сезонът е ясен - ще се крепим да не изпаднем и освен ако Херо не направи чудо няма да има напрежение. Чакаме и 14/02 за да видим какво става със стадиона...

+1913

Пон Фев 03, 2014 12:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Аз лично въобще не се чувствам спокоен за оставането ни с този материал и тази къса пейка, която имаме. Че ще останем все пак - да, така е, само да не се налага да треперим до последно и да ни спасяват буферите :wink: Или пък ние тях - все е лошо. За така наречената селекция съм си казал мнението - вярно е, че Венци не дава никакви пари, но и не мисля, че новите ще ни свършат кой знае каква работа, да кажем че за Пиргов и македончето тая някакви надежди да се окажат нелоши. Вярно е, че бяха изгонени доста некадърници, както и че Радуканов със сигурност е в пъти по-добре от Кукушев и Чуки, макар че това да не е кой знае какво постижение - то всеки в тоя форум ще се справи по-добре от тях :mrgreen: И аз си мисля, че Свинята разчита изцяло на стадиона, лошото е, че ако това не стане, си заминаваме директно през следващите години. С тези футболисти максимумът ни е мястото над чертата. Не очаквам да вземем точка от мачовете с "Левски", ЦСКА и Локо (Пд). Жална ни майка, ако Курдов или Чавдар се контузят за дълго.

Последна промяна Viktor4o_Rs на Пон Фев 03, 2014 4:27 pm, променена общо 1 път

Пон Фев 03, 2014 1:43 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Викторчо, ако ще рисуваме черните краски (които между другото са много реални) очаквам Курдов да бъде продаден, а Чавдар да се контузи отново....виж тогава и без Чудо от Херо сме пътници...

Пон Фев 03, 2014 3:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Бря :roll: Само аз ли съм клъч.

Пон Фев 03, 2014 7:36 pm
Профил
Пристрастен

Гласувам с да защото мисля, че дотук повечето му ходове са правилни. Освободи почти всички играчи, които ненавиждахме и искахме да се махнат от Славия. Не съжалявам дори и за Живко - моите уважения към него, но мисля, че повече нямаше какво да даде на Славия, а и годините му не са малко. Фактът, че никой отбор от А група не го пожела и отиде във Верея е достатъчно показателен. Относно селекцията е рано да коментираме преди да сме видели новите футболисти, някои казват, че Ристевски е отлично попадение - ще видим. Не ме притеснява фактът, че взимаме защитници от Пирин и Любимец. Единият все пак е избран за играч N 1 на Гоце Делчев, а другите двама са играли 22-23 мача заедно, което не е маловажно когато сглобяваш нова защита. Да не забравяме и това, че Радуканов прави селекция без пари и със свободни агенти. Най-много ме радва това, че трети мач не получаваме гол независимо от противниците. Надявам се Радуканов да намери поне още един свестен халф и нападател и заедно с младите момчета да поставят основата на един нов и боеспособен отбор.

Пон Фев 03, 2014 7:44 pm
Профил
Пристрастен

yamata написа:
Бря :roll: Само аз ли съм клъч.

Имаш време да се поправиш :wink:

Пон Фев 03, 2014 7:45 pm
Профил
Администратор
Аватар

Прави впечатление, че Радуканов и щаба пипат много добре нещата. Подбрани са чуждестранни съперници все криви отбори от средата на таблицата, в което личи мисъл за предстоящите мачове. Освободихме се от доста играчи, които запълваха бройката и бяха вечните надежди да се разиграят, на тяхно място се взимат такива, които ще вършат работа - за невралгични постове и с качества. Тихомълком попълни щаба с нов кондиционен треньор с опит в Англия на мястото на "златната крава" Макавеев. И всичко това при нулев бюджет за селекция, но с ясни изисквания към ръководството от самото начало.

Вто Фев 04, 2014 12:20 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

makaveli написа:

Много точно, напълно се съгласявам.

Вто Фев 04, 2014 9:53 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща