Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 01, 2025 4:00 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 43 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 "Левски" - "Славия" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение "Левски" - "Славия"
В събота "лудите" и "нафтата" подновяват първенството с отложения си мач, а след десетина дни и ние започваме с гостуване на "Герена". Днес изтече информация, че Галин няма да е готов за първата среща, но пък отзивите пза Марчев са добри и някой измежду него и Апатич ще има възможността да дебютира в официален мач.

Чет Фев 13, 2014 1:31 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: ""Левски"" - "Славия"
Ние като фенове чакаме двойка . Лично на мен друг резултат няма да ми хареса.

Пет Фев 14, 2014 8:47 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: """Левски""" - "Славия"
White Hart Lane написа:

Е аз и при хикс няма да плача.

Пет Фев 14, 2014 4:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: """"Левски"""" - "Славия"
saract написа:
White Hart Lane написа:

Е аз и при хикс няма да плача.

Ниско ти е нивото.Генетичен Славистки проблем.Пораженчески манталитет.

Пет Фев 14, 2014 11:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

http://topsport.ibox.bg/news/id_2031948706

Съб Фев 15, 2014 10:09 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Само да не възраждаме кариерата на тъпака Николери ... "Левски" си имат своите проблеми, особено в защита, но аз не вярвам да вземем нещо, най-вече заради прословутия ни селски манталитет. Интересно ми е дали Гошо Петков ще се престраши да пази или ще се покрие :roll:

В тези 3 мача преди втората седмица ще се види колко струва подготовката, новите и щабът ни. После със селата всеки може да бие (всеки без Чуки :mrgreen: ). Не съм оптимист, дано ме опровергаят.

Пон Фев 17, 2014 7:50 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Словенският халф-бек Тадей Апатич ще дебютира за Славия срещу "Левски" в събота. Както е известно, 26-годиш-ният футболист дойде на проби при „белите" по време на лагера в Турция, като остави отлични впечатления, заради което Милен Радуканов пожела да го задържи, пише вестник "Меридиан мач". Той подписа договор с клуба, като съвсем скоро в „Овча купел" очакват и жълтата му карта от бившия му отбор Олимпия (Любляна). „Драконите" са един от най-големите еврокошмари на "Левски", като отстраняват „сините" два пъти - първо през 1994 г. за Купата на УЕФА, а през 1996 г. - за КНК.

До момента по-голямата част от кариерата на Апатич е преминала в родната му Словения. Той е юноша на „червения" палач Мура, а след това е играл в Домжале от 7 години - от 2005 г. до 2012 г. През сезона 2012-13 е съотборник с Владо Стоянов в молдовския шампион Шериф (Тираспол).

Апатич най-вероятно ще е резерва на „Герена", но със сигурност ще се включи през второто полувреме, особено ако Галин Иванов не се възстанови от своята контузия.

Словенецът е последният нов футболист на Славия. Преди това най-старият столичен клуб подписа с македонеца Кире Ристевски, Димитър Пиргов, Цветомир Панов, Величко Величков и атакуващия халф Веселин Марчев.

Вто Фев 18, 2014 10:12 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение Re: """Левски""" - "Славия"
Излязоха и първите коефициенти за мача. Срещата е включена в тиража на Еврофутбол с коефициенти 1- 1.30, Х-3.49, 2-6.99. За момента 8 европейски букита са добавили нашия мач, а усреднените коефициенти са 1.39, 4.08,8.48. При betfair се получава нещо интересно - там коефициентите се различават драстично от всички останали - 1.33, 2.65, 2.67.

Сря Фев 19, 2014 1:49 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

След като "захапа" Наско Сираков и размаха пръст на Иво Тонев, гневът на Тодор Батков не подмина и миналите през "Левски" Вили Вуцов и Георги Петков. Ето какво каза босът на "сините" за двамата пред в. "Преса":

"Вили Вуцов и Георги Петков бяха много здраво стимулирани от Лудогорец преди мача ни със Славия. Говори се, че са взели над половин милион лева. Освен това в "Левски" е много хубаво, когато си част от този отбор. Ходиш със самочувствие по улиците. Ти си звезда и герой. Всички искат да те пипнат, да се снимат с теб. Да ти вземат автограф. Също така печелиш много пари, доволен си от живота. Но в момента, в който си тръгнеш, оставаш левскар на теория. Но истината е, че ти мразиш "Левски". Когато ти се удаде възможност за реванш, ти го показваш - или на терена, или пред медиите. Лесно обяснима е тази омраза".

Сря Фев 19, 2014 1:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Бай Ганьо обади ли се и почне ли да плещи глупости, неизменно следват резили и провали за "Левски", дано и сега е така :mrgreen:

Сря Фев 19, 2014 3:01 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 43 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща