Треньорски барометър за октомври
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Велев 2010 ЮЛИ - 39% АВГУСТ - 12% СЕПТЕМВРИ - 22% ОКТОМВРИ - 49% НОЕМВРИ - 42% ДЕКЕМВРИ - 70% 2011 ЯНУАРИ - 77% ФЕВРУАРИ - 62% МАРТ - 43% АПРИЛ - 53% МАЙ - 19% Кушев ЮНИ - 48% ЮЛИ - 76% АВГУСТ - 60% СЕПТЕМВРИ - 35% ОКТОМВРИ - 65% НОЕМВРИ - 60% ДЕКЕМВРИ - 70% 2012 ЯНУАРИ - 75% ФЕВРУАРИ - 55% МАРТ - 41% АПРИЛ - 43% МАЙ - 19% ЮНИ - 23% ЮЛИ - 20% АВГУСТ - 14% СЕПТЕМВРИ - 35% ОКТОМВРИ - 6% НОЕМВРИ - 7% Вуцов ДЕКЕМВРИ 98% 2013 ЯНУАРИ - 90% ФЕВРУАРИ - 82% МАРТ - 91% АПРИЛ - 63% МАЙ - 60% ЮНИ - 57% Букарев ЮНИ 62% ЮЛИ 30% АВГУСТ 15 % СЕПТЕМВРИ 28% ОКТОМВРИ - 7% Радуканов ОКТОМВРИ - 69% НОЕМВРИ - 86% ДЕКЕМВРИ - 83% 2014 ЯНУАРИ - 83% ФЕВРУАРИ - 100% МАРТ - 97% АПРИЛ - 70% МАЙ - 78% ЮНИ - 95% ЮЛИ - 95% АВГУСТ - 47% Колев СЕПТЕМВРИ - 41
Най-високо 1. Радуканов, февруари 2014 - 100% 2. Вуцов, декември 2012 - 98% 3. Радуканов, март 2014 - 97%
Най-ниско 1. Кушев, октомври 2012 - 6% 2-3. Кушев, ноември 2012 - 7% 2-3. Букарев, октомври 2013 - 7%
Класация по дължина на престоя на база барометъра:
1.Мартин Кушев - 18 месеца 2-3.Милен Радуканов - 11 месеца 2-3.Емил Велев - 11 месеца 4.Велислав Вуцов - 7 месеца 5.Асен Букарев - 5 месеца
Класация на база разлика в доверието между края и началото на престоя:
1. Емил Велев - -20% 2. Милен Радуканов - -22% 3. Мартин Кушев - -31% 4. Велислав Вуцов - - 33% 5. Асен Букарев - -55%
Класация на база средно равнище на доверие:
1. Велислав Вуцов - 77% 2. Милен Радуканов -75% 3 .Емил Велев - 44% 4. Мартин Кушев - 42% 5. Асен Букарев -28%
Забележка: Докато анкетата е активна, можете да променяте вота си според представянето на отбора през месеца.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Окт 01, 2014 1:34 am |
|
 |
seth
Администратор
|
 Re: Треньорски барометър за октомври
Да изчезва тоя клоун Колев и това е. Няма какво да му мислим.
|
Пет Окт 24, 2014 9:16 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не съм съгласен, не може да сменяме треньорите като носни кърпички заради шепа лигльовци. Да изчезват бездарници като Панов, Везалов и Фернандо, поне тези на първо четене. А че Колев прави тъпотии и ги пуска титуляри е вярно и ако така продължава, и той ще свърши зле. Само че после ще дойде Жадното или Зафето - така че не, мерси ...
|
Пет Окт 24, 2014 9:34 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Дебелия да влиза в съблекалнята и на който не му се работи в Славия да си събира парцалките и да го няма. После и той самия да става и да си ходи заедно с обещанията за стадион, щото ми писна от лъжи и ми писна всяка година да вика аз съм виновен и до там. Тази година имаме победи само срещу сигурните изпадащи, а ние си мислим че по-зле не може. Искам в Б група.
|
Съб Окт 25, 2014 2:46 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
iori написа: Дебелия да влиза в съблекалнята и на който не му се работи в Славия да си събира парцалките и да го няма. После и той самия да става и да си ходи заедно с обещанията за стадион, щото ми писна от лъжи и ми писна всяка година да вика аз съм виновен и до там. Тази година имаме победи само срещу сигурните изпадащи, а ние си мислим че по-зле не може. Искам в Б група. Само трябва да поставиш на първо място това със Венци, защото докато управлява Славия по-този начин единствено води клуба към гибел. Незнам още какво трябва да се случи за да проумее голата му тиква, че не разбира от футбол и не може сам да управлява клуба. Всъщност знам, но не ми се иска да си помислям за този вариант, въпреки че може би само така ще можем да се освободим от него. След втория кръг каза, че който може да си помисли, че Славия няма да е в първата шестица, значи не разбира от футбол. Е време е някой да му припомни казаното и да му покаже класирането.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Съб Окт 25, 2014 8:19 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Когато имаме спортно-технически директор, и то доказана фигура - примерно Наско Сираков, тогава може да има някакво развитие и да кажем, че Дебелия е спрял да се меси във всичко. Дотогава всичко е пунта мара, а страхувам се, че и немците със стадиона ще се окажат нещо такова.  А и ние направихме всичко възможно да ги отвратим и изгоним, аз ако бях на тях, и 5 лева нямаше да инвестирам за Дебелата свиня.
|
Нед Окт 26, 2014 12:40 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
+1
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Окт 26, 2014 11:52 am |
|
 |
KIRIL
Орден "Стара Славия"
|
Колев поти своите във фитнеса, били слаби
Наставникът на Славия Иван Колев налага странни начини за трениране, разбра „7 дни спорт”. Треньорът, който е наричан във футболните среди малайския тигър, мори здраво играчите си във фитнеса. Футболистите имат изготвена тренировъчна програма и щангите са неизменна част от тях. Интересното е обаче, че помпането на мускули в залата се случва в деня преди мачовете на Славия. Първо Колев извежда своите на тренировъчния терен и след едночасова тактика ги праща да вдигат тежести. Според треньора футболистите на Славия били слаби и това им пречило в единоборствата.
Това, ако е истина разбира се, е меко казано плашещо. Очаквам да възрадят кариерарата на Огнян Макавеев, все пак сме единствения "професионален" отбор без треньор по физическа подготовка. (Трендо се занимава само с въстановяване на контузените.)
|
Вто Окт 28, 2014 2:21 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Направо се чудя на някои хора дето реагират баш като дебелия бос на белия отбор.Идва треньор нещата не вървят и всички в един глас: Махайте го тоя клоун,няма камво да се мисли,те не играят,трябва смяна на треньора,виновен е Фернандо,този,този и този,но за кое е виновен? Затова,че го държат в Славия ли? Затова,че взехме Панов той ли е виновен? Играят,колкото могат,и колкото е предразполагаща обстановката в клуба.Махаме клоуна и след това идва друг,феновете доволни от смяната,заредили изстрадалите душици с енергия,тръгваме пет мача с примерно 4 победи и хикс и вече главите гледат нагоре,самочувствието голямо,навсякъде всеки горд с всичко около Славия,феновете мощно Славия и така,докато не нанижеме серия с 9,10 мача без победа и гол и клоуна да се маха,искаме оставката,апели към Венци да го маха,и така въртележката се завърта,треньор след треньор,година след година,петилетка след петилетка.И ние си искаме оставка след оставка и набеждаваме треньор след треньор.Да и в Литекс се сменяват на година две ама там има резултати.те държът ниво,както и ние.За да има такива футболисти и резултати в отбора са виновни само управляващите,както във всяка бизнес организация,както и изобщо във всяка организация.Факт,че Славия няма бюджета на "Левски",Цска,Лудогорец,Литекс,"Ботев" дори,но е и факт,че не се извлича максималния резултат с наличния потенциал и то от много време насам.Поне от моята гледна точка е лесно да се види,че усилията и нападателната енергия на феновете е насочена към не когото трябва.Панов некадърник,нещастник,смешник и какво ли не,ама Панов какво е виновен,че Славия са го поискали,предложили са му договор пък и титуляр го пускат,всеки ще постъпи на негово място по същия начин и не само на негово.Феновете сме безсилни пред Венци,това са думи,които бяха написани наскоро,нищо не може да се направи,примирили сме се и е най-лесно да изкарваме гнева си върху тези,които не са виновни за нищо.Това е слабохарактерно.Да седиме и чакаме нещо да се случи от самосебе си,някой каза,че трябвало даму дойде акъл на Венци,сериозно ли? Взима ли той решенията и казва ли кое как,Славия няма да я бъде.Ако нямаме силите да противодействаме на кучето на Маджо,то нека поне не си го изкарваме на неправилните хора,понеже за това сили имаме и е далеч по-лесно за постигане.Чакам евентуално немците,както или оттегляне на Венци независимо по каква причина,до тогава ще си остана със спомени и приказки от по-големите за силната Славия,тях не могат да ми вземат.
|
Чет Окт 30, 2014 2:12 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Темата за правилните и неправилните хора е много дълга. По-срамен сезон обаче не сме имали, а Колев с нищо не показва, че има качества - няма мисъл в играта, няма смени, има само едно оправдание. Правят щангистки тренировки в деня на мача, понеже били слаби и като резултат едвам ходят по терена. Колев е бил треньор в Индонезия, на отбор който за 7 години има 6 титли. Единственият празен сезон без нито една купа е този с Колев. С наличния кадрови потенциал може да се постигне много повече, ако на пейката не е някакъв методист, а човек с виждания за играта и авторитет. И пак казвам, ако този лъжеславист (защото го изкарват такъв и чак и шампион го направиха с отбора при представянето - две напълно неверни твърдения), остане и за зимната подготовка, тогава вече много сериозно се замислям дали няма да имаме истински проблем с оставането в групата.
|
Чет Окт 30, 2014 2:31 am |
|
 |
|