Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
Struva li si ??
Kolegi chudia se dali vaobshe si struva da govorim za evroturniri i borba za treto miasto pri polojenie che zimata she prodadem nai-kachestvnite si igrachi.Ne mi se iska da se sluchva tova no si mislia che she se priblijim kam sredata kam kraia na sezona..poradi prostata prichina che selekciata niama da e dobra(shoto znaete che vsichko hubavo e skapo)!!Jalko zashoto pochva da se usesha niakakvo sabujdane i na stadiona i vav foruma..no dano pesimistichnata mi prognoza ne e viarna.vie kak mislite ??SAMO SLAVIA !!
Пет Ное 19, 2004 6:23 pm
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
abe nz:(
abe i az zatfa se pritesnqvam 4e 6e stane na4i ili prez zimata 6e prodadat si4ki ili 6e stane po lo6oto 6e zememe da se klasirame za UEFA i teq pedali 6e prodadat si4ki i 6e ni fanat beveren i 6e ni razcepat!!!:( A dano ne stane taka vapreki 4e ne mi se verva da ne stane!!!!Za momenta iskam samo edno i to e kano kocev trenior i venci stefanov ubit!!!:)
Пет Ное 19, 2004 6:50 pm
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
Samo vremeto shte pokaje. 1 obache triabva da stane - da se privlechat stoinostni futbolisti za zamestnici i nai-glavno napadateli.
Kolkoto do venci ,aide ne murtav ama vun ot Slavia
Съб Ное 20, 2004 2:29 am
Куро Торес
Току що регистриран
аз смятам, че е по- добре зимата да се разделим с тях, да обиграем новите и ако се класираме за европа да са монолитен тим
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 38 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл