Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 11:09 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6 мнения ] 
 Инцидент 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Инцидент
Ужасяващо! Футболни фенове пребиха младо момиче в София
Пореден грозен инцидент със запалянковци разтърси столицата

Пореден ужасяващ инцидент с футболни фенове е на път да разтърси обществото. 21-годишно момиче е било пребито в София от запалянковци в събота.

За случая разказа майката на младата жена и сподели, че обмисля да емигрира в чужбина, защото "не иска да живее в страх".

"В събота след работа се качва в автобус 204, където е имало агитка, но тя не може да каже на кой футболен отбор. Разговаряйки с нея по телефона чух, че крещяха: "Славия". След това каза, Мамо, не те чувам..", разказа майката на Цветана пред bgonair.

Момичето е обградено от групата още на спирката, където към нея са отправени нецензурни думи. Цветана се качва в автобуса и отива при шофьора с надеждата, че той ще я предпази. Слиза на нейната спирка и хуква да тича към подлеза, но футболните фенове я настигат. Следва жесток побой.

"Ходила е сама в "Пирогов", на другия ден вече информира и полицаите. Подадена е жалба в полицията, но нападателите са били маскирани", каза още майката на момичето.

От разказа на Мила разбираме, че е имало и други хора на спирката, но те не са помогнали, а са обърнали поглед на другата страна.

"Няма спукан далак и кръвоизливи, от което се страхувахме. Цветана вече не е същият човек и не знам как ще се върне към ежедневието. Проблемът е в семейството и възпитанието на децата. Съсипаха и училището, нищо не остана от него. Правомощията на учителите бяха отнети", сподели Мила Василева.

Тя призна, че има да каже много неща на нападателите, чиито действия "не са мъжки и не те правят бабаит".

"Много са силни като са заедно. Дали поотделно са толкова отворени и силни? Вярвам в Бог и знам, че той си знае работата. Къде да търся възмездието?", завърши майката на Цветана.

------------------------
Някой нещо да знае за тази грозна постъпка петняща името ни !!!?

Сря Сеп 14, 2016 8:29 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение Re: Инцидент
Тук можете да прочетете оригиналната версия на материала. Там се споменава час 20:30, което е половин час преди края на мача и се говори за спирка на пл. "Славейков" каквато няма. Не може да се каже със сигурност за какво става въпрос. Фенове на други отбори се млатят и днес и нощес, дори когато няма мачове. Дали е така или ни приписват този брутален акт не е съвсем ясно. :idea:

Сря Сеп 14, 2016 8:51 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Според мен са ни го преписали и силно се надявам да не е така :!:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Сеп 14, 2016 9:52 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Аз съм сигурен, че агитка от двайсет младежи от Славия дори не е имало на мача, камо ли пък на тръгва да тероризира момичета по време на обрата в двубоя. Пък на всичкото отгоре - и маскирани... :arrow:

Сря Сеп 14, 2016 11:40 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

И аз съм сигурен, че има някаква грешка. Нито сме имали маскирани фенове, нито биха се шляли в центъра по време на мача, нито биха закачили жена или момиче, а ако са го направили, със сигурност не са слависти! Майката на момичето твърди, че ясно е чула да викат "Славия", но го е чула по телефона и е възможно някой звуци да са изкривени. Аз също съм се обърквал, когато говеда или свине започнат да крещат "Мафия, мафия...", а на мен ми се счува, че викат "Славия...". Но каквито и да са били, това са изроди, които трябва да бъдат открити и наказани с цялата сила на закона и справедливостта :evil:

Сря Сеп 14, 2016 4:04 pm
Профил
Администратор
Аватар

http://www.slaviasofia.com/novini/dekla ... ident.html

Чет Сеп 15, 2016 7:20 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 6 мнения ]