borisdanailov
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 01, 2004 5:33 am Мнения: 225 Местоположение: София
|
 Димитър Пенев каза
Треньор №1 на ХХ век Димитър Пенев изрази мнение, че пролетният дял в "А" група може да поднесе изненади на феновете. Според него, те могат да дойдат най-вече от тимовете на Славия и Литекс.
"Радвам се, когато футболистите на ЦСКА играят добре. Когато имат тези отношения към треньори и фенове, към отделни шефове и този клуб, става ми болно, тъй като съм преминал дълго време през този клуб, доста неща съм оставил тук. Смятам, че ЦСКА е силен клуб, надявам се, че президентът ще намери сили и възможности през пролетта да видим отбора в по-добра светлина", заяви Пенев през радио "Спорт".
"Много промени настанаха в клубовете през тази година, много млади футболисти имат възможност да участват в отборите. смятам, че много неща се изговориха за нашия футбол по отношение на това, колко отбори трябва да бъдат. Според мен в България първенството е съвсем нормално, виждате, че и в много богатите страни има 3, 4 5 отбора, които спорят за титлата, не сме Англия, не сме Испания. Има конкуренция в шампионата. особено в последния кръг ми хареса Локомотив Пловдив и ЦСКА, а да не забравяме и Черно море и "Левски"", ккоментира още той.
"През тази пауза от двата месеца, които имаме ще се направят добри анализи за първия полусезон и може да очакваме някаква изненада и от Славия, и от някой от другите отбори, особено Литекс, който, за изненада на всички почитатели н футбола, леко отстъпи от позициите си, въпреки наличието на добри футболисти", коментира още Пенев.
Това е мнението на Димитър Пенев в Топспорт от 9.12.2004 год. Най-великият треньор на България загатва това, което предстои да се случи - тази година шампион на България ще бъде Славия!!!
|