Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 01, 2025 3:26 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3 мнения ] 
 Треньорски барометър за юли 

Справя ли се щаба?
Анкетата свършва на Сря Юли 31, 2024 2:53 pm
ДА 71%  71%  [ 10 ]
НЕ 29%  29%  [ 4 ]
Общо гласове : 14

Треньорски барометър за юли 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Треньорски барометър за юли

В рамките на съответния месец можете да гласувате в анкетата, да изразявате мнения, да дискутирате и пр. за дейноста на спортно-техническия щаб. Можете да сменявате гласа си според резултатите. Това е и мястото да споделяте интервюта и информации за щаба.
Досегашните резултати в над десетгодишната история на допитването, можете да видите тук.Темата е заключена и ще пада надолу, но данните ще се актуализират.

Нед Юни 30, 2024 2:53 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение Re: Треньорски барометър за юли
Tреньорът на Славия Златомир Загорчич сподели очакванията си за предстоящото гостуване на Крумовград. Той заяви, че според него „белите“ са готови за сезона и е останал доволен от лагера, който направиха в Банско и контролите, които изиграха.

„Мисля, че двата отбора се познаваме добре след като бяхме на подготовка заедно в Банско. Видяхме някои интересни неща за тях, а отделно имаме и информация за отбора на Крумовград. Надявам се ние да играем по-силно от тях и да успеем да реализираме своите шансове. Излизаме за трите точки и се надявам да успеем да ги грабнем. Те имат доста нови момчета в състава. Това е първи мач и за двата тима. Ключово в този мач ще бъде настроението на отбора и концентрацията. Играчите трябва да излязат и да повярват, че може да си вземат мача”, каза Загорчич за „Мач Телеграф.

Себераздаването на футболистите през всичките 90 минути ще е от огромно значение за изхода на двубоя. Така трябва да действаме във всеки един мач. Ако успеем да го демонстрираме и да го направим ще натрупаме успехи. Всички играчи са на линия и на 95% съм наясно със стартовите 11“, сподели Загорчич.

„Радващо е, че успяхме да вземем 5 от 5 от контролните мачове, които изиграхме. Това е хубаво, защото футболистите натрупаха самочувствие. Това е положително за всички нас. Понякога трябва и да критикуваме играчите в определени моменти. Като цяло от лагера в Банско и мачовете, които изиграхме съм доволен. Само от две полувремена не съм доволен.

В моите очи момчетата са подготвени. Надявам се този сезон да бъде по-успешен за нас от предишния. Засега ме интересува единствено първата среща с Крумовград. Новите момчета постепенно свикват. Карл Фабиен постепенно ще се адаптира и ще получава своите шансове. След няколко кръга вероятно ще започне и като титуляр в даден мач. Ако има продажба на някой играч, може и да се стигне до привличане на още някой футболист и да реагираме по някакъв начин, но това зависи от доста неща“, заяви Загоричич.

Пет Юли 19, 2024 11:35 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Треньорски барометър за юли
Златомир Загорчич: Не съм доволен и от двете полувремена, може да има изходящи трансфери

Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след загубата с 0:1 от Сливнишки герой в контролна среща. Той сподели, че не е доволен и от двете полувремена. Заги сподели, че може да има още изходящи трансфери при "белите".

"Малко подценихме противника. Случи ни се една загуба и мога да реагирам и да кажа някои неща, които грешим. Общо взето заслужена победа за противниковия отбор. Опитахме се да изравним и да спечелим, но не вървеше. Трябва да гледаме позитивно и напред. Не бях доволен и от двете полувреме - и като игра, и като дисциплина на терена. Има какво да си говорим.

За нови трудно, доколкото знам аз. Такова е положението при нас. Възможно е да има изходящи трансфери", заяви Загорчич.

Нед Юли 28, 2024 10:14 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 3 мнения ]