Re: С ФУТБОЛА...... ДО ТУК !!!
stefan написа:
Тъжно е.... , много ама много е тъжно..... . Но си мисля че вече преля чашата... е МОМЧЕТА не съм мислил че ще го кажа, но аз бях до тук.... След 11 години по- стадионите, тази пародия днес ме накара да се замисля и да видя че няма никакъв ама никакъв смисъл да бъдем по -трибуните...... Това ми беше по- следния мач(поне в близко бъдеще)... издържах толкова години да се подиграват с нашата обич към Славия....( шефове, съдии, и кой ли още не), но вече просто не виждам начин.....тези хора в тоз отбор и с тези шефове не-заслужават нищо..... ТЕ ПРЕВЪРНАХА СЛАВИЯ, НАШАТА СИ СЛАВИЯ В НЯКАКВА ИЗТРИВАЛКА НА НЕКВИ ИЗМИСЛЕНИ ОТБОРЧЕТА!!!! Това мина всякви граници......такаче мисля си че ФУТБОЛА С МАРКА СЛАВИЯ ЗА МЕН БЕ ДО ТУК......
Искам да благодаря на всички момчета и момичета с които се били по стадионите за да подкрепяме нашата си СЛАВИЯ......благодаря ви.....но повече не издържам така че ви казвам ЧАО.....
АЗ БЯХ ДО ТУК.....
Браво, толкова прочувствено.

Не се сърди, ама е сладникаво това. Утре ще те цитират я в 7 дни спорт, я в тъпспорт. И ще кажат: ето така мислят феновете. Защото на журналистите им е удобно да икривяват всеки мач през собствената си запалянковщина. Айде като сте ни легнали на нас скочете след седмица на ЦСКА! Какво ви пречи?
Не си мислете, че ние не знам как се чувствате. Миналата година паднахме от "сателита" си Родопа с 2:1 и така окончателно загубихме шансове за титлата. Тогава веднага се появиха ревльовци, които обявиха, че НЯКОИ ФУТБОЛИСТИ НА "Левски" СА ИГРАЛИ СИМУЛАТИВНО, за да изгонят от отбора Гочето Василев и Жужо. Глупости

Паднахме не заради някаква конспирация, каквато си привижда и на вас. Паднахме, защото бяхме отвратително слаби, а Родопа бе по-мотивираният отбор и си вкара положенията.