Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
 БЕЗ КОМЕНТАР.......!!!!!
......... МНОГО, АМА МНОГО СМЕ ТРАГИЧНИ !!!
зА 90 МИНУТИ НА КОЧИН ПРАК ВИДЯХМЕ ЕДНО КАЖИ РЕЧИ СЕЛСКО ОТБОРЧЕ МЪЧЕЩОТО СЕ ДА ПАДНЕ С ПО МАЛЪК РЕЗУЛТАТ......
НО ДА ВИ КАЖА ТОВА НЕ Е СЛАВИЯ, ИЛИ ПОНЕ НЕ Е ТАЗИ СЛАВИЯ, КОЯТО АЗ НЕИМОВЕРНО ОБИЧАМ!!! ТОВА НЕ Е МОЯ ОТБОР.....
ТОВА Е ОТБОРЧЕТО НА Г-ИН СТЕФАНОВ......
ТАКАВА Е ТЪЖНАТА ИСТИНА МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА..... НАШАТА СЛАВИЯ НИКОГА НЕ БИ ИГРАЛА ТАКА... НИКОГА НЕ БИ СЕ ГЪЗИЛА НА ГРАНДОВЕТЕ, А ДОРИ И ДА ПАДНЕ ТЯ ЩЕ ПАДНЕ С ЧЕСТ.... КАКВАТО И ПРИЛЯГА КАТО НА НАЙ-СТАРИЯ СТОЛИЧЕН КЛУБ !!!
ТОВА КОЕТО НАБЛЮДАВАМЕ СЕГА Е ФК " ВЕНЦИ-СЛАВИЯ".....
ОТБОР С:
ИГРАЧИ гугутки.....(Е ИМА 1/2 ИЗКЛЮЧЕНИЯ)
ТРЕНЬОР ТЪПАНАР
И НАЙ- ВЕЧЕ
ПРЕЗИДЕНТ, НА КОЙТО МУ Е АБСОЛЮТНО АМА АБСОЛЮТНО ВСЕ ЕДНО КАКВО СТАВА С ОТБОРА И ГЛЕДА ДА СИ НАПЪЛНИ ДЖОБА!!!!
ТАКА НЕ СТАВА....АЗ НЕ ИСКАМ ТОЗИ ЦИРК В БЯЛО.......
ИСКАМ СИ НАШАТА СЛАВИЯ
ТОВА ЧЕ НИЕ ФЕНОВЕТЕ КОИТО ИЗПОВЯДВАМЕ ТАЗИ РЕЛИГИЯ , НЯМА ДА СПРЕМ ДА ХОДИМ ПО МАЧОВЕ Е ЯСНО, НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ЩЕ СЕ ПРИМИРИМ.....
ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ ЗА НАШАТА КАУЗА.....В РАМКИТЕ НА НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ.....ПЪК ЗНАЕЛИ ЧОВЕК , НЯКОЙ ХУБАВ ДЕН МОЖЕ БИ ЛЮБИМИЯ НИ ОТБОР ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ..... ДАЙ БОЖЕ.........
НА МАЧА С ВИДИМА ВСИЧКИ В СЕКТОР "В"
И НЕКА СЕ ЗНАЕ..... ПРИ НАС(В АГИТКАТА НА СЛАВИЯ) НЯМА МУТРИ, НЯМА ИГРИ ПОД МАСАТА, НЯМА ПРОДАЖНИЦИ, НЯМА ЦЕНЗУРА....
А ДАЛИ Е ТАКА В ФК "ВЕНЦИСЛАВИЯ"...............Е ОТГОВАРА ЗНАЕМ ВСИЧКИ МНОГО ДОБРЕ.......
ИМА НУЖДА ОТ ПРОМЕНИ....... МАЙ МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО.......
Е Г-ИН СТЕФАНОВ ВИЕ СТЕ ПЪРВИЯ И ЕДИНСТВЕН НОМИНИРАН ЗА ИЗГОНВАНЕ С 100% ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ
ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИТЕ

ВИНАГИ С ВАС !
|
Съб Мар 05, 2005 8:47 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Sbogom dano si shtastliva,
venci ti kurwo pleshiva...
Absolutno sum s tebe Stefane.
|
Съб Мар 05, 2005 9:04 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Стефане,
замисли се над факта, че ти какво искаш, аз какво искам, всички ние - най-верните фенове, тези, които обичаме СЛАВИЯ и сме готови да дадем всичко за нея какво искаме,
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!
АБСОЛЮТНО НИКАКВО!
Венци казва: "Отдавна не слушам обвиненията на феновете, нали Славия има 4 национала - какво искат повече?"
Някой тук от форума милионер ли е? Имаме ли 1-2 милиона в банки? Мисля, че не! Когато имаме тези пари, или поне половината от тях, то тогава нашия глас и нашето мнение НЯМА ДА СА ГЛАС В ПУСТИНЯ! И тогава ще СРИТАМЕ ЗАДНИКА НА ВЕНЦИ!
Но този момент едва ли ще е скоро...
|
Съб Мар 05, 2005 10:32 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Аз ще бъда в сектор "В".
_________________ 1913
|
Нед Мар 06, 2005 2:10 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
MOM4ETA I AZ SMQTAM 4E SERIOZNO SE IZDUNIHME! PROSTO NEZNAM DOKOGA 6TE LQGAME NA "GRANDOVETE"... PISNA MI VE4E! (KAKTO SUM SIGUREN I NA VAS SU6TO). DNES NAISTINA BQHME TRAGI4NI, NE MOJE DA PADAME POSTOQNNO OT PRASETATA I ROGATITE, PRI POLOJENIE 4E NQMAT PO-DOBRI IGRA4I (PONE PO MOITO SKORMNO MNENIE), A TOVA DALI NA6TE ISKAT DA IGRAQT E SUVSEM OTDELEN VUPROS...
ADSKI ME DRAZNI FAKTA 4E OT 4-TE MA4A S "GRANDOVETE" NQMAME SPE4ELENA TO4KA
VSE PADAME EDNO TAKOVA... TUPO, NELEPO,SME6NO I T.N...
NO TVA SA MINALI NE6TA VE4E...NEKA MISLIM SAMO ZA IDVA6TITE MA4OVE, PROGRAMATA NI E LESNA... DA VIDIM KAKVO 6TE NAPRAVIM...
I MEJDUVREMENNO AZ SU6TO SMQTAM DA PODKREPQ BELIQ LUBIM OTBOR VUV "V" SEKTOR, SRE6TU VIDIMA...
AIDE 6TE SE VIDIM SRE6TU VIDIMA 
|
Нед Мар 06, 2005 3:16 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
сасъд ЗА ВЕНЦИ-СЛАВИЯ !
сектор В ще сме

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Мар 06, 2005 9:36 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Nekvo tupo takova -
mi nie niamame nikakva ideia v igrata. Ritame topkata puk kakvoto stane.A propuskite na vladimirov biaha vurha na negovata "anti-napadatel" kariera!Vmesto da stane 3-1 na poluvremeto i da imame shans za neshto , stana 4-0 i niamashe niakakuv shans!!! "Nadejdata" Rangelov pak otsustvashe napulno.Ne znam kak shte vkarvame golove.Jinivan luchut svetlina v tumnia tunel na atakata ni. Ne znam do koga trenioriTE ni shte go puskat oshte.Inache s/u cska igraehme po-dobre ot kolkoto s/u levski.Po-gradivno.Tova e izvoda ot sreshtata spored men i ot koito triabva da se vodim za v budeshte.Po-ofanzivnata Slavia e po-dobrata.Fakta e otnovo lipsata na shans.I kvo Armando neveroiatnia vratar - nishto ne napravi.Prosto Djambazki e tolkova slab psiholog che ne e istina!!! Az sum ubeden che Toshev v momenta e 100% demoraliziran i susipan!
Prosto ne znam... 
Нед Мар 06, 2005 8:49 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
сега да няма орк. Критали - Телефони 2 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Нед Мар 06, 2005 9:24 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
...alo richi,pute haftu...
|
Нед Мар 06, 2005 9:29 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
айде айде сега Армандо виновен той ли беше виновен при първия гол ? или при втория

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Мар 06, 2005 9:53 pm |
|
 |
|