|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Zlata
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 29, 2004 3:23 pm Мнения: 178 Местоположение: SOFIA
|
 БЪЛГАРИЯ- ШВЕЦИЯ
Дойде време и за този важен мач. Има трима наши в състава на Стоичков:
Здравко Здравков, Здравко Лазаров, Стилиян Петров, Мартин Петров, Владимир Манчев, Ивайло Петков, Димитър Бербатов, Радостин Кишишев Александър Александров, Илиян Стоянов, Георги Иванов, Димитър Иванков ,Емил Гъргоров, Георги Марков, Асен Караславов, Росен Кирилов, Чавдар Янков, Благой Георгиев, Асен Букарев, Христо Янев, Мартин Камбуров, Елин Топузаков, Даниел Боримиров.
резерви - Сакалиев, Телкийски, Стоян Колев.
_________________ BELI!
|
Пон Мар 14, 2005 8:51 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Направо ме хваща страх като видя състава на шведите. Добре, че поне Ларсон се контузи... Но Люнгберг се оправи, Ибрахимович е в топформа... Не знам.
Дано ги бием, а очаквам да излезем в този състав: 5-4-1
Иванков- Кишишев, Кирилов, Петков, Караславов, Марков- Янков, Георгиев, Боримиров, Лазаров- Бербатов
Може да влязат и Янев, Топузаков и Манчев по някое време. Смятам, че няма да играем с офанзивна схема, защото това ще е самоубийствено срещу шведските коне.
От състава липсват 4ма- Христов, Стилиян, Божинов и Марто, но най- много ще се усеща липсата на Стенли и Марто.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Мар 24, 2005 4:04 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Направо ме хваща страх като видя състава на шведите. Добре, че поне Ларсон се контузи... Но Люнгберг се оправи, Ибрахимович е в топформа... Не знам. Дано ги бием, а очаквам да излезем в този състав: 5-4-1 Иванков- Кишишев, Кирилов, Петков, Караславов, Марков- Янков, Георгиев, Боримиров, Лазаров- Бербатов Може да влязат и Янев, Топузаков и Манчев по някое време. Смятам, че няма да играем с офанзивна схема, защото това ще е самоубийствено срещу шведските коне. От състава липсват 4ма- Христов, Стилиян, Божинов и Марто, но най- много ще се усеща липсата на Стенли и Марто.
Ицето за пореден път ще ни шашне със състава. В това съм сигурен. Не се наемам да прогнозирам, но си мисля, че Бербатов няма да е сам в нападението. И защитниците със сигурност няма да са 5ма!!!
Ако излезем с Иванков излизаме с 10 човека. Караславов не е за такъв мач. Петков си го знаем какъв е....Марков е стабилен докато дойде време за дузпата:)Кирилов не е в особена форма...Боримиров се придвижва с патерици....Стоянов е играл 2 мача за 3 че и повече месеца...мъкаааа
|
Пет Мар 25, 2005 2:25 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
who cares?
|
Пет Мар 25, 2005 4:34 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Не съм познал за Караславов и Кирилов, но ми се ще да бях. Също добре беше да съм познал и че ще излезем с 5 защитника и един нападател, вместо да играем де факто с двама в отбрана (Стоянов и Марков не бяха в час и са виновни за всички по- опасни положения пред Иванков) и двама еднотипни нападатели като гонзо и бербатов.
Коловати беше трагичен, Марков за кой ли път доказа, че за големия футбол му миришат краката...
За мен адмирации заслужават само Боримиров (стабилен, участваше във всички игрови ситуации) и Здравко Лазаров. Донякъде и Благо, Иванков и Гонзо оправдаха доверието, но имаха много брак в действията си.
Всъщност оправдаха се думите ми, че до този момент не бяхме срещали силен отбор със Стоичков. Шведите са в Топ 10 на ФИФА и са с класи над нас. Затова не можем да търсим вина у никого за загубата. Просто по- силния взе своето. Стоичков не разполагаше с оптималния си състав, излезе с най- доброто възможно, което просто обективно погледнато не е достатъчно за победа над Швеция.
Дано вземем своето в сряда срещу Унгария и през юни срещу Хърватия и стъпим здраво на второто място, което ни се полага като имаме предвид силата на тимовете в нашата група.
Явно ще трябва да се класираме по трудния начин- с бараж, но повече от това не беше реално да очакваме. Така че- НАПРЕД, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ! А ние - ГОРЕ ГЛАВАТА!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Мар 26, 2005 10:50 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
|
Нед Мар 27, 2005 12:11 pm |
|
 |