Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 12:06 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6 мнения ] 
 Открито писмо!* 
Автор Съобщение
Познат

Мнение Открито писмо!*
Момчета, по-добре да бяхме изпаднали в Б група (достойно като Видима), вместо да продавахме безсрамно мачове. Когато 96-та станахме шампиони и бихме "Левски" за купата, тогава надцакахме сините и на терена и извън терена. Такива бяха времената. Сега какво правим?

Предлагам да напишем едно открито писмо до Венци и да се разграничим от действията на клуба, както и да му потърсим ОТГОВОРНОСТ за фарса разигран онзи ден (можем и за други мачове, но последния преля чашата!). Нека също бойкотираме мачовете на сегашния отбор следващия полусезон, докато не започнат да се следват целите и стандартите, към които Славия ужким би трябвало да се придържа.

Славист съм от 6 годишна възраст, именно защото Славия за мен е олицетворение на честна и спортсменска игра, на несломим спортен дух, на клуб с традиции, култура и най-вече възпитани и интелигентни привърженици. Днес обаче останахме единствено ние ... привърженицитe.

Затова трябва да действаме, защото ако продължаваме да правим компромиси - гаврата с нас ще продължава!

*Смених заглавието, за да нямаме разногласия преди още да сме влезли в боя. ;-))

Последна промяна Komrade на Пон Май 30, 2005 8:24 pm, променена общо 1 път

Нед Май 29, 2005 11:56 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
прав си, но нещото, което ще улесни дебелия до краен предел е ако и малкото, които сме останали на стадиона се отдръпнем. на него принципно не му пука от фенове дори и като ги има, а какво остава ако и те изчезнат.

Върху идеята за откритото писмо трябва да се помисли и да се направи възможно най-скоро. Въпреки че, нали се сещате... поредния глас в пустиня :roll:

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Пон Май 30, 2005 10:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
BlackWind написа:
прав си, но нещото, което ще улесни дебелия до краен предел е ако и малкото, които сме останали на стадиона се отдръпнем. на него принципно не му пука от фенове дори и като ги има, а какво остава ако и те изчезнат.

Върху идеята за откритото писмо трябва да се помисли и да се направи възможно най-скоро. Въпреки че, нали се сещате... поредния глас в пустиня :roll:

Spored men (a kakto moje bi i spored vas), osoben smisul nqma ...
no e vajen principa ... :|

Последна промяна Count Vampirium на Сря Юни 01, 2005 5:28 pm, променена общо 1 път

Пон Май 30, 2005 2:27 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Абе глас в пустиня... Ама не съвсем!
Феновете на Локо Пд ги видяха, чуха и цитираха! По повечето медии!
И все пак се вдигна малко шум!

Има смисъл от едно такова деяние обаче то трябва да стане факт в много близко бъдеще. Една обща сбирка на НКС и фенове или нещо подобно. Да бъде обсъдено какво ще има в тази протестна нота!

Пон Май 30, 2005 3:27 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Подкрепям идеята за открито писмо до медиите. Независимо от резултата трябва да се реагира! Така ще пазим и нашето достойнство като слависти.
Предполагам, че някои журналист-славист би могъл да помогне поне при медииния шум.
А вероятно и модераторите биха могли да пуснат тема за предложения и мнения за формата на реакция.

Пон Май 30, 2005 4:01 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Vlado написа:
Подкрепям идеята за открито писмо до медиите. Независимо от резултата трябва да се реагира! Така ще пазим и нашето достойнство като слависти.
Предполагам, че някои журналист-славист би могъл да помогне поне при медииния шум.
А вероятно и модераторите биха могли да пуснат тема за предложения и мнения за формата на реакция.

Ами добре... Пускам такава тема като важна! Бих пуснал тази, но все пак съгласете се, че заглавието не е подходящо, нали.. Аз съм противник на корекциите и цензурата (освен ако не ме помоли автора на съответната тема и то в самата тема, да виждат всички) и затова няма да сменям заглавието. Мисълта ми е, пишете си каквото си искате в мненията, псувайте си на воля, но в заглавията все пак ми се струва, че трябва да се въздържаме от споменаване на такива неща- първични и вторични полови белези, разни такива :lol:

Пон Май 30, 2005 5:09 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 6 мнения ]