Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 Вили Вуцов в Славия?!?
http://www.focus-sport.net/news.php?new ... 2ebbe8ce81
Аз лично съм За Вили Вуцов да ни стане трениьор.
ПС:Не ме псуваите за това мое мнение.
|
Пет Мар 18, 2005 10:03 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Az se kolebaq da go iskam ili ne !

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Мар 18, 2005 11:17 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Аз все още смятам, че си имаме добър треньор на който не трябва да му се месят в спортнотехническата част. Ако трябва да се сменява бих предпочел някой опитен специалист като Гочето (въпреки "допотопните" разбирания както някои го обвиняват, той е доказан специалист- и у нас и в чужбина) или Паро Никодимов (също доказан специалист). Ако не- да вземат някой от чужбина, но доказан и същевременно с дългосрочни намерения да работи с нас. Това е. Виждате, че Били Буцов не попада в критерийната рамка, която излагам. Освен това палячовци не са ни нужни в този момент...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Мар 18, 2005 11:37 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: Аз все още смятам, че си имаме добър треньор на който не трябва да му се месят в спортнотехническата част. Ако трябва да се сменява бих предпочел някой опитен специалист като Гочето (въпреки "допотопните" разбирания както някои го обвиняват, той е доказан специалист- и у нас и в чужбина) или Паро Никодимов (също доказан специалист). Ако не- да вземат някой от чужбина, но доказан и същевременно с дългосрочни намерения да работи с нас. Това е. Виждате, че Били Буцов не попада в критерийната рамка, която излагам. Освен това палячовци не са ни нужни в този момент...
Абсолютно подкрепям.
_________________ 1913
|
Пет Мар 18, 2005 12:18 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: Аз все още смятам, че си имаме добър треньор на който не трябва да му се месят в спортнотехническата част. Ако трябва да се сменява бих предпочел някой опитен специалист като Гочето (въпреки "допотопните" разбирания както някои го обвиняват, той е доказан специалист- и у нас и в чужбина) или Паро Никодимов (също доказан специалист). Ако не- да вземат някой от чужбина, но доказан и същевременно с дългосрочни намерения да работи с нас. Това е. Виждате, че Били Буцов не попада в критерийната рамка, която излагам. Освен това палячовци не са ни нужни в този момент...
Нито един от тримата споменати няма лидерски качества. Ебаси жените са особено Джабмазки и Гочето. За Никодимов немога да кажа може би защото е по-възрастен и вдъхва повече респект. Трябва ни някой като Стоичков или Сираков. Някой който да им кресне, да ги надъха.
Дори и блестящ тактик да си като ти се качат на главата и си тряеш нищо нестаа!!
|
Пет Мар 18, 2005 4:59 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
are sa vsichki sa za Vucov mladshi kato izgonihme patko vsichki behme za jambo ,dokoga she j karame taka 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пет Мар 18, 2005 5:42 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
makaveli написа: bodzhov_zv написа: Аз все още смятам, че си имаме добър треньор на който не трябва да му се месят в спортнотехническата част. Ако трябва да се сменява бих предпочел някой опитен специалист като Гочето (въпреки "допотопните" разбирания както някои го обвиняват, той е доказан специалист- и у нас и в чужбина) или Паро Никодимов (също доказан специалист). Ако не- да вземат някой от чужбина, но доказан и същевременно с дългосрочни намерения да работи с нас. Това е. Виждате, че Били Буцов не попада в критерийната рамка, която излагам. Освен това палячовци не са ни нужни в този момент... Нито един от тримата споменати няма лидерски качества. Ебаси жените са особено Джабмазки и Гочето. За Никодимов немога да кажа може би защото е по-възрастен и вдъхва повече респект. Трябва ни някой като Стоичков или Сираков. Някой който да им кресне, да ги надъха. Дори и блестящ тактик да си като ти се качат на главата и си тряеш нищо нестаа!!
Ами Гочето има 5 титли с 4 отбора в България, финал за купата на Германия с аматьорско отборче- аз не виждам по- добро опровержение на думите ти от фактите. Последно той отстрани свестен отбор в евротурнирите- Рейнджърс. Докара говедата до пролетни мачове миналата година... Какво повече има да доказва? За какви лидерски качества говорим тук?
Паро има полуфинал за КЕШ с ЦСКА, отстранявал е като треньор Нотингам и Ливърпул... Има куп титли, вкара Берое в А група за един сезон работа.
За Джамбазки не съм съгласен, че няма качества, млад е, не е бил добър футболист, селянче е- от Гоце Делчев, израснал е сред буферите в Надежда- съгласен съм. Но есента на 2003 при него играхме най- красивия футбол от 7-8 години насам.
Сираков беше треньор на Славия. Похарчиха се 4 милиона долара - към 10 млн. сегашни лева, за да му направят селекция и тотално се осра като треньор. Точно от този период започнахме да потъваме в блатото на посредствеността- Наско- треньор? Две несъвместими понятия.
Стоичков досега не е играл срещу сериозен отбор, надявам се да си прав за качествата, но за мен още не се е доказал. Като ни класира за световното- тогава. А даже и да се докаже, смяташ ли, че ще дойде в Славия?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Мар 18, 2005 6:49 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Ами пурво за Гочето - доказал се е в Германия, която въобще неможе да се сръвнява с България. Тук всичко е изкривено. А титлите и купите в България дето ги има са с "Левски" и Цска. Истината е, че тия отбори дори и най-слаби да са се борят за титла и бият наред. Ето дори в момента Цска е мноо зле ама ни отнесоха като колчета щото нямаме манталитет и мислене.....в някое нормално първенство съм 99% сигурен, че ще ги отрепаме!!!
Сираков го дадох за пример защото нецепи басма на никой и си има самочувствито, нещо което на нас най-много ни липсва. Той допринесе много за титлата '96та....верно и СИК бяха с нас ама ми се струва, че без Наско нямаше да стане.
Ицо пък го давам за пример защото футболисто от нащо първенсто, които иначе не са лоши играят като равен с равен с големите....а до преди тва бяха обречени да се слеея и изчезнат в сивотата на А групата. А сега Чаво и Благо игараят с мноо самочувствие.....това ни трябва на нас. Някой силен характер. А Джамбазки не е....гледах го как като ни биха "Левски" и Цска неможе да каже нищо а само мрънка.....още повече, че говорят че Венци реди състава.......
|
Пет Мар 18, 2005 7:18 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
bodzov_zv,
Казваш, че Стоичков не е играл срещу сериозен отбор - а Хърватска - те какъв отбор са?
|
Пет Мар 18, 2005 7:49 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
FeverNew написа: bodzov_zv, Казваш, че Стоичков не е играл срещу сериозен отбор - а Хърватска - те какъв отбор са?
Там имаше и малко късмет. Верно е че ги надиграхме второто полувреме и можехме и да ги бием....ама по същата логика резултата можеше да си остане 2:0....важното е че си вярват вече....
Сега ще видим колко си вярват де.....швеция е може би най-добрата възможност която можеше да ни се падне затова!
|
Пет Мар 18, 2005 7:55 pm |
|
 |
|