Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 11:39 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 ЧЕРНА СЕДМИЦА ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ... 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение ЧЕРНА СЕДМИЦА ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ...
3-4 месеца зимата беше сковала футболния живот у нас. Радвахме се на мачовете на "чужденците", обсъждахме някоя и друга партенка около трансферния пазар, навивахме се, че Славия ще мачка през пролетта- за това и ние не си вярвахме... Но всички бяхме абсолютно убедени, че предстоят славни времена за националния отбор със Стоичков начело. Нямахме загуба с него... Само в Индипендънт прозряха след мача със сърбите - "Стоичков отново не успя да излезе победител"... По- точно ние си мислехме, че сме непобедими, всички останали виждаха в епичните равенства с Египет, Азербайджан и Сърбия и Черна гора слабостта ни, невъзможността да бием тези жалки тимове. Самозалъгвахме се, че Миладинов си върши добре работата с младежите, но видите ли понеже защото този тим подхранвал мъжкия отбор- да не очакваме класиране от него. Сякаш Рууни не попада във възрастта за младежкия отбор на англия... Но английските младежи мачкат независимо от това. Примери от този тип могат да се дадат с абсолютно всеки национален отбор по света, не само с Англия... Аз този Миладинов го ненавиждам още от 1991 година, когато беше начело на Славия. Водихме в класирането цяла година и накрая едвам издрапахме до третото място- загубихме 7-8 мача поред.... Все едно сега ЦСКА да води още 5-6 кръга и изведнъж Литекс да стане шампион- такава беше работата с Етър.... Но се отклонихме.... Та така- младежите се представиха срамно. Загуби, загуби, загуби и чак сега Бандаловски нарече нещата с истинските им имена- при младежите се прилагат треньорски методи от 50те години, раздават се абсурдни задачи на футболистите и връзкарството върви с пълна мощ...
Някак между другото остана провала на юношите старша възраст.... Да не успееш да спечелиш евроквота в България е позор за нас- бивши европейски шампиони в тази възрастова група. Качаманов също го попрехвалихме малко ми се струва....

И така.... По стара българска традиция се провалихме... Естествено виновни няма да има. Отговорност никой няма да поеме.... Ще обиграваме състави за следващия квалификационен цикъл, после за по- следващия и така....

Имаме десетина национали в трите национални гарнитури. И какво от това?

Чет Мар 31, 2005 9:03 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
tolkova si mojeme :oops:

Чет Мар 31, 2005 1:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ne e taka
vij kak igraqt v klubnite si otbori i kak igraqt za nacionalniq ima golqma razlika...

Чет Мар 31, 2005 2:58 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Stiga ve4e sme ska4ali protiv Stoi4kov, Miladinov i sie!
Protiv Stoi4kov nikoi ne moje da kaje ni6to, ot dosta godini nasam otbora ne e igral tokova krasiv i napadatelen futbol! Drugoto koieto e 4e Stoi4kov naloji v titulqrnia sastav mladi mom4eta kato Blago i 4avdar koito ot ma4 na ma4 izrastvai i skoro 6e im berem plodovete im! Za Miladinov ne mojem da govorim lo6i dumi! Toi e edinstveniqt trenior dosega koito kara Maitko Rangelov da igrae nikoi do sega ne e mojegal da motivira mitko da igrae igrata koqto moje+tova osven Rangolov mladejkiq nacionqlen otbor nqma dobar futbolist zatova nie ne mojem da obvinqvame treniora! Zatova molq vi prestanete s kritikite i glupostite!

Чет Мар 31, 2005 9:15 pm
Профил ICQ YIM WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Абе и Сточков да си иде (което ще е голяма грешка) не мисля, че ще се подобри нещо, та ако ще и господ да слезе да ги тренира, то какво може да се направи за 1-2 тренировки, то ако ги няма клубните отбори ................. Аз смятам че най накрая на треньора трябва дя се даде шанс, въпреки негативните резултати (просто толкова си можем => който и да дойде се пет)!

Който Славия мрази
под нас да лази

Чет Мар 31, 2005 9:40 pm
Профил ICQ WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
koko_sl написа:
Stiga ve4e sme ska4ali protiv Stoi4kov, Miladinov i sie!
Protiv Stoi4kov nikoi ne moje da kaje ni6to, ot dosta godini nasam otbora ne e igral tokova krasiv i napadatelen futbol! Drugoto koieto e 4e Stoi4kov naloji v titulqrnia sastav mladi mom4eta kato Blago i 4avdar koito ot ma4 na ma4 izrastvai i skoro 6e im berem plodovete im! Za Miladinov ne mojem da govorim lo6i dumi! Toi e edinstveniqt trenior dosega koito kara Maitko Rangelov da igrae nikoi do sega ne e mojegal da motivira mitko da igrae igrata koqto moje+tova osven Rangolov mladejkiq nacionqlen otbor nqma dobar futbolist zatova nie ne mojem da obvinqvame treniora! Zatova molq vi prestanete s kritikite i glupostite!

Кое му е нападателното на футбола ни? Това, че сме вкарали 1 гол в 3 мача тази година ли? Иначе верно правим красиви мачове, но да не си българин като ги гледаш. За един грък примерно са интересни. Да не говорим за шведите.
Кои плодове ще берем по- точно? Тези, че точно когато ги наблюдаваха от Фейеноорд и Селтик играха като колорадски бръмбари ли?

Що се отнася до Миладинов абсолютно не съм съгласен. По- срамно представяне младежкия отбор не е имал от десетилетия. Не мисля, че Иван Стоянов, Бандаловски, Коприваров и Огнянов примерно са слаби играчи за класата на Рангелов.

А за юношите ме е срам да отварям дума.

Чет Мар 31, 2005 10:43 pm
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Vij sega edin futbolist si li4i dali stava ili ne i bez da igrae na 100%. Primerno 4avdar i bez da igrae na nego si mu li4i 4e toi stava i e sposoben i tehni4en i vsi4ko! Az ne sam siguren 4e nacionali kato koprivarov ognqnov i bandalovski sa futbolisti! O6te sa mnogo mladi i neopitni a spored mene i nekadarni i mnogo ama mnogo nahalni!
Spored mene vsi4ki trqbva da podkrepim Stoi4kov i Miladinov!

Чет Мар 31, 2005 10:56 pm
Профил ICQ YIM WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
koko_sl написа:
Vij sega edin futbolist si li4i dali stava ili ne i bez da igrae na 100%. Primerno 4avdar i bez da igrae na nego si mu li4i 4e toi stava i e sposoben i tehni4en i vsi4ko! Az ne sam siguren 4e nacionali kato koprivarov ognqnov i bandalovski sa futbolisti! O6te sa mnogo mladi i neopitni a spored mene i nekadarni i mnogo ama mnogo nahalni!
Spored mene vsi4ki trqbva da podkrepim Stoi4kov i Miladinov!

Aма аз не съм казал, че Стоичков трябва да се маха. Казвам само, че ореола на месия за националния отбор, който той имаше в очите на много хора се изпари. Видя се, че освен това че има хъс и амбиция, му липсват много треньорски качества. Трябва доста да се учи, за да постигне успехи на това поприще. Другото за което заслужава похвала е, че не ебава никой и си вика който той прецени. Няма парашутисти като при Марков на европейското. Друг е въпроса, че залагайки всеки път на дупката Иванков на вратата, освен че му изяде главата срещу Унгария, отказа и вратар като Здравков от националния отбор.
Не съм съгласен, че подобни мачове като тези двата с националния отбор работят позитивно за имиджа на Янков пред чуждите мениджъри. Не забравяй, че според повечето хора за Славия играе по- лошо отколкото в националния отбор. А този път беше един от най- слабите на терена. Едва ли някой ще дойде да го гледа срещу Несебър, Нафтекс и "Марек"... Това в наца са му единствените шансове да впечатли чужденците...

За Миладинов няма шанс да дойда на твоето мнение, за Бандаловски пък хептен. Ако беше дупка сега нямаше да играе за Фейеноорд, не мислиш ли? А Димитър Рангелов според мен ще си остане вечната надежда на българския футбол. Дано не съм прав...

Чет Мар 31, 2005 11:31 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
За смяна на селекционера не бива да се отваря и дума!
Иначе грешки много направи- срещу Швеция бяха десетки- тези центрирания, тази слаба защита, тези персонални пазения, тези смени- при изоставане в резултата да смени Лазаров- най- дейния в атака със защитника Топузаков....

Другите треньори не ги следя и не мога да кажа. Все пак 3 европейски титли при юношите имаме (не една), младежкият отбор е финалист на олимпиада.... Сега е последен в групата.

Пет Апр 01, 2005 11:22 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Бандаловски наистина не е "дупка", но колко минути има записани за първия отбор на "Фейенорд"? Нула, засега. А поведението му беше повече от скандално и решението да го изгонят от лагера на националите беше най-доброто. Защото сега то ще служи за пример на другите. Тактиката на Миладинов може да е била остаряла, може указанията, които е дал да са били абсолютно неправилни и безсмислени, може всичко... Ама така да възроптае срещу треньора си... Какъв е той? Кой го подкрепи? Не е Бандаловски човекът, който ще решава проблемите на националите.

Съб Апр 02, 2005 11:53 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 12 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща