|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13196 Местоположение: SOFIA
|
 ВЕЛЕ Е НОМЕР ЕДНО!
Вечна ранглиста на голмайсторите - чужденци в А група:
1. ВЕЛИМИР ИВАНОВИЧ - СЧГ, СЛАВИЯ - 27 гола
2. Джайеоба - Нигерия, Велбъжд/Локо Пд, "Левски" - 25 гола
и до 10-то място следват все играчи, които вече не са в България- Григораш, Йофу, Мукаси, Милосавов и др....
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Апр 12, 2005 5:29 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Де да беше онзи Веле, от преди 2 години, който правеше фурор всеки мач...
Ама се разболя от звездомания човека, както беше казал един наш коментатор. А дано се оправи момчето и върне предишната си форма.
|
Вто Апр 12, 2005 6:20 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
i spored men Vele ne e sa6tiq kakto kogato doide
ZA JALOST
(/C\)
SAMO SLAVIA
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Апр 12, 2005 6:46 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Е, точно при Веле за звездомания и дума не може да става. Просто добрите играчи в нашето първенство по толкова издържат. Лоши тренировки, продадени и купени мачове, обкръжение от футболисти-чалгари, които стоят в Биад повече, отколкото на стадиона. Как да останеш добър, когато никой не го иска от теб??????
_________________ 1913
|
Сря Апр 13, 2005 11:27 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Аз съм съгласен с Божо, но само отчасти... Веле изживява криза в момента, причината е покушението срещу Бай Миле, чиито любимец беше той. Знаем за сръбската връзка и кой я държеше... Оттогава не е в същата форма, не от 2 години. Даже самия той беше казал нещо такова по вестниците през лятото.... Но пък и да не е като преди, пак играе много добре на фона на повечето играчи в Славия. В никакъв случай не е слабо, просто поизостана в развитието си, но да се надяваме, че ще се оправи.
Той е дал толкова много на Славия през последните 5 години, направил е толкова жертви, че дори и само на ходом да играе не трябва да казваме лоша дума за него. Има голям, много голям кредит на доверие от нас, заслужил си го е с цялостното си отношение и сме длъжни да му го дадем.
|
Чет Апр 14, 2005 11:19 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Защо "само отчасти" бре човек? Та ти казваш абсолютно същото, което и аз. Аз мисля, че неговото място изобщо не е в нашето първенство, но след като е тук също както и останалите, които могат да играят футбол полека лека намалява коефициента на полезно действие. Иначе на мен ми е абсолютен любимец, истински славист. Само колкко пъти е идвал на пързалката или в "Триадица", за да подкрепя хокейния и баскетболния отбор...
ВЕЛИМИР ИВАНОВИЧ
Утре всички на финала в "Христо "Ботев"" от 15.30ч!!!
_________________ 1913
|
Чет Апр 14, 2005 2:42 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Ами изтъкваме различни причини, нищо повече. Иначе е ясно- ВЕЛЕ Е НОМЕР 1!
|
Чет Апр 14, 2005 5:32 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Еми аз няма какво да добавя, той bodzhov_zv е написал всичко!
bodzhov_zv написа: Аз съм съгласен с Божо, но само отчасти... Веле изживява криза в момента, причината е покушението срещу Бай Миле, чиито любимец беше той. Знаем за сръбската връзка и кой я държеше... Оттогава не е в същата форма, не от 2 години. Даже самия той беше казал нещо такова по вестниците през лятото.... Но пък и да не е като преди, пак играе много добре на фона на повечето играчи в Славия. В никакъв случай не е слабо, просто поизостана в развитието си, но да се надяваме, че ще се оправи. Той е дал толкова много на Славия през последните 5 години, направил е толкова жертви, че дори и само на ходом да играе не трябва да казваме лоша дума за него. Има голям, много голям кредит на доверие от нас, заслужил си го е с цялостното си отношение и сме длъжни да му го дадем.
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Чет Апр 14, 2005 6:44 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|