Автор |
Съобщение |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
 Голям пробив
Бачкам в един хотел.Има едни американци, които се интересуват много от футбол и познайте къде ще са в Събота ?  Пробихме пичове...Ще правят фенклуб на наште в Щатите  Искат и фанелки да си купят.... 
Сря Апр 06, 2005 9:44 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
ronaldo bate are mini da se widime na poluvremeto
az sigorno che sum s edna karirana shapka sinq dolu v agitkata ako iskash ela da si polafim za teq amarikanci  i tamun shte mi gi pokajesh 
|
Сря Апр 06, 2005 9:48 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Браво, а като стана на въпрос и аз искам фанелка.
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Сря Апр 06, 2005 9:49 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Единия даже е треньор на някакъв аматьорски отбор в САЩ може да продадем Гошето  .Та той ми вика да ходим на Левски-Локомотив.Абе къв "Левски" бе..Ела да видиш красота  Аз с него отдавна си имам приказка и се му говоря за наште.Дано не остане разочарован.А дали има фанелки в това магазинче отпред ?
Сря Апр 06, 2005 9:57 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Mi mai ima ama ne sum siguren.
A to v tfa magazinche ima cifra raboti az edin put kato se zagledah,evala pone che pred stadiono sa go napravili.
|
Сря Апр 06, 2005 9:58 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
в магазинчето има фланелки

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Апр 06, 2005 10:00 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
А какви пари!
(не забравяйте, че тук има и хора от провинцията)
|
Сря Апр 06, 2005 10:05 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
totiboy написа: А какви пари!
(не забравяйте, че тук има и хора от провинцията) Мисля че бяха по 10 или 12 лева но не съм сигурен

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Апр 06, 2005 10:06 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
totiboy bate to ot botevgrad do sofia nqma li nqkakwa marshrutka da doidesh na macho v subota da se widim da popsuvame i tamun da widish za fanelki
|
Сря Апр 06, 2005 10:08 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
|
Jay Jay Okocha написа: totiboy bate to ot botevgrad do sofia nqma li nqkakwa marshrutka da doidesh na macho v subota da se widim da popsuvame i tamun da widish za fanelki
Еми братле маршрутки има, дал Бог колкото искаш, ама проблема е, че в този град друг Славист непознавам или не знам да има, за този кръг е невъзможно щото в събота съм много зает, но мисля задължително да дойда на някой от домакинскитени мачове до края, особено съм навит за мача с Локо Пловдив защото ако се неиздъним до тогава мача вярвам ще е от голямо значение и ще трябва солидна подкрепа.
ПП потакъв повод другия път може да пишеш ЛС (или ICQ), няма защо да занимаваме целия форум с такива проблеми.
|
Сря Апр 06, 2005 10:28 pm |
|
 |
|