БИТКАТА ЗА ЧЕТВЪРТОТО МЯСТО
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
 БИТКАТА ЗА ЧЕТВЪРТОТО МЯСТО
Мисля, че битката за четвъртото място се води и ще се води честно! Резултатите на Славия и Литекс го доказват. Ние и те не купуваме мачове, иначе нямаше да загубим точки срещу такива съперници. Дузпата за Литекс срещу нас я отдавам на некадърност на рефера, а не на тенденциозност. Аз на стадиона също реших, че Вълканов направи дузпа, после видях записа няколко пъти и чак тогава разбпрах, че такава няма. Но съдията беше застанал така, че не е видял точно какво се случи.
На фона на покупко- продажбите на първите 3 отбора и тези, които са зад нас, ми се струва, че трябва да оценим по достойнство факта : Славия и Литекс се борят за 4-тото място честно, без непозволени средства!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Апр 25, 2005 12:11 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
поне засега... времето е пред нас 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пон Апр 25, 2005 1:09 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
"чесна игра - истински футбол", но докога????
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Пон Апр 25, 2005 3:24 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Наистина в сегашното първенство има наченки на феърплей. Лично аз предпочитам да отпаднем от евротурнирите честно, отколкото да станем шампиони с купени мачове като чорбата или говедата. Ами нали е смешно нещастен отбор като червените да не е загубил още мач, дори и в слабото ни първенство! 
|
Пон Апр 25, 2005 4:25 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
АБЕ НИЕ ДА СТАНЕМЕ ШАМПИОНИ ПЪК АКО ЩЕ НЕ ДА КУПУВАМЕ МАЧОВА А НАПРАВО ДА СИ КУПУВАМЕ ОТБОРИТЕ СЕ МИ Е ТАЯ ВАЖНОТО Е ДА СМЕ ШАМПИОНИ
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Апр 25, 2005 5:03 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Мдаааааааа, ние некупуваме мачове....ама продаваме. И са като се явят някои, които ще изпадат и им трябват точки.... а Гришата е хвърлил толкова пари в отбора си, че дори иска шампионска титла другата година. Невярвам да се откаже от Европата.......
П.С. а и както писах в една друга тема програмата ни поне по мойто мнение е доста по-тежка от тази на мароканците!!
|
Пон Апр 25, 2005 5:50 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Е, тази година не сме продали нито един мач. Поне засега...
|
Пон Апр 25, 2005 7:53 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
А бе честна, честна тая битка, ама ще видиме равенството между Родопа и Видима дали не е победа за Литекс.
|
Пон Апр 25, 2005 8:11 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
И аз от това се опасявах в една друга тема... Много намирисва този хикс...
|
Пон Апр 25, 2005 8:14 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Spokoino be,nqma da se klasirame 4-ti nema strashno.
|
Пон Апр 25, 2005 8:32 pm |
|
 |
|