Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
 Обективните медии
Ако гледате спортни предавания(в което не се съмнявам)просто гледаите само bTV,когато става дума за Славия.По Канал1,НТВ и Канал3 са супер не обективни и си говорят каквито си искат глупости.Затова аз за обективно приемам само мнението на Алекси Сокачев.
_________________ 100
|
Чет Апр 14, 2005 8:00 am |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
 Re: Обективните медии
Josif написа: Ако гледате спортни предавания(в което не се съмнявам)просто гледаите само bTV,когато става дума за Славия.По Канал1,НТВ и Канал3 са супер не обективни и си говорят каквито си искат глупости.Затова аз за обективно приемам само мнението на Алекси Сокачев.
Прав си! Това важи особено много за трето полувреме, водещия (не заслужава да му помня името) само търси някаква интрига, загуби някои отбор и веднага "какво става с треньора, ще го сменяте ли?", то ако така се оправяха нещата със смяна на треньора е еххееее до къде щяхме да стигнем. Еми тоя Витомир Съраиванов когато водеше онова предаване по RTV "Часа на ЛеБски" какво викаше "Бий Чорбата по г*****а бий бий" а после еми защо са се избили, защо са запали ли седалките, виж те стадиона на какво прилича - еми така и медийте до ГОЛЯМА степен са виновни за това, че сме на това дередже!
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Чет Апр 14, 2005 7:20 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Алекси Сокачев е славист 

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Апр 14, 2005 8:00 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
bravo na alexi sokachev ,njma da go psuvam veke 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пет Апр 22, 2005 12:33 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
На мен любими журналисти са ми Калин Катев и Радко Янкулов - слависти, но и професионалисти. Няма по- добри от тях, не само в радиото. А от телевизията... там само Асен Спиридонов признавам- не знам от кой отбор е, но винаги е бил обективен, никога не е правил грешки нито в статистиките на тимовете и отделните играчи, нито в процеса на коментиране на ситуациите в мача. И тези от Диема и ББТ не са лоши, но много бъркат.... В БТВ допускат елементарни грешки- имена, факти, игрови ситуации- пълна скръб са. А Петела, освен абсолютен аматьор е и голям карък на националния отбор.... като чуя "и сега много неприятноу" направо ми идва да счупа телевизора. ИСамо за Владимиров беше казал нещо точно от сорта на: "Да видим докога Джамбазки ще изтърпи този футболист да демонстрира своята футболна немощ".
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Апр 22, 2005 5:18 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Асен Спиридонов е от "Левски", спомням си как Крум Савов го каза в едно предаване преди 2-3 години, пък и самият Спиридонов го беше казал в едно интервю някъде, ама не си спомням къде. Наистина е добър, проблема му е само в някои по-големи отклонения, които прави и прекалени задълбочавания в статистики. Но си е обективен!
Както и да е... Вярно си е това за коментаторите. Петела е аматьор, ами какво ще кажеш за кръглата нула Ивайло Ангелов... Откъде го изкопаха тоя и защо...
|
Пет Апр 22, 2005 5:30 pm |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
петела е най-големия смешник, който съм чувал зад микрофона, има точно три заучени фрази които през 15 минути повтаря "когато темата е...", "футболната логика диктува...", "ставаме свидетели на поредния...":)
кефят ме пичовете от диема... адски са навътре в нещата, а и са забавни
|
Пет Апр 22, 2005 6:46 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 Re: Обективните медии
totiboy написа: Josif написа: Прав си! Това важи особено много за трето полувреме, водещия (не заслужава да му помня името) само търси някаква интрига, загуби някои отбор и веднага "какво става с треньора, ще го сменяте ли?"
Въпросния капут е малоумен буфер, чиято единствена радост до преди 2-3 години беше да се яви на стадиона им на мача с нас и да ни псува... 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Съб Апр 23, 2005 12:28 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
_________________ 100
|
Сря Апр 27, 2005 12:04 pm |
|