Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
 За провала:
Тука трябваше да пиша за поредната (коя поред?) издънка срещу средняшки (какъв средняшки - направо за "Б" група) отбор. Какво да напиша? Пак глупости по адрес на Венци? Или по адрес на Хубчев? То в един момент ти писва, братче!
То щом Оларевич, Йешич, Достанич, Джамбазки, Хубчев и др. не могат да ги научат да играят футбол - кой? Аз ли да ги уча? Ясно е, че Хубчев не е никакъв треньор, ама през последните години(в частност - през последните месеци) само трима-четирима футболисти отчитат прогрес - Благо, Чавдар, може би Караславов и Вълканов... Останалите са меко казано пълна скръб. Сега трябва да се притесняваме дори и от Локото за петото място. А те не играят за нищо и пак са по-мотивирани от "белите мишоци". Е как става така? Не са по-добре финансово от нас, нямат повече фенове, треньора им е с голяма практика, но не мисля, че има някакви особено големи успехи.
Ама какво съм тръгнал да ги анализирам? Ето сега чета тема тук от форума, че Владимиров бил показвал средни пръсти... Ами то си е до характер! Поне така демонстрира тоталната си простота и бездарие не само на терена, но и извън него. Жалко!
Колкото до треньорите от горе-споменатите: Йешич е може би най-кадърния треньор, който сме имали в последното десетилетие и наложи страхотен стил на игра за малкото време, което беше тук. Каза буквално, че ще напусне при първия мач, който види, че е уговорен. И си тръгна без никой (може би някой) да знае защо. Достанич, пък колкото и да го псувате все пак стана треньор на един от двата гранда в Сърбия! А преди да стане треньор на "Славия" е бил обявен за един от най-прогресиращите млади треньори в тази страна! Малко ли е това? Само Джамбазки донякъде успя да ги мотивира да играят и то през първия си период, когато записаха 5 поредни победи и съдийска загуба от ""Левски"".
Вече мисля, че сме на път да стигнем дъното!!! Ако няма кардинални промени в състава за новия сезон мислете му! Боже, как се моля да не съм прав, но ако продадем Благо и Чаво през лятото, тежко ни и горко...
Спасение за "Славия" няма, докато не дойде някой ала Божков, който да налее "свежи сили" във вече одъртялата "Славия". И естествено да се махнат Венци и неговите дупе-лизци!
Абе мани...
|
Съб Май 07, 2005 10:08 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
|
Да, спортните сайтове потвърждават жеста на Владимиров. ГЛУПАК е единствена не толкова крайна, но напълно точна дума отнасяща се за бездарното и ниско-интелигентно създание.
|
Съб Май 07, 2005 10:16 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
dai nekuv link ako moje che mi e mn interesno
Съб Май 07, 2005 10:33 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
|
|
Съб Май 07, 2005 10:49 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Mersi, FeverNew !
"Играхме по-добре от Пирин, но какво от това? Доволен съм от желанието, но не и от качеството на играта. Мисля, че в отделни мачове, откакто аз съм тук, показахме проблясъци", коментира още наставникът.
"Няма да се откажа да работа в българския футбол, въпреки че се сблъсквам с бездушна игра и отношение. Това може да ме амбицира повече", допълни помощник-треньорът на националния отбор."
E da mu se nevidelo - toi she se ambicira, vmesto da ambicira futbolistite. Spored men vse povache zapochva da si lichi kak obshto vzeto vobshte ne mu dreme na Hubchev. Mnogo sum razocharovan ot nego. 
Съб Май 07, 2005 10:59 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
FeverNew евала! Ти каза всичко! Причината за играта явно не трябва да я търсим само в треньорите и играчите и а в ръководството ("Който плаща, той поръчва музиката") Евротурнирите за какво са ни, колко години подред ЦСКА, "Левски" и ЛИТЕКС ги бият и правят за смях някакви трето дивизиони отборчета, та нас ли няма да бият, та ние дори "Левски" и цска не можем или поне не искаме да бием, какво да ни гледат резила ли, я подобре да даден тука някоя точица на някой позакъсал отбор па белким ни се върне някога! аз така си мисля че расъждават Венци и компания и като се позамисла няма за какво да им се сърдя не искам да има Беверен Стяула и тем-подобни да ме е яд после, просто трябва да признаем, че не само ние сме слаби, а първенсвото ни е слабо и как няма да бъде като всичко се прави шампиони да са "Левски" или цска, но това е друга тема.
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Съб Май 07, 2005 11:01 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Смятам, че тази тема е достойна да бъде важна тази седмица. Провала е налице, FeverNew го е казал много точно и ясно.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Май 07, 2005 11:51 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Четири кръга преди края на сезона си заслужава да погледнем т.нар. "суха" статистика досега:
2004/2005
1.ЦСКА 1:4(д), 0:4(г)
2.""Левски"" 0:3(г), 0:2(д)
3."Локомотив"(Пд) 0:1(г), ?:?
4."Литекс" 1:1(г), 2:2(д)
От 7-те мача досега срещу първите четири отбора в класирането имаме 5 загуби и две равенства, а головата разлика е 4:17. Срещу ""Левски"" и ЦСКА - по 2 загуби при голова разлика 1:13.
Да си припомним и цифрите от миналата година. Тогава бяхме пети и записахме 2 победи и 6 загуби в осемте мача с по-челно класираните от нас отбори. Голова разлика - 10:14.
2003/2004
1."Локомотив"(Пд) 2:0(д), 2:3(г)
2.""Левски"" 1:2(д), 0:1(г)
3. ЦСКА 2:4(д), 1:2(г)
4."Литекс" 1:0(д), 1:2(г)
За мен лично, сравнението показва следното - през този сезон сме просто един среден отбор, който е бил смачкан с лекота от "сини" и "червени" и не е показал достатъчно аргументи, за да надделее над най-добрите провинциални отбори в момента. Затова, с оглед на ситуацията, е съвсем естествено, логично и нормално, че няма да вземем медали и няма да играем в УЕФА.
Дали "зона УЕФА" е била цел пред отбора изобщо? Силно се съмнявам, че евротурнирите реално са били на дневен ред пред "Славия" в последните години. И докато ние си скубем косите от бездарната игра и изпуснатата за пореден сезон възможност за участие в европейските турнири, ръководството почти осъществи своята голяма мечта - да направи от нищо нещо. Двамата твърди титуляри в националния отбор скоро ще донесат добра печалба на клуба (най-вече на ръководството). Днес са те, утре ще изгреят други звезди, които да донесат още пари - почти като "перпетуум мобиле" (вечен двигател)...И никаква Европа не е нужна (само излагация и големи разходи), нито пък публика, която да вдига шум и да създава проблеми. Нужен е само националният отбор, който да служи за нещо като показна витрина, нататък е лесно...
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Нед Май 08, 2005 10:04 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
|
И какво излиза? ФК "Славия" е един добре поддържан източник на пари за г-н Стефанов. Един чудесен бизнес.
|
Нед Май 08, 2005 11:34 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Миналата година бяхме първи сред средняците. Сега сме просто средняци... Докъде ще продължи пропадането?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Май 08, 2005 12:43 pm |
|
 |
|