Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Анонимен
|
 Подкрепа
Подкрепата е много важна за един отбор. Защо и организаторите на т.н. екскурзии не го разберат. Ако продължават да се опитват да печелят от организацията им и да натоварват бюджетите на истинските фенове, които или с големи затруднения ще отидат на последната до Италия или изобщо няма, едва ли наште любими баскетболистки ще се справят с психологическата бариера, с която не можаха да се справят дори тук пред пълната зала с техни фенове.
Think about that!
|
Чет Яну 15, 2004 11:56 am |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Разберете най-накрая, че не винаги всичко може да е безплатно! Да не говорим, че екскурзиите са безбожно евтини, като голямо част от разходите се покриват от БК-то. Показателен фактор за това е и че голяма част от записалите се вътре отиват не толкова да гледат и да подкрепят Славия колкото да си направят евтината екскурзия
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Яну 15, 2004 12:26 pm |
|
 |
Същият анонимен
|
 И все пак съм прав
Какво говориш?! Ти знаеш ли, че една екскурзия до Македония струва 45 лева за 3 дни с 2 нощувки, а ние ходихме за 50 лева 2 дни с 1 нощувка. Така че предполагам, че както казах прганизаторите са отишли без пари а даже са и спечелили от това
:oops: трябва да се засрамят
|
Чет Яну 15, 2004 5:45 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
 Re: И все пак съм прав
Същият анонимен написа: Какво говориш?! Ти знаеш ли, че една екскурзия до Македония струва 45 лева за 3 дни с 2 нощувки, а ние ходихме за 50 лева 2 дни с 1 нощувка. Така че предполагам, че както казах прганизаторите са отишли без пари а даже са и спечелили от това  трябва да се засрамят
Уважаеми анонимен,
бих желал като начало да отбележа, че критика под прикритието на псевдоними като използвания изобщо не звучи сериозно. НКС не е организирал и никога няма да организира екскурзии на гърба на своите членове. Ако толкова тегне съмнението, че има нещо нередно всички финансови документи са налице и от тях се вижда ясно колко струва не само екскурзията до Македония, но и до всяка друга дестинация...
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Съб Яну 17, 2004 9:32 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|