Автор |
Съобщение |
zdravko
Модератор
Регистриран на: Чет Юли 08, 2004 2:41 pm Мнения: 40 Местоположение: Sofia
|
 Тренировки
И аз много обичам хокея, карам от 2 сезона пробвах да се запиша да тренирам обаче ми казаха че съм много голям. Няма ли някакъв варянт да тренирам като любител?
|
Чет Юли 08, 2004 2:56 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
 Вариантът...
...е да ходиш редовно на свободните и ако имаш желание да се пробваш да станеш съдия след време. Иначе...хокей на лед за любители в България просто няма. А и на свободните пързалки (поне на "Славия") е достатъчно интересно и човек може да се усъвършенства ако е редовен 
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Съб Юли 10, 2004 12:33 pm |
|
 |
DDevil
Току що регистриран
|
даааааааа... свободните пързалки къртят!!! Като изключим гадните малки дечица дет ти се мотат в краката и онея досадни момичета дет се хващат по 5-6 и не смеят да се пуснат и като видят че идваш към тях с няква бясна засилка се паникьосват и вместо да се пуснат, за да минеш се хващат още по силно и ти в отчаяния си опит да ги заобиколиш виждаш как последната се пуска и отива на страната на която си ти и се забивате много красиво един в друг следствие на което и останалите приятелки падат и вместо да се изправят моментално, седят на леда и си ближат раните и тогава... и тогава идват Кекса и компания, а горките глупави момиченца инвалиди стават в лед от горе до долу.... Красиво.... просто красиво... Ма не се отказват мамка им! Ебаси някой ден тряа да направим акция "Пречукайте тия дет ги е страх" и да изчистим пързалката
|
Чет Юли 15, 2004 9:18 am |
|
 |
Ray Of White
Администратор
|
DDevil, въпросните момиченца, за които говориш, идват само на обедните пързалки. Истинските фенове ходят да карат на вечерните  Вечер ги няма и дечицата (е, с някои редки изключения). За сметка на това настъпва истинска паника, когато обърнат посоката 
|
Чет Юли 15, 2004 10:45 pm |
|
 |
DDevil
Току що регистриран
|
ами аз не знам що съм решила че на сутрешните има по-малко хора и винаги ходя сутрин... май грешно,а?
|
Пет Юли 16, 2004 6:48 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
|
На сутрешните ходят хора, които не карат добре. Вечер се събират маниаците  Но аз този сезон ходех и на дневните и на вечерните, така че със сигурност сме се засекли поне веднъж 
|
Пет Юли 16, 2004 11:42 pm |
|
 |
DDevil
Току що регистриран
|
или 2,3,4,5,6,7... 100 пъти... най-вероятно се познаваме... Иничка знаеш ли я дет кара с Кекса?
|
Нед Юли 18, 2004 8:02 pm |
|
 |
|