Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
 Re: Вашият мобилен оператор
Елени написа: Е, а защо не може да се гласува за няколко оператора? Аз например съм абонат и на трите - МТел, Глобул и някъде от месец - на Вивател. Плюс това от всеки оператор имам по две карти - с абонаментен план и на предплатена тарифа - и си ги менкам  П.П. Считайте, че съм гласувала и за трите, посочени по-горе, мобилни оператора 
Представям си как се движиш с 6 телефонни апарата и като звънне някой от тях, каква суматоха настъпва докато уцелиш звънящия 
_________________ 1913
|
Пон Мар 20, 2006 12:06 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
Елени написа: Е, а защо не може да се гласува за няколко оператора? Аз например съм абонат и на трите - МТел, Глобул и някъде от месец - на Вивател. Плюс това от всеки оператор имам по две карти - с абонаментен план и на предплатена тарифа - и си ги менкам  П.П. Считайте, че съм гласувала и за трите, посочени по-горе, мобилни оператора 
ЕВАЛАТА МАЦКО , ДОБРЕ ЧЕ СА САМО ТРИ ОПЕРАТОРА 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пон Мар 20, 2006 11:30 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Аз наистина имам приятел, който се разхожда с 3 гсм-а, 1 цифров фото-апарат и 1 мп3-плейър с 20ГБ памет...
|
Пон Мар 20, 2006 2:14 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Az polzvam Mtel i kato si predstavia kolko pari im nalivam chak izpitvam vina(kakto iaponska domakinia koiato pazaruva evorpeiski produkti). Osobeno kato vidia onezi sus sinite flanelki da bleiat ot prima-kartata... mi se otstiava da govoria... kakvoto i da si govorim cenite v BG sa kosmi4eki v sravnenie s ostanalite evropeiski strani, mai triabva pone oste 3 operatora da doidat za da se doblijat do evropeiskite.
|
Пон Мар 20, 2006 2:44 pm |
|
 |
saxoneca
Напреднал
|
аз имам 2 карти на мтел, но ползвам един апарат и настроиката за пренасочване. иначе бях абонат на биллайн в русия. наистина тук е много по- скъпо, а и стандартът ни е много нисък.
|
Вто Мар 21, 2006 3:45 pm |
|
 |
Елени
Напреднал
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 9:49 pm Мнения: 95 Местоположение: случайно минаващ
|
Божо написа: Елени написа: Е, а защо не може да се гласува за няколко оператора? Аз например съм абонат и на трите - МТел, Глобул и някъде от месец - на Вивател. Плюс това от всеки оператор имам по две карти - с абонаментен план и на предплатена тарифа - и си ги менкам  П.П. Считайте, че съм гласувала и за трите, посочени по-горе, мобилни оператора  Представям си как се движиш с 6 телефонни апарата и като звънне някой от тях, каква суматоха настъпва докато уцелиш звънящия 
Неее, само три апарата имам - два служебни - с карти на два различни оператора - така наречените "зелени лини" за моите шефове и един личен - "зелена линия" за моето дете. Предплатените карти слагам само понякога - според случая - в почивните дни  - те са за всички останали 
|
Вто Мар 21, 2006 9:19 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Елени написа: Божо написа: Елени написа: Е, а защо не може да се гласува за няколко оператора? Аз например съм абонат и на трите - МТел, Глобул и някъде от месец - на Вивател. Плюс това от всеки оператор имам по две карти - с абонаментен план и на предплатена тарифа - и си ги менкам  П.П. Считайте, че съм гласувала и за трите, посочени по-горе, мобилни оператора  Представям си как се движиш с 6 телефонни апарата и като звънне някой от тях, каква суматоха настъпва докато уцелиш звънящия  Неее, само три апарата имам - два служебни - с карти на два различни оператора - така наречените "зелени лини" за моите шефове и един личен - "зелена линия" за моето дете. Предплатените карти слагам само понякога - според случая - в почивните дни  - те са за всички останали 
Неее, много ме разочарова. Веднага да си вземеш още три апарата 
|
Сря Мар 22, 2006 3:11 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
Мобиком. Имам номера от 12- 13 години, много контакти ще изгубя, ако го сменя. Цените са символични, а не е маловажно, че верните клиенти на Мобиком ще са първите българи с мобилни телефони от трето поколение, при това при супер изгодни условия.
|
Чет Мар 30, 2006 7:45 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аз имам две карти и 1 тел! Една карта на М-тел и една на глобул, ама използвам глобула щото съм супер изгодно! Аз съм на семейната услуга!
Пет Май 05, 2006 9:20 pm |
|
 |
|