Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
Josif написа: blagoj_fenka написа: Josif написа: ronaldo написа: blagoj_fenka написа: аз пък уча в 7мо СОУ....и съм 8ми клас  И аз там съм завршил.Иначе бачкам в един хотел !! И аз съм завършил там!  Випуск 2005!!! Иначе сега следвам Право в Софийския и работя на "OMV Корабче" Ей ма ние славистите от "7-мо" не сме малко!!! ауу кой клас си бил,щото аз имам един приятел...който беше в Д клас и е също от випуск 2005....Боби се казва... Еми "Д" бях, ама слабичкия Боби с очилата (за когото сигурно говориш) беше "Б"!  Винаги съм знаел, че в 7-мо учат само свестни деца, затова са и толкова много славистите от там!!! 
ми той не носи учила.... или поне не съм го виждала с очила..... знам че живее в Герман... 
Съб Май 20, 2006 9:49 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
blagoj_fenka написа: Josif написа: blagoj_fenka написа: Josif написа: ronaldo написа: blagoj_fenka написа: аз пък уча в 7мо СОУ....и съм 8ми клас  И аз там съм завршил.Иначе бачкам в един хотел !! И аз съм завършил там!  Випуск 2005!!! Иначе сега следвам Право в Софийския и работя на "OMV Корабче" Ей ма ние славистите от "7-мо" не сме малко!!! ауу кой клас си бил,щото аз имам един приятел...който беше в Д клас и е също от випуск 2005....Боби се казва... Еми "Д" бях, ама слабичкия Боби с очилата (за когото сигурно говориш) беше "Б"!  Винаги съм знаел, че в 7-мо учат само свестни деца, затова са и толкова много славистите от там!!!  ми той не носи учила.... или поне не съм го виждала с очила..... знам че живее в Герман... 
Еми от "Д" (тоест моя) няма Боби!!! Единствения Боби, за когото се сещам е този от "Б"! 
_________________ 100
|
Съб Май 20, 2006 10:12 am |
|
 |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
^^възможно е..  sorry ....просто не съм го виждала с очила никога 
Съб Май 20, 2006 10:49 am |
|
 |