Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юни 17, 2025 7:27 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 Концерта на 50 сент в Несебър... 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
Явно е било яко аз немах кинти за да отида !!! :( :cry:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Юни 21, 2006 11:24 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
FeverNew, верно ли си влезнал безплатно бе лелее! Баси якото. А случайно да имаш линк към интервю след концерта?

Чет Юни 22, 2006 12:22 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Нали щеше да напишеш какво е станало на афтърпартито?

Съб Юни 24, 2006 1:28 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Нали щеше да напишеш какво е станало на афтърпартито?

:oops: :oops: :oops: Забравил съм, по-късно, обещавам...

Съб Юни 24, 2006 1:59 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
За афтърпартито:

Преди края на концерта диджей Whoo Kid анонсира афтърпарти в хотела, в който е отседнал Фифти и Джи-Юнит ("ВИП Хоумс Оейзис" - името на хотела) и ние се насочихме натам. Естествено, не каза точно къде се намира въпросния хотел и ние го потърсихме в Слънчев бряг. И открихме хотел..."Оейзис", който разбира се нямаше нищо общо с обявения, просто съвпадение на имената.
След кратка справка с барманите се отправихме в правилната посока.

Впоследствие го намерихме - замъкоподобна мега-постройка, почти на брега, с нощен бар на самия плаж, изолирана от останалия свят - райско кътче за милионери...
Естествено, след дълги перипетии и разправии с охраната, заедно с още няколко верни и доста фанатизирани фенове, остановихме, че такова парти няма. Фифти си "бил легнал" и въобще го нямаше.

Все пак обаче ни допуснаха до бара.
Там кротичко си седяха и си пиеха Янг Бък (член на бандата) и гореспоменатия хип-хоп-диджей Whoo Kid. Разменихме няколко общи приказки, колкото после да разправяме, че сме си общували с негрите, докато от някъде, от нищото, изникнаха...ЛОРА ВЛАДОВА И СВЕТОЗАР от "Файв старс"!!!

И тук почна българската излагация...

Лора Владова "се лепна" са Whoo Kid и изгони чрез охранителите на хотела истински верните фенове на G-unit - тези момчета, които са пропътували над 400 км само и само за да видят идолите си. Това стана с цел тя да може да заеме тяхното място. НЕ СПРЯ 5 минути да "флууди" негъра, нон-стоп говореше, естествено без да среща особено голямо внимание. За какво говореше ли? Ами, ако си спомняте тя веднъж пя един от най-големите хитове на Еминем - Lose yourself в шоуто си. Та, тя специално си подготвила един диск, на който си записала песента и молеше, умоляваше ди-джея да прослуша нейното (всъщност на Еминем) парче... Унижаваше се, докато той най-накрая не каза "Йес". Въпросната селянка дори НЕ ЗНАЕШЕ как се казва диджея и се унизи и до такава степен, че да го пита за името му.
В същото време, истински верните фенове, някои подготвили свое ДЕМО (диск с техни аматьорски рап-парчета ), специално за случая, останаха с пръст в устата - демек, бяха изгонени...
Това, ако не е супер-селяния, здраве му кажи...

Малко преди и мен да ме подхванат охранителите се опитаха да ми вземат фотоапарата, но неуспешно. Исках да снимам Торбаланчо (Светозар). Облечен в стилно бяло, Светозарчо се появи от някъде, припкайки, точно до главата на Whoo Kid, където беше и Владова и с пиянски глас едно към едно изрече:
"Good concert, good, good. But your country is very fucking president, kill your president. I dont like your president. Be careful with Lora, she's a bitch" и подобни щуротии. Това го крещеше над главите им, а рапърите гледаха смаяни и се чудеха какъв е тоя (реплика на Whoo Kid: "What an idiot!")?!

Въобще КАКВИ ЗВЕЗДИ СА ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ, ЧЕ ДА СЕ ДЪРЖАТ ТАКА? КАКЪВ ИМИДЖ СЪЗДАВАТ НА БЪЛГАРИЯ СРЕД ИСТИНСКИТЕ СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ?

Не че много ме интересува с какви впечатления са си тръгнали негрите от България, но нужно ли е това? Все пак се гради негативен имидж. Знам, че не всеки е фен на рапа от потребителите тук, това е ясно.
Просто случката е пример за това, че за част лошото мнение на чужденците сме си виновни ние.
Подобни изцепки може да се случат примерно на концерт на "Рамщайн", "Годсмак" или Индира Радич.

Ама то Алберт Айнщайн си го е казал най-добре: "Две неща са безкрайни на този свят - Вселената и човешката глупост, като за Вселената не съм напълно сигурен..."

Съб Юни 24, 2006 4:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Леле леле :shock: :?

Съб Юни 24, 2006 4:51 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3