Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 18, 2025 9:56 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
 04.06.07 IRON MAIDEN в София !!! 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Някой от вас ще ходи ли на Менсън?

Вто Юни 05, 2007 10:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Count Vampirium написа:
C/\ABuCTA написа:
Count Vampirium написа:
C/\ABuCTA написа:
Е ако ми кажеш, че Runnign wild са по-добри от IRON MAIDEN няма кво повече да говорим. Maiden са най-великите просто!

Е... стиа са. Първо поне им напиши правилно името :P Второ, слушал ли си Рънинг? И 3-то Мейдън отдавна са се изчерпали и правят само еднакви песни в последно време... последните 3 албума имам предвид! Особено последните два айде...
8)

Да, слушал съм RunninG ;) и мога да ти заява, че щом Maiden ти звучат еднакво последните песни , то какво остава за Running след като на тях всичките им песни звучат еднакво. Освен това не съм съгласен с твоето твърдение за ендаквото звучене. Но всеки си има вкус.

Хех, чак немоа да повярвам че си ги слушал. Ениуей, това е добре. Иначе дам, всеки си има вкус, всеки металяга е започнал с мейдън, металика и меноуор. Живи и здрави, но Рънинг са класи над мейдън :P
ПС Доколкото разбрах от брат ми концерта не е бил нещо особено според него поне. Само час и половина, при това са изпълнили прекалено много песни от новия им албум.

Абе беше много гадно! Добре, че не дойде... :roll:

Сря Юни 06, 2007 5:07 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Count Vampirium написа:
C/\ABuCTA написа:
Count Vampirium написа:
C/\ABuCTA написа:
Е ако ми кажеш, че Runnign wild са по-добри от IRON MAIDEN няма кво повече да говорим. Maiden са най-великите просто!

Е... стиа са. Първо поне им напиши правилно името :P Второ, слушал ли си Рънинг? И 3-то Мейдън отдавна са се изчерпали и правят само еднакви песни в последно време... последните 3 албума имам предвид! Особено последните два айде...
8)

Да, слушал съм RunninG ;) и мога да ти заява, че щом Maiden ти звучат еднакво последните песни , то какво остава за Running след като на тях всичките им песни звучат еднакво. Освен това не съм съгласен с твоето твърдение за ендаквото звучене. Но всеки си има вкус.

Хех, чак немоа да повярвам че си ги слушал. Ениуей, това е добре. Иначе дам, всеки си има вкус, всеки металяга е започнал с мейдън, металика и меноуор. Живи и здрави, но Рънинг са класи над мейдън :P
ПС Доколкото разбрах от брат ми концерта не е бил нещо особено според него поне. Само час и половина, при това са изпълнили прекалено много песни от новия им албум.

Абе беше много гадно! Добре, че не дойде... :roll:

Аз съм антифен на мейдън, така че при всички положения не съжалявам и грам че не дойдох, но все пак брат ми е фен на мейдън, и каза че не му е харесало. Той на черното никога не казва бяло ;) 8)
ПС Айде стиа, не ми се спори за глупости. Все пак трябва да сме от един "отбор". Малко останаха Метъл феновете в милата ни Родина..

Сря Юни 06, 2007 6:53 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
изживяването (особено на влизане :evil: ) беше силно, концерта (еле пък звука) бяха доста слаби. вярно че поради решаване на 6 часа преди концерта да го посетя успях да се сдобия само с билет за трибуната ама пък не е нормално дори и там докато пея Рън ту дъ хилс да си чувам собствения глас и около мен хората да ме гледат с погледи тип "абе тоя нема ли да спре да се дере че да чуем и ние какво пее ловеца на мухи Брус Дикинсън). Ок, изпълниха някви стари тупалки ама някак очаквах малце повече ентусиазъм и със сигурност не такъв край на концерта.

Иначе от всичко най се накефих на щерката на Стив Харис... направо като ревнеше с тоя британски акцент и си я представях гола а малко по късно направо си я видях в интернет на снимка от концерта :oops: :oops: :oops:

Изображение

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Пет Юни 08, 2007 2:52 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Аз пък видях Фугата да куфее на концерта.

Пет Юни 08, 2007 11:35 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е на трибуните е нормално. Аз по средата се дера като луд и пак не се чувах... :twisted:

Пет Юни 08, 2007 3:13 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Eто снимки от концерта :

http://www.radiotangra.com/?page=gallery&lng=en&id=21

Съб Юни 09, 2007 8:08 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5