04.06.07 IRON MAIDEN в София !!!
Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Някой от вас ще ходи ли на Менсън?
|
Вто Юни 05, 2007 10:55 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Count Vampirium написа: C/\ABuCTA написа: Count Vampirium написа: C/\ABuCTA написа: Е ако ми кажеш, че Runnign wild са по-добри от IRON MAIDEN няма кво повече да говорим. Maiden са най-великите просто! Е... стиа са. Първо поне им напиши правилно името  Второ, слушал ли си Рънинг? И 3-то Мейдън отдавна са се изчерпали и правят само еднакви песни в последно време... последните 3 албума имам предвид! Особено последните два айде...  Да, слушал съм RunninG  и мога да ти заява, че щом Maiden ти звучат еднакво последните песни , то какво остава за Running след като на тях всичките им песни звучат еднакво. Освен това не съм съгласен с твоето твърдение за ендаквото звучене. Но всеки си има вкус. Хех, чак немоа да повярвам че си ги слушал. Ениуей, това е добре. Иначе дам, всеки си има вкус, всеки металяга е започнал с мейдън, металика и меноуор. Живи и здрави, но Рънинг са класи над мейдън ПС Доколкото разбрах от брат ми концерта не е бил нещо особено според него поне. Само час и половина, при това са изпълнили прекалено много песни от новия им албум.
Абе беше много гадно! Добре, че не дойде... 
Сря Юни 06, 2007 5:07 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
C/\ABuCTA написа: Count Vampirium написа: C/\ABuCTA написа: Count Vampirium написа: C/\ABuCTA написа: Е ако ми кажеш, че Runnign wild са по-добри от IRON MAIDEN няма кво повече да говорим. Maiden са най-великите просто! Е... стиа са. Първо поне им напиши правилно името  Второ, слушал ли си Рънинг? И 3-то Мейдън отдавна са се изчерпали и правят само еднакви песни в последно време... последните 3 албума имам предвид! Особено последните два айде...  Да, слушал съм RunninG  и мога да ти заява, че щом Maiden ти звучат еднакво последните песни , то какво остава за Running след като на тях всичките им песни звучат еднакво. Освен това не съм съгласен с твоето твърдение за ендаквото звучене. Но всеки си има вкус. Хех, чак немоа да повярвам че си ги слушал. Ениуей, това е добре. Иначе дам, всеки си има вкус, всеки металяга е започнал с мейдън, металика и меноуор. Живи и здрави, но Рънинг са класи над мейдън ПС Доколкото разбрах от брат ми концерта не е бил нещо особено според него поне. Само час и половина, при това са изпълнили прекалено много песни от новия им албум. Абе беше много гадно! Добре, че не дойде... 
Аз съм антифен на мейдън, така че при всички положения не съжалявам и грам че не дойдох, но все пак брат ми е фен на мейдън, и каза че не му е харесало. Той на черното никога не казва бяло
ПС Айде стиа, не ми се спори за глупости. Все пак трябва да сме от един "отбор". Малко останаха Метъл феновете в милата ни Родина..
Сря Юни 06, 2007 6:53 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пет Юни 08, 2007 2:52 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13209 Местоположение: SOFIA
|
Аз пък видях Фугата да куфее на концерта.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Юни 08, 2007 11:35 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Е на трибуните е нормално. Аз по средата се дера като луд и пак не се чувах... 
Пет Юни 08, 2007 3:13 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Съб Юни 09, 2007 8:08 pm |
|
 |
|